Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Uznávám, že tohle je pravda, i když Zemana jinak nemusímR^

1 0
možnosti
JN
Foto

To se divím, že ve veškerém našem mainstreamu chybí kritika Macrona, stejně jako chyběla kritika při návštěve čínského prezidenta ve Velké Británii, kde ho britská královna vozila ve zlatém kočáře a britští demonstranti byli odsunuti mimo tuto trasu.

Inu, když dva dělají totéž, není to totéž. S Čínou nesmí jednat pouze Zeman, to Vám pane Nožičko profil "Jandová" určitě vysvětlí.

A doufejme, že se dodatečně s kritikou Macrona ozve Kalousek se svým novým spojencem Jakubem Michálkem ze strany Pirátů.

Jinak, karma R^

3 0
možnosti
JZ

Pro objektivnost jste blogere mohl alespon uvest. ze Zeman dohodl pro cesky prumysl dodavku dvojnasobneho poctu krtecku jak Macron Airbusu.

2 0
možnosti
JN

OK, já beru, že Macron (lépe řečeno francouzská delegace) toho v Číně dohodl z obchodního hlediska určitě více než Zeman (ono také Airbusy jsou přece jen o trochu lepší letadla než např. L 410). Přesto: jste přesvědčen, že kdyby byl Zeman v tomhle stejně úspěšný, tak by mu nikdo ze stoupenců "pravdy a lásky" mlčení o lidských právech nevyčítal?

9 2
možnosti
Foto

Pane Nožičko jako obvykle jste si dal maximálně vlastní gól;-D

Macron:

Promluvil (slíbil promluvit)o lidských právech s Čínským prezidentem v soukromí

Veřejně řekl:

„Mezi námi jsou rozdíly, které souvisejí s naší historií, s našimi hlubokými filozofiemi, s povahou našich společností,” řekl Macron během společné tiskové konference se svým čínským protějškem Si Ťin-pchingem.https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/460146-macron-odmitl-cinu-poucovat-o-lidskych-pravech.html

Zréman:

„To je ten reset: nepoučujeme o tržním hospodářství či o lidských právech nebo o něčem podobném. Naopak se snažíme se poučit. A já jsem v Číně, abych se učil, jak zvýšit ekonomický růst a jak stabilizovat společnost,” prohlásil Zeman.https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/352107-chci-se-poucit-jak-se-stabilizuje-spolecnost-rekl-zeman-v-cinske-televizi.html

Jestli nevidíte rozdíl mezi konstatováním, že se země liší filozofiemi a historii a učením se jak stabilizovat společnost tak je to jen Vaše vizitka.Rv

7 5
možnosti
Foto

PS. Specialně u Číny bych s hodnocením toho zda kontrakt se uskuteční počkal na to až se uskuteční. U nás toho bylo naslibováno a zatím skutek utek.

3 2
možnosti
NM

...nojó ale Kalousek tomu dal volný až agresivní průchod a mám dojem,že se smyčka začíná stahovat ohledně jiných ale taky podstatných věcí a proto ty tanečky v PS-ČR ale mají to marný[>-][>-]!!!!

1 2
možnosti
MM

He? Kalousek byl teď také v Číně, pletete si články, nebo co to je?8-o

2 0
možnosti
PB

..... su známej v širokým okolí jako příznivec zelenejch a top09%, - proto pevně doufám že Kalousek, Bursík a mazel Stropnickej zejtra předvedou porádný divadlo před Francouzkou ambasádou v Práglu,- vohoz v tibetskejch vlajkách pokládám za samozřejmost !,- ...... ináč sem v putyce už dneska vyhlásil tejden neklidu a připravuju peticu za zbourání čínský zdi,- si jako vopravdu myslijou že zabránijou temu společnému soužití národů, národností, etnik a kultur,- nebo cóóóVEU?!?

15 4
možnosti
Foto

Zeman také zapomněl na poučování o lidských právech. V tom jsou na tom s Macronem stejně. Jen ten obří kontrakt mi u Zemana nějak chybí. :-D

6 5
možnosti
MN

Teď očekávám, že pražská havlérka vyhlásí neklid, protože nás Francouzi evidentně táhnou na východ.

16 4
možnosti
Foto

Pražská havlérka má ruskočínské noky na háku:-/:-)

1 4
možnosti
PK

No vida,pan Francie dělá byznys v Číně a Zeman je za vývoz podnikatelů na východ kritizován....:-P:-P:-P

12 3
možnosti
AT

Nu ... frantík vozí z Číny kontrakty, jistý prezident s hůlčičkou memoranda na letadla, o kterých se neví, či budou někdy vůbec vyrobena. Jinak nevidím žádný rozdíl, i co se lidských práv týká.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS