Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

po přečtení blogu a příspěvků autora v diskuzi, musím konstatovat, že některé věci autorovi vádí velice selektivně, jenom na někom.

A to se často, pane učiteli, rád oháníte objektivitou.

2 1
možnosti
JL

Jak se casy meni, pan Nozicka upozornuje, ze prave v Praze maji odpurci Zemana nejlepsi sanci. Pripominam to proto, ze v dobe meho nejutlejsiho detsvi (v unoru '48 mi bylo pet let) to bylo prave opacne. Staci se podivat na dokumentarni zaznamy z unorove Prahy kde pozdejsi justicni vrah Gottwald promlouva (pry) az pulmilionovym davum. Po valce ve volbach r. 1946 v Praze a v Cechach vubec ziskala KSC nejvice hlasu a Prazakum se rikalo hvezdari, kdezto na Morave (mimo prumyslovou Ostravu a uhelne oblasti Rosic a Oslavan) vitezila reakce, hlavne Lidovci.

V soucasnosti jsou politicke nazory obou zemich CR zase opacne. Prazakum a Cechum jako by se oci otevrely, kdezto Moravakum (mimo Brna) na ocich narostly supiny. Moravaci zvolili presne to co se jim v osmactyricatem nelibilo. Mam dojem, ze zvolenim Zemana kdo jim jejich zemi znetvoril ( jako predseda vlady v r. 1998, viz zemske hranice) a oloupil je o pravo vubec existovat, se stali narodem sadomasochistu.

4 3
možnosti
Foto

Už jsem si několikrát říkala, naposledy, když v tv ukazovali, jak kde koho volí, že by možná vůbec neškodilo, kdyby se Moravákům podařilo prosadit samostatnost. :-);-)

1 2
možnosti
Foto

Je vidět že si svou kandidaturou dovolili dost. To se zjevně neodpouští.

11 1
možnosti
Foto

Tomáši, ta kandidatura by možná až tak nevadila, ale že si před tím dovolili na Zemana, to se neodpouští. A nejlepší je, že panu profesorovi Drahošovi to učitel Nožička mandal, i když ten ani kandidaturu do Senátu neohlásil. ;-D

8 2
možnosti
Foto

koukám, že pro některé autory ještě volby neskončily.

A divím se, že ve smyslu vašeho blogu zrovna vám nevadí senátoři typu pana Čuby, či Veleby. Jeden se postu drží zuby nehty a druhý jej v tom podporuje, aby nepřišel o lepší chlebíček.

Podivná selekce.

11 2
možnosti
JN

Pane Matuško, to, že volby už skončily a je třeba se s jejich výsledkem smířit, byste měl spíše poradit blogerům jako např. Flaška, Valíček či Jandová (plus některým dalším diskutérům). Byť např. u paní Jandové, která zde nejprve předpovídala, že Zeman před druhým kolem odstoupí, a potom zase, že to vidí na přesvědčivé vítězství 55:45 pro Drahoše, chápu, že to asi nebude jednoduché. :-)

4 0
možnosti
MB

Ruku na srdce, a co má být na jejich kandidatuře divného ? Nehledě na to, že jsou občané ČR splňující regule pro volbu - tak již byli celonárodně představeni ! Pak se ukazuje, že jde o slušné a vzdělané lidi. Tedy jdou na trh voleb - uspějí - neuspějí. Já bych viděl řešení lepší ! Miloš Zeman by šel do Senátu a některý z uváděné trojky, by si měl již sednout na Hrad ! Senát má i nějaké obrodné účinky - viz Kdysi rudo Štěch, pak ČSSD táta pracujícího lidu - Již se vyjadřuje zcela srozumitelně ... :-)

8 1
možnosti
MC

To je takový směšně vychytralecký postup chlápků z galerky co chtěli přeskakovat schody.;-D

2 1
možnosti
PU

P84e82t86r 36U74h45e83r

22. 2. 2018 17:07

nožičko, každý má možnost kandidovat do Senátu, pokud těm pánům závidíš, ukaž se ty, hrdino...okopávat kotníky ti jde velmi dobře, na nic jiného se ani nezmůžeš Rv

17 3
možnosti
KK

Nemá to smysl, Nožička je fanatik

5 2
možnosti
Foto

J61a29k19u14b 60R93o84t18h

22. 2. 2018 16:23

Autore, tak už se konečně smiřte s tím, že váš kandidát vyhrál! :-/;-D

14 0
možnosti
MC

Pane Rothu, takové kandidáty včetně vítěze si přáli pouze socialisté, komunisté a levicově orientovaní liberálové.z galerky.;-(

1 3
možnosti
SN

:-).......Pane autore! Pročetl jsem si výživnou diskusi, moc jste se nezavděčil. Souhlasím, že to vzniklo po "revoluci" jako odkladiště politiků. Pan Štěch sice pořád tvrdí, že jsou pojistkou demokracie, ale zřejmě mu nevěří zase pan Kalousek, který tvrdí, že s vládou Babiše, pokud bude ustavena, u nás demokracie končí! Tak komu mám věřit?

Že to je teplé a dobře placené místečko na šest roků potvrdil i pan Bělobrádek, který také chce kandidovat do senátu. Zřejmě cítí, že KDU ČSL je nahraně propadla a vracet se jako prohlížeč masa na jatky se mu už nechce.

Možná by se počet členů senátu mohl ještě zvýšit, pokud je jeho rozhodování pro naši republiku tak důležité, aby se na všechny, které omrzel normální život pracujícího, za normální peníze, dostalo ! R^R^R^

5 9
možnosti
JN

Tak především by se při volbách do Senátu měl zvýšit počet pražských obvodů, aby se v budoucnu dostalo např. i na politiky z TOP 09. :-)

1 0
možnosti
MS

Ani jednomu z těch jmenovaných stopro nejde primárně o "dobře placené místečko", jak píšete... U Pavla Fischera jsem si tím zcela jist, neb ho trochu znám. Ale i u Hilšera či Drahoše bych se klidně vsadil (pouze podle toho, jak je z nám z diskusí, z toho, jak mluví a jak se chovají), že to jsou také čestní lidé chtějící zejména přispět svou prací dobré věci.

Ale chápu, že TOHLE někteří lidé prostě nejsou schopni pochopit, uznat, snad ani si to představit...

Jeden z důležitých prvků, který chybí nejen našim politikům, ale i občanům jaksi všeobecně, je RESPEKT a ÚCTA k druhému člověku. To, že i když s někým nesouhlasím, tak na něj nekydám špínu a neoznačuji ho bezdůvodně jako grázla, hajzla či člověka jakkoli špatného. Toto "podsouvání nečistých motivů" druhým lidem je častý jev. I třeba ve vztazích - často mne jako první napadne, že manželka určitě tohle myslela tak a tak - z možností připadajících v úvahu se mi často jaksi automaticky podsouvá ta nejhorší... a zbytečně to pak vede k nedorozumění, hádkám... Musím se opravdu snažit úmyslně si říkat, že dokud nemám jasný důvod si o motivu druhého "to horší myslet", tak si to myslet nebudu! Něco trochu podobného je presumpce neviny.

Mrzí mne, že před prezidentskými volbami i na straně Zemanových oponentů byli tací, co ho nepatřičně očerňovali, zesměšňovali. Nejsem Zemanův volič, úctu k němu vzhledem k některým jeho činům hledám přiznávám těžko, ale stále si ji zaslouží!

Veřejně napsat "podívejte, tihle lidé teď utíkají za dobře placenými senátorskými posty" je, promiňte, hodně ubohé. Pouze tím ukazujete, jaké je Vaše vlastní smýšlení.

Je to tak trochu ve stylu "tahle země je naše, stop migrantům a Drahošovi".

Jestli si můžu dovolit, já bych spíše byl pro: stop očerňování druhých, stop podsouvání nečistých motivů druhým, stop neúctě, stop šíření nenávisti a strachu.

15 0
možnosti
TH

Nepatricne ocernovali Zemana? Ocernovat ho vubec nelze a druhak, kdby opravdu chteli , tak jim na to nestaci ani 10 diskuzi.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,85
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik