Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ať si Jágr dělá co chce a kamarádí se s kým chce. :-)

Jeho politické sympatie (ať skutečné či koupené) jsou stejně každému trochu rozumnému člověku lhostejné.

Ale pokud někdo Jágra považuje za osobnost jejímž názorem se chce řídit, tak ať.

Lehce mě zaráží, že v této diskuzi místním cenzorům nevadí nadává-li někdo diskutujícím s jiným názorem primitivně do "závistivých čecháčků", ale odpověď na tuto urážku mažou.

2 0
možnosti
Foto

Vyčítat čapí hnízdo není fér. Byla postavena investice téměř za miliardu která i po pěti letech slouží veřejnosti . Babiš dotuje ročně ztrátu 50 mil.Dotace činila 5 až 7 % připustím i 10. Porovnáni- postavíte penzion,můžete dostat z podobného programu dotaci i více jak 50 % Po pěti letech ho můžete prodat nebo užívat jako rod.dům a z pohledu zákona to bude v pořádku.

1 2
možnosti

JJ dělá to, co všichni sportovci - propaguje své sponzory jak aktivním vystupováním v reklamách, tak účastí na jejich PR akcích (často maskovaných jako charitativní). Může se nám to nelíbit, můžeme si z ochotnických výkonů sportovních a jiných hvězd v reklamách dělat legraci jako v případě Koukalové a Hamé, ale je to nedílnou součástí života profesionálního sportovce.

Co mi vadí, že tuto propagaci jednoho podniku vlastněného Agrofertem využívá i sám AB a jeho strana, ačkoli přece s Agrofertem a tím i sponzorováním kladenského hokeje nemají vůbec nic společného - sám AB to přece prohlásil na půdě poslanecké sněmovny.

3 0
možnosti
Foto

Jaromír Jágr je persona sportovní, nějaká jiná angažovanost na tom nic nezmění. Pokud někomu imponují i jeho mimosportovní aktivity, může se tímto jeho popularita zvýšit nebo snížit, podle toho jak je kdo založen. Na každý pád nelze chápat tento jeho počin neutrálně, pokud by v době trestního stíhání majitele Čapího hnízda tím nic nemyslel, je buď hlupák, nebo prostě vyjádřil nějaký postoj.

1 3
možnosti

I24v96o 20H69e29b63e16l64k53a

21. 8. 2017 15:04

Jágr, jako hokejista byl určitě výborný. V nejlepších letech nosil nos moc nahoru. O jeho obrovském přínosu v Naganu se dá hodně polemizovat. Tam to udržel jenom Hašek, potom dlouho nic, pak Růžička a Reichel a potom ti ostatní. Ale tohle není podstatou.

Jágr se návštěvou Čapího hnízda, rozhodl vstoupit do předvolební kampaně na straně Andreje Babiše. A je úplně jedno, jestli k tomu i něco navíc řekl. Lidem bez rozhledu stačí, že uvidí jen tu jednu fotku.

My ostatní si řekneme, že buď neví, co se kolem toho děje a jen si nechá zaplatit pár "drobných" a tak se nechá jako cvičená opička vyfotit.

Nebo to ví a je mu to jedno. Za pár "drobných" se nechá vyfotit stejně.

Ani na vteřinu nepochybujeme, že za to nic nedostal. Za mě je to, co předvedl, pokrytecké.

A že není bohem? I bozi se mohou kritizovat, když se nechovají, jak mají. Nebo snad je to zakázáno?

Kdyby znásilnil děcko, pořád by měl pro všechny zůstat nedotknutelným "bohem"? Asi ne, že?

1 6
možnosti

K prvnímu odstavci: určitě souhlasím s tím, že v Naganu byl hlavní oporou našeho týmu Hašek, ale nad tím, že konkrétně Růžička byl pro tým platnější než Jágr, se musím pousmát. :-) Možná snad z toho titulu, že jako kapitán dokázal tým stmelit, ale z herního hlediska určitě ne.

A ten poslední odstavec je naprostá demagogie: kdyby znásilnil dítě, tak by ho asi sotva někdo hájil. Ale já jsem tím souslovím, že přestal být "Bohem" pouze ironicky reagoval na to, že Jágra někteří lidé zavrhli jen proto, že nepřímo podpořil Babiše.

4 1
možnosti

Podstata celé této diskuze je ale trochu jinde. Jde o to , že Babiš je jedním ze sponzorů týmu hokejistů,které vlastní J.J. Majitel musí schánět peníze na provoz klubu jak to jen jde- Babiš -neBabiš. Tak to prostě ve světě profi sportu chodí a těžko s tím nějaká morálka něco udělá.

4 4
možnosti

Co je komu po tom, kam ve svém volném čase soukromě jezdí? Prostě si jel vyhodit z kopýtka a zrovna to bylo Čapí hnízdo, což je dle jejich stránek docela hezký wellness hotel, tak proč ne? Ale koukám, že spoustě závistivých čecháčků to vadí, úspěch a peníze se jen tak neodpouští......

15 11
možnosti

Zlodějina je úspěch v očích zloděje.

3 8
možnosti

Jak to s Čapím hnízdem bylo, není jasné jen fanatickému koblihářovi. A co řeknou soudy, na to se spoléhá ještě míň lidí.

9 3
možnosti

P10a18v19e53l 98G79ö23t85z38e

21. 8. 2017 10:20

A co z toho plyne?

1 1
možnosti

Lidé jsou různí. Někdo potřebuje z á s a d n í prohlášení Jágra, že stojí za Babišem, jinému stačí skutečnost, že Jágr se svou milenkou navštívil v doprovodu samotného pana Babiše Čapí hnízdo. Jinak to, že Jágr je sportovní ikona neznamená, že není za žádných okolností kritizovatelný. Já mám obecně za to, že špičkoví sportovci, účinkující dlouhodobě v zahraničí tak trochu ztrácejí pojem o dění doma a kolikrát neví, která bije (viz třeba náhlé vzplanutí citů hokejisty Šlégra k panu Paroubkovi :-P).

10 2
možnosti

Já myslím,že Jarda má vždy aktuální info, v tomto ohledu bych ho nepodcenoval...

3 1
možnosti

Spousta z nás by ze sebe nechala udělat blbečka kašpárka i za míň a spousta z nás ani za zlatý prase i bez mediálního ksichtu. Když už do toho jdeme, že jo Jardo, tak se pak nevymluvíme "já ho neznal a nic o něm nevěděl" a osobně, solidárně mu pak zanesu koblihy do krimu. :-)

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS