Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Už jsem tu zprávu o teroristickém útoku v Edmontonu také zaregistroval...

0 0
možnosti
LC

Čím dál víc nabývám dojmu, že dojde na jednoduchá řešení. "Složitá" řešení, zdá se, nepřináší očekávaný výsledek.

12 0
možnosti
Foto

Jako sice karma ale ....... v podstatě papouškovat názory Gulaše a postavit na tom blog? Já čtu blogy rád proto, že se buď dozvím něco nového nebo autorův pohled na věc. Rozhovor s p. Gulašem jsem četl už dopoledne a blog nepřináší absolutně nic nového :-P (teda pokud pominu v diskuzi účast baviče Polického)

1 2
možnosti
JN

Pokud jste od mého blogu čekal víc, tak mě to samozřejmě mrzí. Ale přece jen - ze 6 odstavců, které blog má, je pouze jeden, v němž cituji názory pana Gulaše. Co se týká mého pohledu na věc: myslím, že v posledním odstavci ho částečně najdete, na téma migrace už jsem navíc napsal blogů více (včetně vyjádření svých názorů), tak jsem se nechtěl příliš opakovat. Přesto děkuji za Váš postřeh.

3 0
možnosti
Foto

Ano typické-český ekonomický migrant vypráví o problémech s migranty:-/

Se všem těm Čechům divím, že vůbec mají odvahu v tom katastrofickém Švédsku a daších migranty zaplavených zemích zůstat a často dokonce i se svými rodinami včtně malých dětí;-D

jsou jen 2 možnosti:

1/ Jsou to sobci, kteří ohrožují své rodiny

2/ kecají

4 24
možnosti
JK

J17a64n 47K35o49l23á30ř

1. 10. 2017 20:04

Ok, nejste, zastáncem jednoduchých řešení, a jaké řešení je tedy na místě???

9 0
možnosti
PK

Asi pan Nožička myslí taková ta "globální", preventivní - zbytečně nerozvrtávat svět pod praporem demokracie - buď přímo nebo prodejem vojenské techniky, změnou azylových zákonů (byly dělány na jinou dobu a podmínky), neposkytovat žádné dávky, nepovolovat imámy atd. Jednoduchá řešení jako potápět lodě či střílení jsou silná káva a ex post.

4 0
možnosti
MK

Jediné spolehlivé řešení je nepřijmout ani jednoho uprchlíka. Stejně nám nikdy nebudou vděční, pouze si budou chtít naši zemi přivlastnit. Jestli nebude uprchlík dělat problémy teď, může je dělat v budoucnu, téměř jistě je bude dělat někdo z jeho dětí či příbuzných, které sem pozve. Všichni dohromady se budou izolovat ve stále rozšiřujících no-go zónách. To, jak uznáte, nemáme zapotřebí.

28 1
možnosti
ZV

Z74u28z95a84n67a 47V90a95s94s

1. 10. 2017 19:48

Obávam sa, že nám už čochvíľa nezostane iná možnosť, len použiť jednoduché a razantné riešenie.

11 0
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik