Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... tak ešivá vono to nebude tem, že vyznavači islámu sou psychicky narušení jedinci en bloc,- žejoVEU?!

0 0
možnosti
VV

tak pode mne jich rozhodne nebude vic nez mezi zdejsimi blogery. Budeme to pocitat v procentech, nebo promilich na 100 osob?

2 1
možnosti
JN

A co teprve, když bychom měli počítat, kolik jich je mezi zdejšími diskutéry, viďte? ;-D

3 0
možnosti
Foto

Pane Nožičko jak velké množství je mezi muslimy psachicky narušených jedinců-mohl byste to kvantifikovat?;-D

U nás psychicky nemocní útočí každý rok několikrát, prakticky každý rok jsou po jejich útoku mrtví. Jistě nekřičí při tom Alahu akbar, ale to je asi tak jediný rozdíl.

Ale jistě když s 10 000 000 ČR porovnáte 1,5mld muslimů tak vám v absolutním čísle vyjde víc narušených muslimů.

2 2
možnosti
Foto

Ale o to právě jde - o ten pokřik i o to absolutní číslo...tak nějak na procenta u vraždících muslimů vyšší, že? Důvod té psychické narušenosti je potom tématem ke diskusi o skutečné podstatě problému.

1 1
možnosti
Foto

Také jsem z toho rozpačitá. Souhlasím sice s panem Bártou níže, že každý vrah je svým způsobem (z našeho pohledu Evropana s jistou kulturní minulostí) psychicky vyšinutý člověk, problém ovšem je ve víře, která slibuje sladkou posmrtnou odměnu za vraždy "bezvěrců".

4 1
možnosti
Foto

I kdybyste vše vysvětlil tímto způsobem vše, tak tím nevysvětlíte vítězství islámu v Indonesii v průběhu tří desetiletí nad ostatními náboženstvími.

0 1
možnosti
JB

Vítězství islámu v Indonésii mě ukrutně děsí. Indonésie je plná historických chrámů, staveb, hinduistických, a všichni si pamatujeme, co islamisté prováděli s památkami jiných vír v Sýrii, Iráku, nebo třeba v Afghánistánu - Buddha v Bamjánu. Z mírumilovného muslimského státu, který se dával za vzor, se stává konzervativní islámský stát, kde to jiná náboženství budou mít hooodně těžký :-/.

5 0
možnosti
ML

Zaujímavé, tento najnovší prípad útočiaceho, psychicky narušeného moslima (klasika: "Francúz" z Mauretánie, "Alláh Akbar", útok s nožom) sa na iDnes ani neobjavil:

https://svet.sme.sk/c/20621104/muz-s-nozom-pri-eiffelovke-sa-podrobuje-psychiatrickemu-vysetreniu.html

2 0
možnosti
OP

Já bych tak trochu vsadila na to, že v psychiatrické léčebně z něho vytáhnou víc, než v policejní cele. Možná - možná jim jde o toto, ale kdo ví :-)

0 0
možnosti
ZB

Každý kdo zabije jiného člověka nemuže přece být psychicky zdravý.U nás bylo vloni 130 vTražd a všechny spáchali psychicky narušení lidé.Co s tím?Každý fanatik je přece psychicky narušený,není v normálu a je celkem logické,že vrazi vraždící ovlivněni jakýmkoliv fanatismem jsou psychicky narušení.Psychicky zdravý člověk se nedá přece vírou ovlivnit,aby vraždil...Co myslíte,ten "vlastenec" co zavolal na černocha strážníky,jen proto,že byl černý,je takový člověk psychicky zdráv...?Ti pitomečkové co zápálili dřevěný kostelík,ti měli psychiku v pořádku...?V každé lidské společnosti je určité procento psychicky narušených lidí.

2 1
možnosti
Foto

Otázka je, co je "psychicky narušený člověk"? Je Kajínek psychicky narušený?

3 0
možnosti
PK

Tak hrát to na hlavu je stále se rozšiřující finta obhajoby. Nevím zda Evropa při stále sílící migraci z odlišných kultur (pochybuji že poklesne) se obejde bez trestu smrti. Tak jako bašta demokracie a svobody USA.

3 0
možnosti
JB

J47i33r68i 53B73o67r

8. 8. 2017 14:25

Nevím kolik je psychicky narušených migrantů,ale ta žena co u nás nožem zabila žáka ve škole byla co?

1 1
možnosti
JN

Jak jasně píšu v předposledním odstavci: "Tímto samozřejmě nechci říct, že k vražednému útoku psychicky narušené osoby občas skutečně dojít nemůže, třeba i u nás..."

3 1
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,90
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik