Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Češi vyhrávat umějí, to jo. Až na to, že tohle děvče bylo svým taťkou vychována tvrdě po americku.

0 0
možnosti
JN

A co konkrétně myslíte tím po americku?

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
Foto

H53a32n84a 24V38l71k78o72v87á

19. 2. 2018 17:03

Tak nevím...závodila jsem podstatnou část života a sportem se živím...a tak nějak je dost podstatné sledovat mezičasy - jsou na tom postaveny treninkové systémy - mezičasy se prostě trénují....

0 0
možnosti
Foto

R^udělala holka radost spoustě lidíR^

1 0
možnosti
Foto

New York Times přinesl docela hezky udělanou grafiku, ze které je vidět, jak to vyhrála až v poslední fázi (viz ikonka v modré přilbě na animaci uprostřed stránky) R^

https://www.nytimes.com/2018/02/16/sports/olympics/lindsey-vonn-super-g.html

7 0
možnosti
Foto

Teď se dívám na záznam SuperG:-) určitě se mi zas bude klepat brada,ráno jsem brečela..A vůbec se za to nestydim.

5 0
možnosti
Foto

H95a17n56a 15V58l94k34o81v47á

17. 2. 2018 19:26

Ale umí (holky:-)) umí.....

Psala jsem již jinde, zde jen přidám, že redaktor Bureš z Českého rozhlasu, který se nadutě a ukřivděně pozastavil nad tím, že mu Ester (prostřednictvím svého týmu) odmítla rozhovor před závodem, je prostě --- redaktor Bureš.

Novináři by si měli uvědomit, že nejsou Bohové a sportovec není jejich majetek. U politiků je to jiné, ale stejně jako Valentino Rossi odpálkoval Karlu Šlachtovou před startem, teď odpálkoval tým Ester novináře Bureše.

Prostě nevhodný čas.....

A kdyby nebyl d...l, asi by to věděl.

11 0
možnosti
JB

J51i62r94i 76B34o94r

18. 2. 2018 10:34

Nejsou ti Burešove nějaký divný?:-)

1 0
možnosti
Foto

To je neskutečný.8-o Teď jsem se dočetl, že ty lyže nebyly nové a Ester není jejich první vlastník. Jsou vlastně ojetina a zděděné po americké lyžařce Mikaele Shiffrinové.

To je síla, o to větší je její výkon v tomto závodu!!!!

8 0
možnosti
Foto

Ale potom je to americké vítězství. Ostatně, jak jinak, podle současné propagandy. Vítězství Ledecké přece patří Americe!!!

0 9
možnosti
Foto

Ester vyhrála nádherným způsobem a závod, v němž ani náhodou nebyla favoritkou. Zaslouží obrovské uznání a úctu za výkon v prostředí specialistů.

Kdo však uznání ani náhodou nezaslouží jsou komentátoři její jízdy, kteří (a v tom s vámi nesouhlasím, neboť) vůbec nevnímali mezičasy v průběhu jízdy a předváděli se kritizováním chyb, aniž by vnímali její celkovou vysokou kvalitu.

Vnímal jsem její výkon velmi intenzivně a její výraz v obličeji za cílovou páskou byl vše vystihující. Kdybych neměl tak nádherný pocit z její jízdy, nejspíš bych hodně nadával na komentátory ČT, že její jízdu velmi znevážili svou neprofesionalitou.

8 1
možnosti
MS

Máte pravdu, ale trochu bych se komentátorů zastal, protože to šokující vítězství je zcela určitě vykolejilo. :-)

1 0
možnosti
MS

Dobrý článek. R^ A neuvěřitelný, skvělý výsledek Ester Ledecké. Koho by napadlo, že po té plejádě zvučných jmen v první dvacítce se s číslem 26 objeví holka, která doposud zajela jen pár závodů a jejíž nejlepší výsledek byl 19.místo, a porazí celou tu hvězdnou sestavu! R^R^R^

5 0
možnosti
JN

Děkuji a souhlasím s Vámi.

0 0
možnosti
Foto

Když vyhrála snowboardistka superobří slalom, tak si říkám, jestli není škoda, že se nějaký hokejista nepřihlásil do soutěže rychlobruslařů. (neberte to vážně;-))

4 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik