Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H13a59n43a 25V91l59k36o82v86á

30. 8. 2017 19:27

Víte, myslím, že ona ve své neolevicové hlavě skutečně věří všemu co říká i co dělá. K velké smůle velkého národa nepozná pravý stav věcí ani při zjištění, že třicetileté "syrské děti" z Pobřeží slonoviny nejsou po neudělení azylu k nalezení, ale jejich otisky prstů se nacházejí na vražedném nástroji....

Semkne se a upne ke svému přesvědčení jako křesťané k církvi.

15 1
možnosti
Foto

Je dojemné, jakou starost máte o naše západní sousedy, kteří nám před takřka osmdesáti lety tolik ublížili. Opravdu bych od vás nečekala tolik šlechetnosti.

3 11
možnosti
JN

Viz to, co například napsal v diskusi o kousek níž pan Paulíček. Aneb jelikož jsme součástí Schengenského prostoru a EU, má to, co se děje v Německu, logicky určité dopady i na nás.

12 0
možnosti

To je dost slabý článek

9 9
možnosti
VV

Slaby je dost slabe ohodnoceni.

4 11
možnosti
Foto

AM jen čelila obrovské humanitární katastrofě kterou nezpůsobila.... Je u nás v jistých kruzích tak nenáviděna, že je zcela přehlíženo, že jedním z těch politiků, kteří nás dlouhodobě berou jako skutečné partnery, škoda....

9 11
možnosti
JS

Zodpovednost Nemecka za katastrofy v Evrope, jenom v poslednich 100 letech je obrovska. Tim obludnejsi je stadnost se kterou se tento jinak velice sporadany a pracovity narod vrha pod vedenim svych vudcu do dalsich socialnich (a energetickych) experimentu. Totalni destrukce Nemecka v posledni valce zrejme nebyla dostatecnym poucenim pro soucasnou generaci.

29 5
možnosti
JV

J10i66r52i 53V85r87a73b33e34c

30. 8. 2017 17:41

Proto se jím vede tak špatně a jsou jeden z nejoblíbenějších národu na světě.

Vaše příjmení vám fakt vůbec nepasuje, spíše Honza Sinnlos.

RvRv

6 13
možnosti
JM

Evropský soudní dvůr 26. 8. 2017: Nedovoleným způsobem znamená nedovoleným způsobem.

Nedovolené překročení hranic zůstane nedovoleným překročením hranic, i kdyby k němu došlo z „humanitárních důvodů“. V tzv. migrační krizi selhaly některé země, ale i Evropská unie jako celek, když neaktivizovala směrnici pro masový příliv osob a jejich dočasnou ochranu. Podle dalšího stanoviska Soudu nelze od povinnosti směrnice Dublin III osvobodit ani ten členský stát, který se rozhodl povolit z humanitárních důvodů vstup státního příslušníka ze země mimo EU, jenž neměl vízum ani nepožíval výjimky z vízové povinnosti, na své území. Vyviněno není ani Německo, které 4. září 2015 rozhodlo, že vpustí všechny migranty z Maďarska přes Rakousko na své území.

Státy podle Soudu měly použít směrnici o dočasné ochraně a podmínkách této ochrany vysídlených osob za výjimečného stavu hromadného přílivu takových osob. Tato směrnice nebyla v průběhu tzv. migrační krize z nějakých důvodů vůbec aktivována, takže nebyly stanoveny žádné podmínky pobytu cizinců z třetích zemí na území EU.

27 1
možnosti
Foto

Přiznám se, že jsem čekal na salvu důkazů o tom, jak přijetí 1,3 milionu migrantů bylo pro Německo škodlivé a vypočítal jste jednu vraždu, jednu sebevraždu, několik raněných a smutnou událost z Berlína. Opravdu si myslíte, že např. v Česku na 1,3 mil. obyvatel připadá za dva roky jen tolik vražedných případů a že to tudíž nějak zvlášť překračuje průměr? ... Nejsem příznivcem přijímání migrantů, ale touhle statistikou jste v podstatě potvrdil, že má Angela Merkelová pravdu. Že Vy ji tajně obdivujete? ;-):-)

9 4
možnosti
JN

Já jsem to uvedl jako ilustrativní příklady, ale když vám to nestačí, tak si přidejte třeba tohle:

http://zahranicni.ihned.cz/c1-65371090-na-cestujici-v-nemeckem-vlaku-zautocil-muz-se-sekerou-zranil-21-lidi

tohle:

http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/177073-neuveritelne-migrant-podezrely-z-vrazdy-studentky-uz-chtel-vrazdit-driv-nema-emoce-tvrdi-pravnicka/

... a když budete chvilku googlovat, tak toho zcela jistě najděte ještě víc.

P. S. S tou "sebevraždou" jste mě docela pobavil. ;-)

1 1
možnosti
JH

J47a39n 65H27l75e43d74í16k

30. 8. 2017 16:44

obrovité obavy, že svět nazve Německo fašistickým státem, kdyby včas zavřeli hranice, byly a přetrvávají stále. Pod strašákem jménem Hitler, se dějí věci pro pořádek milující Němce velmi iritující, zčásti velmi bolestné. Mezi tím však trvale pronikají další skupiny ilegálních imigrantů na území Německa, mezitím jsou všechny muslímské ženy po X-té gravidní, mezitím si skupiny mohamedánů budují paralelní správu, školství a bezpečnost. A Němci milující hlasité velitele, zatím podléhají zbabělé lhářce a zrádkyni národa. Možnou omluvou může být 48-letý pobyt východoslovanů, kteří poctivě a hojně odevzdávali své geny Němkám.

3 1
možnosti
JR

J16a56n 58R48á52ž

30. 8. 2017 15:31

Jak ukazuje historie, tak Němci mají rádi vůdce, kteří prokázali, že umí realizovat vůdčí roli Německa v Evropě. Merkelová takovým vůdcem je, a proto je naprosto logické,že bude opětovně zvolena. Že je k její politice odpor v zahraničí, zejména na východě, jen zvyšuje její popularitu u Němců.

3 1
možnosti
ZB

Merkelová se před německými voliči obhájila a mužete věřit tomu,že to poslední co bude německé voliče u voleb zajímat je hysterický kvikot jejich východních sousedu...

6 7
možnosti
SB

Za patnáct let Němci budou litovat, že tomu hysterickému kvikotu svých východních sousedů nepřikládali více důležitosti a nevěnovali větší pozornost.

13 5
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik