Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jestli tady někdo nedokázal za tři roky popsat jeden list papíru a předložit ho ke schválení, tak bychom se měli ptát, kdo byl tím, kdo takhle zaspal.

0 0
možnosti

J65a86n 39P74a78v49e40l

5. 10. 2017 15:20

Sice s Vami plne souhlasim ( coz se stava vyjmecne :-)), ze takovy urad je jen jedea z mnoha opruzu jak EU vyhazuje penize oknem (a jeden z duvodu, proc bych hlasoval pro czexit), ale bohuzel se dost z nas v korporacich naucilo, ze kdyz chceme dostavat korporacni plat, musime plnit korporacni nesmysly

0 0
možnosti
Foto

Jen to jedno "okno" vede přímo k nám a vám asi nejvíce vadí, že jste od toho "okna" moc daleko, pane. Je škoda, že s největší pravděpodobností vám uniká do jakého "bahna" se nyní dostal Brexit a ti co toho dosáhli.Přitom Great Britain není malá země závislá na exportu právě do EU.

0 0
možnosti
Foto

Bože, to jsou ale kecy fanatického odpůrce EU. Na druhé straně se to výborně "vyvažuje" chválením Rus-putinova režimu. Požadavek na to, aby měli všichni občané EU stejný přístup k právům ve všech zemích, které k EU patří zní naprosto ale naprosto logicky a nemělo by to zvedat ze židle žádného soudně přemýšlejícího člověka. V tomto případě je zarážející, že se jedná o člověka, který učí naše děti jak a co je správné. Neuvěřitelné!

4 1
možnosti

J40a57n 25P32a77v35e48l

5. 10. 2017 15:21

Pozadavek zni logicky, ale ne uz pozadavek mit na to zvlastni urad

1 0
možnosti

Je to marný, je to marný, je to marný.

1 0
možnosti
Foto

Když umíme čerpat dotace z EU, a že je sakra čerpáme, měli bychom být schopní splnit i takovéto minimální požadavky. Mimochodem výjimečně docela logické. Článek je o ničem a jsem si jist, že vy to víte. Ale karmu budete mít jistě vysokou a to je spíš smutné.....:-)

11 5
možnosti

To, že čerpáme z EU dotace (a uznávám, že kromě golfových hřišť či rozhleden, z kterých není nic vidět, občas ty dotace opravdu jdou i na smysluplné věci), podle vás znamená, že bychom měli poslušně odkývat vše, co se v centrále EU vymyslí?

4 1
možnosti

To jsou zase jenom zlovolné řeči. Současná vláda, nejlepší v historii ČR, určitě všechno dělá včas a na výbornou, nekecá a maká.

Buďto žádné penále neexistuje, nebo za to může Kalousek. :-/

6 0
možnosti
Foto

Další článek ve stylu "Anoale":-/

3 5
možnosti
Foto

Vědělo se o tom předem a tuším asi 25 ze 27 zemí vše zvládlo včas. Tudíž se ptejme vlády a poslanců, proč to nechali dojít takhle daleko a vystavili nás postihu/pokutě. Jak říká program pirátské strany - ať si to tedy zaplatí oni!

8 0
možnosti

Přesně tak,logicky by měl autor kritizovat za neschopnost vládu a poslance,to jejich chybou platíme pokutu.Autor ovšem "moderně" kritizuje EU,ta přece muže za všechno....

7 0
možnosti

Karma. Dublování zákonů má za cíl jediné: ponížit národní zákony a povýšit ty unijní. Taková přípravka na převzetí našeho soudnictví.

9 6
možnosti

UPS.K implementaci směrnic jsme se zavázali již při vstupu.

4 3
možnosti

No, já viděla na stavbě Ukrajinky, holky tak dvacet let, házet cihly holýma rukama. PAN stavitel jim ani nekoupil rukavice. Tak to mi ta pokuta přijde správná.

1 2
možnosti

Jak víte, že jim nekoupil rukavice? Ještě jsem nezažil stavbu, aby tam majitel nedonesl doslova pakl rukavic. Navíc, když si je může dát do nákladů.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS