Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Normální člověk by dal určitou část vstupenk za 500 kč a bylo by hned vyprodáno, ale jak vidno o výši vstupenek nerozhodují normální lidi, ale ti s platy třeba 100 000 měsíčně a víc - pak jim cena připadá v pohodě.

15 0
možnosti
VK

O postup už se dávno nehrálo, což soudný fanoušek ví. Výpočty v rovině teorie jsou jen živením marketingu a nereálného snu. proč na takový fotbal jít osobně?

1 0
možnosti
VK

Což samosebou skalním fanouškům nevyčítám.....

0 0
možnosti
JZ

Tentokrát karma. :-)R^i

3 1
možnosti
DB

Malý trh a malá poptávka nutí pořadatele zvedat cenu a to proto aby součtu měli aspoň TŘETINU PŘÍJMŮ JEJICH NĚMECKÝCH KOLEGŮ NA STEJNÉ ÚROVNI V HIERARCHII ORGANIZACE TOHOTO SPORTU...............oni spolu soutěží za nerovných podmínek............tedy Čeští kolegové musí prodávat za vysoké ceny aby se dostali na příjem Němcům, kterým stačí nižší ceny a přesto mají více...........to je tou malostí..........jak počtu lidí tak i myslí některých

0 5
možnosti
FS

Pane Bartoši, vaše vysvětlení je možné potvrdit i z jiného oboru - vychází z myšlení některých hospodských podnikatelů v současném výborném podnikatelském prostředí:

Když jim tam přestávají chodit hosté kvůli drahotě a špatné obsluze tak neustále zvyšují ceny a vyhazují personál , aby si přišli na své....

7 0
možnosti
PJ

Z Madonou bych sportovní klání rozhodně nesrovnával.

Souhlasím s článkem, vídím to podobně.

Některé věci stále neumíme organizovat a hlavně odhadnout, cílem měl být plný stadion, ne tradiční touha po zisku

8 0
možnosti
Foto

Nesrovnávám koncert a sportovní utkání, ale vstupné, to má svoji cenu a je zcela lhostejné, na jakou akci a kam to je.

0 0
možnosti
Foto

Stanovit odpovídající vstupné je docela těžká věc. Před pár lety zde koncertovala Madona, cenu lístku tehdy pořadatelé stanovili na 5000,-kč. Nevěřil jsem, že si kdokoli příčetný může lístek za takové peníze koupit, ale ono bylo vyprodáno během několika minut. Ať to bylo jakkoli předražené a mimo finanční možnosti většiny lidí, cena byla stanovena správně, protože kdyby byla níže, zisk z koncertu by nebyl v rukách pořadatelů, ale spekulantů skupujících lístky po tisících. Tím vůbec nerozporuji to, co jste napsal vy, jen tvrdím, že je to těžké odhadnout.

1 0
možnosti
Foto

Ještě bych připsal, že v době otevřených hranic, kdy k nám mohou na koncert nebo zápas přijet v předem těžko odhadnutelném množství lidé z lépe situované a bohatší oblasti, je stanovení výše ceny ještě těžší.

0 0
možnosti
Foto

V Německu hrál domácí tým se soupeřem ze 46 místa aktuálního žebříčku FIFA. U nás hráli naši s mistry světa, že. Srovnejte velikost stadiónů atd.

A kvalitu výkonu našeho týmu bych zrovna nepřeceňoval. Tolik přihrávek na paty jsem dlouho neviděl, nesmyslné nákopy bez myšlenky, jen se zbavit balonu a odpovědnosti, jakbysmet.

No a Němci hráli na půl plynu, to snad každý soudný musel vidět.

To, že jsou ceny lístků jaké jsou, to je takový ten čecháčkovskej přístup k světovosti.

16 4
možnosti
MK

Naši předvedli,že bojovat umí a když chtějí ná ten fotbal hlavu i patu.Že Němci hráli na půl plynu by jste netrvdil,kdyby jste si polechl rozhovor s jejich kapitánem po zápase.

2 1
možnosti
JL

Já bych ty platy nesrovnával.

1 0
možnosti
VV

Ja take ne. On by se nejdriv musel srovnavat vykon a plat. A nejen zamestnancu, ale i fotbalistu.

6 2
možnosti
PK

Pokud sleduji hodnocení organizace tak chvála žádná, naopak. Neumím si představit že by se tu pořádaly LOH. Snil o nich Bém, možná proto aby si vyvolení namastili kapsy na "vstupních materiálech" s tím že ani přihlášku nepodáme. Ke vstupnému - a Berbrové ho plánují tak aby byl dosažen maximální zisk. Nějaké relace platů je nezajímají,

2 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,85
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik