Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O70t91o 65K74o53s74e65č48e10k

3. 10. 2017 11:04

Všichni mluví jen Nohavica a STB, ale nikdo nemluví o době, kdy mu zakázali hrát, kdy nemohl vykonávat své povolání. Že má vyprodané koncerty a jeho názory v písních a básních poslouchá a čte mnoho lidí. Od pana Horáčka, který také svými texty a fejetony zaujal mnoho lidí mi to připadá jako závist a nebo předvolební tah. Já si myslím , že herci a spisovatelé mohou být politici, ale politici by se jako herci a spisovatelé neuživili. Proto dál pište p. Horáček a netlačte se do politiky. Jak dopadl váš kamarád Kocáb

2 0
možnosti
Foto

to, že má vyprodané koncerty, svědčí také o tom, jak rychle zapomínáme.

0 1
možnosti
PB

P57e49t46r 10B43u43r61i10a82n

2. 10. 2017 17:51

Velmi rozumný příspěvek.

0 0
možnosti
PM

Přijmout vyznamenání od vlastizrádce a zločince zemana pošpiní člověka nadosmrti. Ale každý ať si vybere, kam chce patřit....

0 1
možnosti
EH

Pak se někdo hrozně diví, že jsou vyznamenávání příznivci MZ. Druhá varianta totiž zavání fraškou, že z toho umělci udělají politickou záležitost či předvolební boj.

0 0
možnosti
JK

Miloš jako sjednotitel dolních 10 miliónů občanů, má radost, když může někomu dát pozvánku, na které je tučně napsáno "Sophiina volba". Nezapomene tenhle vtípek zavčas oznámit národu a pobaveně sledovat, jak to v národu vře. Miloš, kromě národa, rozdělil i tablo vyznamenaných na StBáky a jejich spolupracovníky, komunistické bachaře, prospěcháře a kamarádíčky a na druhé straně skutečné osobnosti hodné národní hrdosti. Nohavica si předem nemůže vybrat vedle koho bude na table viset a Miloš od toho dává také ruce pryč, to rozhodne národ. Jarek má dilema, které mu nezávidím, zřejmě by byl radši, kdyby se na seznam už nevešel, ale tohle si Miloš ve své sebestředné škodolibosti ujít nenechá. Medaile hrdinu ani lepšího člověka nedělá, jen nadutci jsou s ní ještě nadutější, že jo Ringo.

0 1
možnosti
Foto

J12i56ř92í 33L85i78b24e73r

30. 9. 2017 20:59

Osobně bych to nechal na panu Nohavicovi, jak se k dané věci postaví. Osobně bych byl rád, kdyby na Hrad nepřišel, ale můj názor nemůže být brán v úvahu.

1 0
možnosti
MK

R^ Všechno, co přihlášení kandidáti do prezidentských voleb v tomto čase prohlásí, má jasný podtext blízkosti voleb.

1 0
možnosti
VV

Vidím v tom snahu zviditelnit se, stát se jednou ze stran "sporu", kdy celá republika bude řešit, zda má pravdu ten nebo onen. Myslím si, že pan Horáček je nadutý až hanba. Mimochodem - co kdyby někdo z kolegů naléhal na Horáčka, aby jakožto umělec nelezl do politiky a psal nadále texty pro národ, jehož texty jsou ta jaksi též? Falešný moralista Horáček.

12 2
možnosti
Foto

Je vidět, že pan prezident Zeman dobře věděl, co říká, když přivítal kandidaturu Horáčka na prezidenta.

4 1
možnosti
MS

Z obsahem článku souhlasím jen v tom smyslu, že by nikdo neměl nabádat kohokoliv, aby přijal, nebo nepřijal státní vyznamenání z rukou stávajícího prezidenta. Je to každého ryze soukromá věc a jakýkoliv nátlak z té, či oné strany jen znehodnocuje jeho vlastní rozhodnutí. Jinak to, že Zeman při rozhodování o udělení vyznamenání preferuje své adoranty a zavrhuje své kritiky, je neoddiskutovatelná věc. Uděluje metály lidem, kteří na to vzhledem k svému věku a tvorbě mají ještě dost času (např. režiséři Renč a Sedláček) a jejich hlavním aktivem v očích Zemana je jen to, že jej nějakým způsobem podpořili ve volební kampani (na rozdíl například od Zdeňka Svěráka).

4 1
možnosti
Foto

A kdo to umí posoudit?

4 4
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik