Diskuse

Úspěchy českých studentů: když se daří, tak to média nezajímá?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě je zajímavé, jak v matematice dopadli studenti z Finska, které je nám dáváno za vzor. Výsledky jsou o motivaci, ale také tvrdé práci, nestačí jen matematika hrou.

1 0
možnosti

Je to skvělý úspěch, něco jako medaile z v desetiboji, protože konkurence je opravdu velmi tvrdá, zvláště ve srovnání se studenty Číny, Koreje, Singapuru,...

1 0
možnosti

Vnuk se právě vrací z matematického klání vysokoškoláků v Bulharsku. Veze "jen" bronzovou medaili, díky tomu že se jich dávalo více. Ale já i to beru jako velký úspěch.

3 0
možnosti

Výborně, jsem rád, že jste se o tomto zmínil. I o novém objevu dvou českých hochů pro diabetes se toho český národ moc nedozvěděl. Jen stručná sdělení. Všem novinářům, ale nejenom jim, bych povinně nakázal žít pár let v zahraničí, jedno kde. Každý, kdo si toto prožil, se do své domoviny vrací rád a zjišťuje, že tu není tak špatně. Všude se dějí nějaká svinstva, jen u nás se o tom ti sviňáci nebojí veřejně bavit. Máme spoustu chytrých lidí, ale západ nám je přeplácí a utíkají tam. Škoda.

4 0
možnosti

J27a82n 95K41o61v41á36ř

4. 8. 2017 7:56

A vy se divíte? Většina novinářů vystudovala nějaký humanitní obor a vyjmenované předměty u nich vyvolávají pulzování svěračů. Takové předměty zásadně neuznávají.

1 1
možnosti

O vysoké vzdělanosti obyvatel ČR je zbytečné diskutovat. Pravda je, že ta naše milovaná média, a třeba i nějací ti činitelé, mohli vyzdvihnutím těchto úspěchů podnítit další.

0 0
možnosti

M89i73l19a11n 64K31e19s62l

3. 8. 2017 22:03

Někdo může říci,že výjimky potvrzují pravidlo.Když se to bude třikrát čtyřikrát opakovat,potom bude důvod jásat.

0 0
možnosti

Je to jako s MS v atletice - budu rád, když Špotáková vyhraje teď. Ale souhlasím, že by bylo krásné, kdyby se tento výsledek opakoval každý rokˇnebo dva.

0 0
možnosti
Foto

R^médii to sice proběhlo ale je pravda že bychom na to měli být více hrdí a více to zdůranovat neý to co se nedaříR^

6 0
možnosti

To není zpráva,která by prodala noviny,nebo klikačka...bohužel pozitivní zprávy o tom,že s naší budoucností to není tak zlé,jak se zde kde kdo snaží strašit nikoho moc nezajímají...

6 0
možnosti

Vím, že česká média píši o úspěších českých studentů a mladých lidí. Viz. https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/chytry-glukometr-pro-deti-s-cukrovkou-uspel-cesti-studenti-porazili-konkurenci-ze-stanfordu-mit-i-oxfordu-34926?dop-ab-variant&seq-no=1&source=hp

To, že o tom Nožička neví, a pak tedy lže, je jeho problém.

3 4
možnosti
Foto

Novinky na Seznamu sleduji téměř denně, stejně jako IDnes nebo zpravodajství v rozhlase. Nutno říci, že zprávy mají povětšinou dříve a objektivnější než IDnes, i když se to zdejším intelektuálům moc nelíbí a Novinky odsuzují...

Nicméně o úspěších českých studentů skutečně moc zpráv neproběhlo, takže ani nevím jestli je jich více než tyto dva.

Osočit ovšem autora ze lži, to chce notnou dávku demagogie...

3 2
možnosti