Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zeman sdělil banalitu. Jako čtenář Parlamentních listů. Nic víc. Není důvod sedat si z toho na zadek.

0 0
možnosti

Bezvýhradný súhlas, pán Nožička!

0 0
možnosti
Foto

Na případu Kiska je zajímavé, jak Slováci podlehli manipulaci mainstreamových médií.

Na základě toho věřím, že v Německu zvítězí Angela Merkelová.

Ostatně, Macron je případ mediální manipulace též přímo učebnicový...

2 0
možnosti

Lidé jako Vy jsou jako kolovrátek neustále meloucí jeden nesmysl za druhým.Evropa nepřijímá každého,deportace opravdu není přijetí.EU zaplatila a platí Turecku nemalou částku,aby se zastevila tzv.balkánská cesta a podařilo se.O totéž usiluje s pomocí EU i Itálie ve Středozemním moři a daří se.Boj s pašeráky lidí není jednoduchý a pivní žvásty o "anticivilizaci" ho nevyhrají.Jak se vám líbilo na dovolené v "anticivilizaci"...?O tom,že proti islamistickým fanatikum bojují ostatní muslimové Vás jistě poučovat nemusím.Iráčti vojáci,kteří zabíjejí fanatiky a postupně ničí IS jsou také příslušníci "anticivilizace".Zemanuv projev v OSN je jako přes kopírák jeho žvástu v Horní Dolní před nadšenými duchodci,něco takévého opravdu dukladnou přípravu nepotřebuje,stačí pustit stokrát ohranou desku....

12 3
možnosti

Na tomhle se pane Bárto spolu evidentně neshodneme. Můj názor v podstatě odpovídá tomu, co zde již někdo napsal v diskusi níže: Zeman má sice spoustu negativ, ale při svém projevu na půdě OSN prokázal, že mu to politicky myslí. Naopak Kiska mluvil jako nějaký farář ze zapadlé slovenské vesnice.

4 3
možnosti

Včera jsem viděl kousek diskuze pana Romancova na ČT24, a když začal říkat, že by se mělo imigrantům pomáhat v jejich rodných zemích, a že jsou v Evropě nepřizpůsobivý, tak jsem si myslel, že špatně slyším. Tito lidé před x měsíci tvrdili, že je náš president senilní, proruský a nevím jaký, když totéž říkal již dříve???.

Proto si ho vážím, protože říká co si myslí a v mnohém má pravdu.

K čemu by nám byli lidé typu pana Kisky, Drahoše, Horáčka a další, kteří jen mlží, kvůli svému prospěch a jsou ochotni vlézt do každé zadnice.

6 9
možnosti

Lidé jako Vy nejsou schopni rozlišovat.Nikdo nikdy neříkal,že se má pomáhat ekonomickým migrantum.V Německu jich pul milionu čeká na deportaci,to opravdu není pomoc.Pomoc byla směřována pouze k válečným uprchlíkum ze Sýrie,to jsou ti,proti kterým Zeman štval už od začátku....

5 4
možnosti
Foto

Závidím ve své podstatě Slovákům jen dvě věci: Tatry a prezidenta.:-)

15 0
možnosti

Řeknu vám - některé věci bych si snad raději nechával pro sebe...

2 0
možnosti

Josefe, z meho pohledu je Kiska nas Drahos (nebo knize Karel) v bledezelenem... EU, USA etc. vlezdozadeliste non plus ultra. Zemam neni muj oblibenec, ale dle meho mysli vlastni hlavou, neleze do zad kde komu... a jak slysim, ze je nejaky "politik" prece "slusny", tak si vybavim vyse zminene (nebo momentalne Stramaka ze Sparty) a otvira se mi rybicka v kapse.

11 11
možnosti

no ano, leze do zadku jen Putinovi, Cinanum a Trumpovi - ale u nej uz asi konci....

8 3
možnosti
Foto

H76a60n19a 45V94l45k27o44v45á

21. 9. 2017 21:37

Nuže, Josefe - dnes bych souhlasila snad jen s tím, že na Kisku se toho najde míň než na Zemana....

Co se týká projevu Trumpa, celkem si dokážu představit, že ten náš Becherdědek ve své ješitnosti dosud postrádá pozvání do Bílého domu a tak (jak je jeho zvykem) tomu podřídí i zahraniční politiku a svá vyjádření. Prostě je takový a je to s ním čím dál horší.

A co se Kisky týká - vybavuje se mi slovenský sitcom Hoď svišťom, podnikatel Vladimír Bojo a hláška jeho syna "Tatry sú kruté"...Možná proto tam létá za státní peníze. I když přiznejme, že i u nás vládní činitelé (a jejich rodinní příslušníci) cestují s ochrankou ve vládních autech denně. To, že Kiska si prostě (jako Vladimír Bojo) "lieta helikopterom" asi patří k Tatrám.

Takže u nás audiny s řidičem na vinobraní, na Slovensku letadlo do Popradu.

1 0
možnosti

Máte samozřejmě pravdu, ale přece jen si myslím, že ta audina vyjde daňové poplatníky levněji než to letadlo...

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím a dodávám - Pane Bože, chraň nás před podobnými českými pokryteckými a "morálně nadřazenými Kisky"! ;-(

19 2
možnosti

Mrkněte na včerejší záznam na Seznamu ze Znojma. Kalousek s přehrávajícím Stropnickým propadali eurohujerské a prosilámské hysterii a dohromady by toho Kisku dali.

3 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS