Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono je to vždy trochu jinak. Nějak moc se u nás nemluví o tom, co vlastně ty kvóty jsou, resp. co pro nás znamenají. EU po nás chce, aby jsme s uprchlíky zahájili azylové řízení, což neznamená, že u nás zůstanou. Výsledek azylového řízení je v rukou jednotlivých států, a EU do něho nezasahuje. Já samozřejmě nechci, aby tady vyrostly mešity, ani nechci ženy v bůrkách, ale nějak mi naskakuje věta Evy Holubové z filmu Pupendo: "Ještě se nic nestalo a my už jsme vstřícně podesraný." Možná to bude pateticky, ale já věřím v tento národ, a věřím, že je schopen zvládnou složitosti doby bez té šílené histerie.

0 0
možnosti

Tuhle se dvě redaktorky oblékly do burkin a vyrazily na plovárnu. Nastalo pozdvižení asi tak jako když hodíš mravencům do hnízda pavouka - takzvaně slušní češi je málem sežrali zaživa. Dvě koupající se holky! Vůbec se Amnesty international nedivím.

0 1
možnosti

Já se jen bojím, aby tady za těch sto let ještě někdo byl, kdo by chtěl nebo směl si ťukat na čelo. To bude asi ten hlavní důvod, co Čechy nutí se chovat jak se chovají.

Národ není hloupý a má paměť. Ne tu oficiální zohýbanou politikou, ale tu skutečnou.

1 0
možnosti

Jsem xenofob a rasista,jsem xenofob a rasista,jsem xenofob a rasista,jsem xenofob a rasista - sorry stokrát to opisovat nebudu :-):-):-)

0 0
možnosti

Když vříská AI , vím, že to děláme dobře ;-D

7 1
možnosti

J32a17n 65R40á61ž

28. 2. 2018 19:31

Co opravdu nechápu, že jsme opustili po staletí používané označení toho etnika "Cikáni" a dokonce se v některých kruzích rozmohl zcela scestný názor, že nazvat někoho Cikánem se rovná urážce, dokonce s rasistickým podtextem, čímž se vytváří iluzorní představa, že Rom je automaticky chováním slušný člověk a nazvat někoho Cikánem vytváří předsudek, že se jedná o nepřizpůsobivého vandala, či zloděje. Což je samozřejmě hloupost.

PS. V Německu svaz Sinti Allianz Deutschland (jeden ze dvou německých cikánských svazů) podporuje názor, že název Romové je ve skutečnosti diskriminační, zatímco označení Cikán (Zigeuner) považuje za neutrální a za správné, protože zahrnuje všechny cikánské národnostní skupiny (Zdroj: Wikipedia)

5 0
možnosti

V této souvislosti je zajímavé, že i známá slovenská hudební skupina, o jejíž koncerty je velký zájem i u nás, má název Cigánski diabli.

0 0
možnosti
Foto

Pochopte a prijmete jako skutecnost, ze v zapadni evrope prevzala vladu extremni levice s programem "politicke korektnosti" a stala se tam normou, politickym stredem (Maoiste v Cine byli pro sebe take politickym stredem, Rudi Khmerove v Kambodzi take). Z pohledu norem v dnesni zapadni evrope skutecne "v CR normalni nazory prumerneho Cecha" jsou rasisticke a xenofobni (v dnesnim Nemecku, Svedsku, nebo Anglii by mohl byti vyhozen z prace), stejne jako pro Rude Khmery byl kazdy, kdo mel bryle a nemel mozoly, paraziticky intelektual urceny k likvidaci. V ruznych dobach tyto "normy" byvaly ruzne, za nacistu byli u nas "nepratele" zide, za komunistu "tridni nepratele", ruzne casy prinaseji ruzne varianty toho sameho. Oznacit (nebo vyrobit) "nepritele", pripsat mu vsechna selhani rezimu (zadny rezim neni dokonaly), a zaroven vytvorit preferovanou mensinu (dnes uprchly vozickar neevropskeho puvodu s nevyjasnenou sexualni orientaci, za nacistu nordicka rasa, za komunistu syn rolnika bezzemka trhajiciho pracovni normy). Proste kazda doba prinasi to same, jen v ruznych podobach a s ruznou brutalitou. Myslet si, ze to skoncilo zacatkem devadesatych let, nastal konec dejin a od ted budeme vsichni stastni, by byla naivita. V ruznych obmenach tohle pojede stale dal, protoze v boji o moc se na cest prilis nehraje a ucel sveti prostredky. A kyvadlo dejin je v pohybu stale a nikdy se nezastavi. Jen ted je extremne vlevo, vsak pouze do doby, nez vetsina lidi zazije nasledky na vlastni kuzi, pak se to zacne rovnat do normalu a za sto let si lide budou tukat na celo. :-)

13 0
možnosti

..No zrovna jsem v TV viděl pořad o našich cikánských spoluobčanech a hlavní postava tam pronesla: ,, No bílá populace neumí s námi žít" , takže je to vlastně vše naše vina, jak se jim žije. Stále ještě nejsem rasista ale díky mým životním zkušenostem a nynější ́pozitivní diskriminaci ve mně předsudky stále zůstávají. Politici umí jediné ..tvořir příspěvkovky a přidělovat prostředky ...je to skutečně řešení. Jediný správný politik byl pan Čuněk, ten našel řešení a realizoval ho,no a hned měl nálepku rasista,xenofob...kdy už se přestanem obávat nějaké nadnárodní organizace a budemé měřit všem stejně,,Čechům,Slovákům,Vietnamců,Ukrajincům a i cikánům???

14 0
možnosti
Foto

H93a46n44a 81V26l46k23o42v76á

26. 2. 2018 16:15

Dávám Vám plus, i Čunkovi za to řešení, ale jako politik zase až tak svatý není...

Nicméně se s Romy vypořádal jako s každým jiným neplatičem a tak by to mělo být.

5 0
možnosti

J95i12ř29í 33H36u71m31l

26. 2. 2018 14:49

;-D ať si amnesty škubne protézou, koho zajímá jejich názor :-P

10 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik