Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H26a54n39a 61V27l37k38o19v94á

9. 10. 2017 21:03

Víte, Josefe, oceňuji, že jste měřil Havlovi i Zemanovi stejným dílem.

Ale Babiš je úplně jiná liga.

....a bude to Sekáč, pánové.....

(pro neznalé- koblihy si platím sama a volím Piráty nebo ODS, ještě nevím...)

1 0
možnosti

Díky za návštěvu, Hanko. :-)

0 0
možnosti

Nojo, to soudruzi vědí moc dobře jak se to dělá, mají vyzkoušené různé dočasnosti, či věčné časy a jeden takovýto zloděj tu teď vykřikuje, abychom chytli zloděje. Hlavně nezapomenout a dát si to do souvislostí.

2 0
možnosti
Foto

Sliby politiků nelze brát vážně. Ovšem ten Havlův slib měl zcela jednoznačně největší dopad, protože byl vyřčen v době politické změny osobou, která měla skoro absolutní důvěru národa.

A národ posléze zjistil, že by se to s tou absolutní důvěrou nemělo přehánět a dat důvěra v tehdejšího prezidenta neustále klesala a jedině Havlova smrt ji dokázala "obnovit".

Obnovit v uvozovkách proto, protože to je vzývání oficiálních politiků a médií, než nějaká spontánní důvěra obyvatelstva.

0 0
možnosti

Moc korumpuje, absolutní moc korumpuje absolutně. Křivé charaktery se s větší mocí stávají ještě křivější. Pokud je politikům moc odejmuta, najednou se zdají mnohem rozumnější a víc rozumí i nám. Je to zdání udělají cokoliv, aby tu opojnou moc získali.

Hledáme někoho, kdo se nenechá opít mocí, komu moc nemůže přinést osobní prospěch, zatím marně. Babiš prahne po moci nejvíc a povzbuzen předpovědí, už nyní nám občas naznačí, co zamýšlí. Jeho ústy vyhozených a zavřených už známe dost. On a jeho firmy mohou skutečně nesmírně zbohatnout a vězte, že strop v tomto neexistuje.

Někde mezi zatím nepříliš známými kandidáty musí být ten pravý, stačí ho najít a zvolit.

3 0
možnosti

I ohledně toho lithia jste to napsal správně! R^R^

1 0
možnosti

Babiš má velké štěstí, že za "jeho éry" máme konjunkturu. Lidé ho volí protože uvažují jaká cháska přijde po něm. A zda se svými skandály, lhaním, mizernou rétorikou a prchlivou povahou není přece jen to nejmenší zlo.

1 0
možnosti

No, tož pak to zachutná a už se ven do nepohody nechce, ikdyž u AB tomu příliš nerozumím.8-o

3 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik