Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ona se jen naštvala, protože tam nemá vyobrazenou žádnou kloudnou kabelku.

;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

H24a16n53a 68V65l41k27o17v25á

4. 10. 2017 14:06

R^, navíc v posledních pár týdnech dostal prostor i v běžných médiích Ivan Bartoš a projevuje se povětšinou zcela při smyslech.

Také jsem ho někde slyšela vyjadřovat se k otázce věku jejich voličů... Je mu 37 a jeho projev mi přijde zralejší než projev některých politiků (jako třeba pana Bělobrádka) nebo "nepolitiků (jako třeba Andreje Babiše. A to i přesto, že tentokrát to (zaslouženě) schytala mnou zatím favorizovaná ODS.

2 0
možnosti
Foto

Já myslím, že to trochu kulhá. Všichni Vámi jmenovaní jsou, nebo byli, aktivními politiky, právě kromě Jany Nečasové. A dělat si srandu z veřejně známých osob? Co kdyby na ten autobus vyobrazili třeba Petru Kvitovou? Taky je veřejně známá. Tak kde je hranice? Když je někdo obviněn a ještě není odsouzen, tak už se smí?

1 0
možnosti

Tak já myslím, že v první řadě kulhá to Vaše srovnání s Petrou Kvitovou - Jana Nečasová sice není političkou, ale jedná se o bývalou šéfku kabinetu premiéra, tudíž je přímo spojena s jedním dříve velmi významným politikem. To u Petry Kvitové u žádném takovém spojení nevím.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS