Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H59a38n56a 39V88l88k42o12v40á

19. 3. 2018 19:27

Zatím jsem nečetla diskusi níže, Josefe, ale o tom předběžném výběru "vhodných/nezvolitelných" kandidátů jste četl?

V tom bude úspěch Putina spíše než v nerostném bohatství ( i když i toho trochu....)

0 0
možnosti
AL

Většina 58% Němců vyzvala ke sbližování Německa s Ruskem, uvedla novinářka Die Weltová Cornelia Karin Hendrichová, která se opírala o průzkum Institutu sociálního výzkumu Civey. Pouze 26% dotázaných mluvilo ve prospěch odcizení Německa od Ruska. 14% uvedlo, že jsou „spokojeni" se současným politickým směrem a chtěli, aby pokračovalo.

:-)

0 0
možnosti
Foto

Novinářka Die Weltová? Není to náhodou novínářka z Die Welt? Ten odstavec je celý okopírovaný i s chybou, tak k němu příště, prosím, přihoďte i odkaz.

2 0
možnosti

Mýlíte se autore, sankce proti Rusku mají smysl a citelně Rusáky bolí, ne že ne. Vemte si příklad z amerických sankcí proti SSSR a východnímu bloku po vpádu do Afganistánu. Stačilo pár let a hliněný kolos se ekonomicky potopil. Btw a jen díky těm sankcím tady můžete psát blogy. Být to jinak, píšete maximálně svazáckou nástěnku.

2 1
možnosti
Foto

Pane učiteli, s takovým náskokem kdyby u nás vyhrál pan Zeman, jo, tomu by se dalo říkat vítězství. Ale při skóre bezmála fifty-fifty? U Putina se musí ještě hodně moc učit. ;-D

2 4
možnosti
JN

Já si pane Dvořáku myslím, že antizemanovci by brali všemi deseti, kdyby dostal těch 51,3 % pan Drahoš a nezdráhali by se tomu říkat přesvědčivé vítězství. Nemám pravdu? ;-D

8 0
možnosti
Foto

Velmi populární je zde též povídání pana Zieglera, jak hrozné nemožné příšerní a strašní jsou ruští turisté.

Mohu zcela závazně říci, že máme Takovou krátkou listu neboli seznam nežádoucích osob, která obsahuje asi 10 jmen a všechna jsou česká, i když některá moc česky neznějí.

A proč jsou na tom seznamu? Někteří proto, protože nám z pokoje ukradli televizí, jiný protože nám při snídani znečistil jídelnu.

A Rus žádný, ani pomyslný tady takový o kterém víme že sice nepřijede, ale nechtěli bychom ho ani náhodou.

Omluvte prosím tu mluvnici, nahrávám to hlasem a ještě to není dostatečně jjpropracováno. Nevím kde udělali soudruzi z NDR chybu.

4 1
možnosti
JL

Fantastický výkon.;-D Až na to, že to má trochu vadu na kráse, jak je možné se přesvědčit.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=kvmpAyorRrE

1 0
možnosti
Foto

Proč bychom to měli rozklikávat, když neznáme obsah

1 0
možnosti
JR

J20a40n 82R62á32ž

19. 3. 2018 15:12

Ruské volby jsou důkazem dalšího úspěchu ruských hackerů nad americkými,neb jejich aktivity při nich zcela eliminovali, což se americkými při volbě Trumpa americkým hackerům nepovedlo.. Takže musíme konstatovat, že ruští hackeři ovládli volby americké, české, rakouské, italské a měli zásadní podíl na Brexitu a stoupající oblibě AfD v Něecku. Čím se mohou pochlubit američtí hackeři?

3 0
možnosti
EH

Stuxnet. :-)

Viděla jsem dokument, jak se amerických hackerům nepodařilo zrušit iránský jaderný program. Výsledek? Když to prasklo, tak iránci navýšili počet obohacovacích turbín a pořádně se do toho obuli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,91
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik