Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J73o49s80e62f 34H74e59j41n15a

17. 11. 2017 12:47

;-O;-O;-O..a ještě k tomu ffftipnej;-O;-O;-O

0 0
možnosti

..... mňo, seděl sem s modrejma ptákama v putyce, sa chytali za palicu co to ten Fiala bláznivej zase provedl,- všechno jim vodpustili, aj tu Němcovou, Nečasa s tou dominou,- ale tenhle demokratickej spolek je definitivně vodrovnal!,- ....tak nevím,no!

5 1
možnosti
Foto

Fiala je "nepolitik" v tom nejhorším slova smyslu.

5 1
možnosti

J35a35n 10R69á98ž

16. 11. 2017 15:20

Demokratický blok je Kalouskův "majstrštyk" jak z šéfa miniklubu poslanců, vytvořit důležitou osobu.

Když jsem se radoval, že se TOP09 protlačila do Sněmovny jen s pár poslanci, tak kamarád prorocky řekl: "Nepodceňuj Kalouska, on zase něco vymyslí, co ho dostane na výsluní řečnického pultu a reflektorů TV stanic, aby se mohl předvádět, jako to jen on umí." A měl pravdu!

5 0
možnosti

Uvolnujici a osvezujici clanek. Dekuje se.

8 2
možnosti

Díky - škoda, že ho tak nepojali i někteří jiní. :-)

0 0
možnosti

D91a91v57i51d 26V52l74k

16. 11. 2017 14:07

Já myslím , že to založil proto, aby jste měl o čem psát;-)

4 0
možnosti

No musím si na oplátku přečíst, jak je to u Vás s tím Babišem a sexem (zatím jsem viděl jen titulek). :-)

3 0
možnosti
Foto

Osobně si myslím, že tento "Demokratický blok" velmi poškodí ODS, protože v něm Petr Fiala vystupuje jako Kalouskův podřízený.

Ostatně jsem o tom již napsal blog hned po volbách: https://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=630402

5 5
možnosti
Foto

To bych považoval za evidentní. A jestli je mladý po starém, jestli podědil alespoň část jeho vlastností, tak brzy zaútočí na Fialovo křeslo.

2 0
možnosti
Foto

Zbytečné to není (hlavně pro Kalouskovo EGO).)... Má dojem, že zase někomu poroučí - vládne. Jen se divím, že ti, co s ním mají špatné zkušenosti z minula mu na to"ůskočili." (Gazdík, Bělobrádek)... :-/

4 3
možnosti

Jde o nedorozumění, oběd byl opomenut a může za to ten Němec co běžně ztrácí panu prezidentovi věci. Bydlí u něj spolu s babou Cukrovkou.;-D

0 2
možnosti
Foto

H72a80n35a 78V96l64k21o57v87á

16. 11. 2017 10:25

Dnes s Vámi, Josefe, hrubě nesouhlasím. Založení Demokratického bloku považuji sice tak trochu za zbytečné, ale jinak bych skutečně považovala A.Babiše za zloducha (bez ironie) a Zemana už delší dobu považuji za vrtošivého záludného staříka...

Máslo na hlavě mají všichni.

5 6
možnosti

Já Hanko samozřejmě vím, že na domácí politické scéně fandíme každý někomu jinému. Nicméně asi tak:

Babišovi také nefandím (což je myslím patrné i z některých mých dřívějších blogů), ale zároveň si myslím, že v naší vrcholné politice jsou i horší než on.

A Zeman už by vzhledem k svému zdravotnímu stavu znovu kandidovat neměl a ani já už ho volit nechci. Vyjma případu, kdy by se do druhé kola dostal on s Topolánkem (k tomu ale doufám nedojde - nechce se mi věřit, že by tolik lidí zapomnělo na vše, co se dělo v Topolánkově premiérské éře...)

2 3
možnosti

Tak tohle je opět jeden z velmi povedených článků. založený asi na faktech...sám nevím, jestli Kalousek skutečně tuto čtyřkoalici založil.....ale je i pěkně úsměvně napsaný.

K těm , kdo tak jasně stojí na straně Kalouska, je nutno podotknout, že nejsou v obraze. Především Kalousek vyloženě lhal o miliardách dotací které dostane Babiš. Tuto lež mu nadiktovala jistá PR agentura, která stvořila celou antibabišovskou kampaň, podle všech pravidel manipulativní psychologie...a zde to bylo založeno na systému..100 x opakovaná lež se stane v hlavách lidí pravdou. A rozhodně se to u některých povedlo.

Před poměrně krátkou dobou jsem měl možnost vidět pane Kalouska na živo když fungoval jako panelista jedné veřejné debaty. Kde se nestyděl přidat další lež, na kterou jsem ho upozornil a to, , když prohlásil, že NATO způsobilo, že v Evropě již více než 70 let není válka , což ovšem byla také lež. Protože válka tu byla , když právě NATO a USA především bombardovala Evropu, a my tupci Evropané jsme si to nechali líbit. USA bombardovalo státy bývalé Jugoslávie a náš tehdejší prezident to nazval HUMANITÁRNÉM BOMBRDOVÁNÍM. COŽ JE NESMYSL SÁM V SOBĚ. RÁD BYCH VIDĚL JAK BY SE HAVLOVI (případně Kalouskovi) LÍBILO HUMANITÁRNÍ BOMBARDOVÁNÍ PRAHY.

12 2
možnosti

Takže vy na jedné straně podporujete Babiše a na druhé obviňujete jeho protivníky, že lžou. Tak to jste mě rozesmál. Nejvíc se ale směje Babiš, jak mu na ty jeho kecy skočilo tolik naivních lidí. Vždyť ten člověk nelže jenom v případě, kdy je potichu.

3 1
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik