Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Jiank, pane Nožička, zajímalo by mě, proč tak údatně bojujete za Ruskou federaci ? Oni vám něco slíbili ?

8 3
možnosti
JD

Karma R^ Presne muj nazor

5 6
možnosti
Foto

Musíte prostě, Josefe, vždy vědět, kterým směrem bučet. Tedy, kterým směrem vane vítr.

A od USA věje vítr pryč, tam tedy nebučet, ale do Ruska věje vítr pomluv vesele a tam tedy bučet velmi, intenzivně a stále.

7 10
možnosti
MM

No teď jste to v rámci svých schopností vysvětlil!;-D

9 0
možnosti
MS

Tento článek silně připomíná výtvor člověka, který spadl z jistého ovocného stromu. :-)

7 3
možnosti
JD
PT

Jo a pak mají Rusové ještě jednu vychytávku - trénování ve vojenských oblastech, kam nemají antidopingoví komisaři přístup. Jeto taková ruská vychytávka, aby se mohli před závody vyčisti.

14 1
možnosti
Foto

A čím to prokážete? Podle mě, sportovec, kterého nemohou komisaři zastihnout, tak je automaticky diskvalifikován. Nebo snad ne?

1 2
možnosti
PT

Zásadní problém je, že když byl Gatlin chycen, tak v tom nikdo neviděl politiku a spiknutí. A snad se nenašel nikdo, kdo by ho nějak obhajoval. Zatímco ruský doping je vesměs řízen státem, ruská antidopingová laboratoř nefunguje a Rusové ani nemají snahu nějak antidopingový program nastartovat.

20 0
možnosti
JS

To máte tak. USA i v Iráku určitý díl boje proti Islámskému státu svěřuje soukromým podnikům.

2 2
možnosti
MB

p.Macek, po dlouhé době s Vámi souhlasím ! Jsou to ruští darebáci, kteří svým sportovcům znemožnili závodit a vyvolali ostudu mezinárodního formátu ! Neslyšel jsem, že by stát centrálně vyčlenil své prostředky a funcionáře k tomu, aby dopoval Lance Armstronga, nebo Justina Gatlina. Chvála, že doby Marity Kochové (NDR), jsou již zapomenuty, každopádně Zaremba, Fibingerová s Kratochvílovou - mohou stále ještě sepsat nějakou tu esej na zdejší blog ... :-)

6 0
možnosti
JD

Chybicka... napr. USA za pomoci IAAF hezky ututlala dopingovou aferu Karla Lewise... Kseft je holt kseftX Nekde se to proste "nesmi" provalit, nekde staci na vylouceni celeho Statu jen odrene vicko od zkumavky:-/!!

1 2
možnosti
VH

Pořád to nechápete. Nebo nechcete chápat. Ruští atleti nejsou v trestu. Ještě jednou: nejsou v žádném kolektivním trestu!!!

Každý atlet musí dnes prokázat, že dlouhodobě nedopuje. Ani v tréninkovém, mimosoutěžním období. To ověřují certifikované laboratoře. Například ruská.

Zjistilo se (já jen nechápu, proč až po desetiletích podvodů), že ruská laboratoř systematicky, dlouhodobě a globálně výsledky testů ovlivňuje. Takže jí byla akreditace odebrána.

Takže ruští atleti nemají požadované potvrzení o dlouhodobé "čistotě". Oni za to nemohou. Ty, kteří nedopovali lze jen litovat. Oni by měli jít nakopat zadek (začnou-li odspodu) šéfům laboratoří, hlavnímu řediteli akreditované společnosti, ministrům sportu, premiérům, Putinovi, Jelcinovi, Gorbačovovi, případně i Brežněvovi. To jsou viníci.

Pokud jde o Gatlina: Tak, jako ostatní (i ruští) přistižení závodníci, dostal nepodmíněný trest (v souladu s "trestním zákoníkem" IAAF), ten si "odseděl" a hledí se na něj (alespoň ve slušné, demokratické společnosti) jako na netrestaného. Pokud vím, bučení přísluší kravám a volům.

4 0
možnosti
Foto

A to je takový problém zapojit jinou certifikovanou laboratoř?

2 0
možnosti
Foto

v případě Ruska nejde o doping nýbrž o politiku. darebáci znemožnili sportovcům závodit a to je ostuda Rv

2 7
možnosti
JR

Ano, darebáci z ruské antidopingové agentury RUSADA znemožnili sportovcům závodit. A to je ostuda !;-O;-ORv

11 0
možnosti
JR

No, rozdíl mezi Gatlinem a ruskými sportovci je ten, že v Rusku je doping organizován státem a ruskou antidopingovou agenturou.

Takže když se ptáte : "

Ale je přece jen správné kolektivně trestat všechny bez toho, že by jím byl na rozdíl od Gatlina dopingový prohřešek prokázán?",

odpověď zní : Ano, je.

9 0
možnosti
JS

Matně si vzpomínám na naivní výkřiky, že politika do sportu nepatří.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,91
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik