Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H66a92n71a 86V25l77k40o22v20á

27. 10. 2017 21:04

Víte, Josefe, nikdy jsem nebyla voličem ČSSD, ale osobnost typu Haška by mne spolehlivě odradila i kdybych je nakrásně volit chtěla. Nechtěla bych jako jejich nevolič dělat rozbor jejich neúspěchu, ale myslím, že ani pan Zaorálek se svou fuhrerovskou rétorikou jim moc nepomohl....

Sobotka jako osobnost by pro mne naopak byl ve slušnosti srovnatelný s panem Fialou, kterého jsem volila.

Jenže voliči ČSSD myslí trošku jinak a - zejména pro důchodce- dokázalo úspěchy společné koaliční práce vztáhnout na sebe ANO.

0 0
možnosti
JN

Co se týká slušnosti, tam s Vámi ohledně Sobotky souhlasím (byť mám dojem, že lidí, kteří si váží slušnosti, je v této zemi bohužel čím dál míň...) Jenže Sobotkovi hlavně chybí to, čemu se ve sportovní hantýrce říká tah na bránu. A jak už tady někdo napsal v diskusi níže, jeho velkou chybou bylo i to, že příliš naslouchal takzvanému dienstbierovskému křídlu v ČSSD.

0 0
možnosti
JZ

Rád bych si myslel, že ČSSD vyhořela díky všem těm aférám, které ji provázely po celé volební období (Sobotkovy uniklé maily, kauza Altner a řada dalších). Bohužel realita bude spíš taková, že průměrný volič tyto věci už dávno zapomněl a rozhodlo jednoduše to, že Babiš je mnohem zdatnější populista a stratég (přinejmenším skrze své poradce) než oba ti naprosto neschopní šašci v čele ČSSD. Teď to převezme Chovanec, jelikož ten, ať už si o něm jinak myslíme cokoliv, je alespoň schopný hráč, móda slabochů v čelech politických stran vzala v posledních letech za své.

0 0
možnosti
ZO

Já myslím, že platí Vaše první věta.

0 0
možnosti

Socani jsou nad propastí. Ta strana nemá ani vorla, za hlasy dostane méně, než stála kampaň, pravomocný rozsudek zní zaplatit více než 300 mega Altnerovým dědicům. Dluhy kam až oko dohlédne. Jediné, co jim neschází, je drzost. Takže rituálně popraví Zaorálka a Sobotku a jejich hlavy přinese na podnose Zimola Babišovi a nabídne mu podporu. Babiš tu vládu poslepuje jak vlaštovčí hnízdo. Trosky socanů, všehoschopné lidovce, pár odpadlíků od Okamury. Příští volby vyhraje v podstatě kdokoliv, protože po této vládě bude frustrace obrovská.

1 0
možnosti
PB

...... to vezmu polopatě !,- vystěhovaná poliklinika- 10%,- totální výmaz hejtfrííí, hybridních hrozeb na MV a politických neziskovek- 10%,- sejmutí Hermana za strýčka Bradyho, Lámu a landsmanšaft - 10%,- odebrání licencí všem vzpurnejm tágům v Práglu - 70% !!!,- ...... a byla z teho totál diktatura socanů na štyry járy !,- ale nevěděli, neznali, neuměli, nechápali,- nebo snad nechtěli ?!?,- tak ať laskavě táhnou ke všem čertům !,- stačí enem reagovat na toliko profláknuté "vox populi", jak jednoduchéV!

0 0
možnosti
Foto

Příčiny propadáku ČSSD v kostce?

Arogance, neschopnost a pokrytectví (v personifikované podobě - Chovanec, Sobotka a Zaorálek). :-)Rv

3 0
možnosti
VV

Klidne i v kouli, kvadru ci jinem telese. tentokrat jte ten hrebicek na hlavicku kupodivu i trefil.

0 0
možnosti
Foto

Boží mlýny melou pomalu, ale jistě. A až se jednou všechny ty staré a nedávné lumpárny Dluhoslava Nedělky (včetně teprve nedávno otevřené kauzy kolem OKD) provalí, bude z toho ale pěkný kravál a ostuda jak Brno. ;-O

1 0
možnosti

Chybí vám tam Altner. Nejpodstatnější chyba. Nezaplacením dluhu z pravomocného rozsudku Socani vzkázali svým voličům, že jsou jaksi rovnější než oni.

6 0
možnosti
JK

Pochybuju, že to hrálo nějakou roli.

2 2
možnosti
JK

Tak já nepojedu přes celé město do nekuřácké restaurace. Tak jednoduché to s tou svobodu není

0 0
možnosti
PK

Ne že bych s většinou nesouhlasil ale - proboha co pozitivního vidíte na "zrádcích" - především JUDr (ze Sládkovičova) Haškovi. To přece počínaje hradním pánem byla sviň.rna prvního řádu. To je měl Sobotka dát do funkcí? A nezlobte se - Zimola nemá na extraligu, to je jiná káva než jihočeská župa.

ČSSD neměla též prvotřídního ekonoma, rétora - Pícl byla katastrofa. Nevhodně udělaný návrh pásmového zdanění, přístup - Babiši koukej sehnat prachy, vybrat daně, ať máme na rozdávání.

1 0
možnosti
RC

Picl byl traged. Mlady "expert" ze zemedelky, co nevidi dusledky

1 0
možnosti
PT

Ale kdeže, hlavním důvodem bylo že se tady ČSSD aktivně zúčastnilo na nestoudné rok a půl trvající štvanici na svého koaličního partnera která skončila dokonce trestním stíháním Babiše. Ono teď už je jasné proč ta podivná Chovancova "reorganizace" policie ke které nebyl schopen předložit žádné podklady, to byla nezbytná příprava na obvinění jak vystřižené z 50 tých let "Dotační spiknutí mnoha osob za účelem podvodného získání dotace EU 50 MEGA"

No holt Babiše chtěli ukopat a on nejen že to přežil ale ještě Sobotkovi zatopil s OKD a lithiem a potom to dopadlo jak to dopadlo, protože ono přeci jenom už je u nás dost voličů, co se nenechají mediálními šamany manipulovat tam, kam oni potřebují.

Kdyby nebyl Sobotka neschopný břídil a nerozpoutal tuhle bratrovražednou válku která poškodila ANO a nejvíce ČSSD, tak dneska by spolu sestavovali dvoučlennou většinovou koalici.

4 2
možnosti
RC

1) reorganizaci delal policejni prezident, ne Chovanec.

2) objektivne vzato je Capak podvod. To, ze Vam to nevadi, je vec jina.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik