Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H90a19n44a 37V38l28k62o25v42á

22. 11. 2017 17:07

Víte, Josefe, oni ho ti lidé nechtěli zneužít k politickým zájmům. On se propůjčil sám.

Nesmyslně a nezodpovědně. Nikdo přece nemůže čekat, že já se zachovám podle jeho přání jen proto, že mi vyhrožuje sebevraždou. V manželství tohle spolehlivě používají hysterické osobnosti.

Celkem mne překvapuje že oni lidé vyzívají Zemana k nekandidování jako k záchraně života pana Hradílka. Napadá mne, že bych mohla vyhlásit hladovku za to že má dcera má být přijata na libovolnou Lékařskou fakultu....

Jak napsala jinde paní Tenzler - vyděračům se nemá ustupovat i když si jich možná vážíme. A jakkoli si nepřeju Zemanovo znovuzvolení, tohle je prostě mimo. I ten dopis.

2 0
možnosti
JS

J77a37n 37S69o63u57č73e21k

21. 11. 2017 10:31

No, já si myslím, že pan Hradílek nikdy neměl v úmyslu dotáhnout hladovku do úplného konce. Zviditelnil se, pár dnů se o něm psalo a to mu asi stačí. Ono je to totiž docela nelogické protestovat proti tomu, aby někdo nekandidoval. Logičtější by bylo prát se za to, aby mohli kandidovat všichni, kterým to zákon umožňuje. Takže, možná, že panu Hradílkovi ta očistná dietka trochu vyčistila i rozum a zavčasu pochopil absurdnost svého konání.

2 0
možnosti
JC

Pan Hradílek měl dvě možnosti: buď umřít nebo být za šaška. Zvolil to druhé.

3 0
možnosti
JS

Toho pána prostě nechápu asi žije v době Jana Palacha kdy taková oběť něco znamenala což byl boj proti komančům ale v dnešní době je to plácání veslem do vody. Pokud nesouhlasím s některým kandidátem tak ho prostě nevolím a nedělám taková prázdná gesta

2 0
možnosti
VK

Na to všichni vládci - i ti komouši (včetně toho co tam sedí na Hradě) spoléhají: že většina lidí sama dobrovolně nakonec nezemře. Abychom drželi hubu a krok. To se to pak panuje a na panování přiživuje. A různí "nožičkové" to samozřejmě pochválí.

2 7
možnosti
TT

Nesouhlasím. Rodina je předsunutá, ten pán stoprocentně sledoval dopad své hladovky, a když nerozpoutal občanskou válku nebo alespoň defenestraci Zemana, ale zjistil, že ho kromě Rumla, Kocába & spol. má každý na háku, tak to zabalil. On ze sebe nechtěl udělat hrdinu, on chtěl odstranit Zemana z Hradu, což se mu nepovedlo, takže tak.

I když by to asi taky bral, kdyby ho dav na ten Hrad donesl, aby mohl usednout do křesla ještě teplého po vyokněném nehavlistovi.

1 0
možnosti

Pokud ty lékaře platí ze svého, tak ať si začíná a končí hladovku jak se mu zlíbí... jen se trošku obávám, že tomu tak není.

4 3
možnosti
Foto

Myslím, že více by mělo občany zajímat kdo platí nejlepší tucet lékařů, když se na Hradě ožírá a přežírá sladkým (podle jeho vlastích slov) president této země.

Je to v podstatě "self contest junkie", který si takovou péči ani nezaslouží,pane.

6 7
možnosti
Foto

Pan "učitel" by si měl zjistit, že stejný, posměvačný postoj proti stoupencům "pravdy a lásky" zaujal nějaký pan "učitel" Manson. Třeba by to info mohl pro něho zjistit jeho největší fanda a stálý podporovatel, agent "Dvořák". Jste pěkná dvojka a sluší vám to,

,pane.

3 9
možnosti
JN

Pane Kyseláku a prozradíte nám na sebe, jaká je či byla vaše profese? Že by snad kádrovák? :-/

4 3
možnosti
JAN

Jen perex. Kdo má stále cosi proti " lásce a pravdě " jest trochu mimo, ale o jiném, ano rodina p. H.má rozum, na rozdíl od MZ. Tečka.

4 0
možnosti
RC

BTW, ted o vikendu byla v CT politicka debata na tema: proc se souslovi pravda a laska stalo nadavkou.....

Smutna doba.

1 0
možnosti
Foto

Na příkladu pana Hradílka se Ukazuje, že někteří chartisté nemají ánunk o tom, co je demokracie. Zbývá tedy rozklíčovat, zda jen někteří, nebo všichni.

12 7
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,90
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik