Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

No tento tyden mne nalakala upoutavka na Okamuru a "zkorumpovane otazky". A nasledne jsem nepochopil, co myslel tim, ze "korumpovat se da i nazorem".

0 0
možnosti
JN

To o tom zkorumpování názorem ovšem neřekl Okamura, ale Babiš. :-)

0 0
možnosti
Foto

H27a31n41a 92V46l27k39o20v90á

20. 3. 2018 19:38

Tv pořady si z internetu pouštím k nějaké jiné činnosti - 168 hodin je tak akorát k přípravě snídaně a svačin... Přiznám se, že Střepiny jsem párkrát zkoušela, ale nezaujaly mne. Tak nějak ten text klouže po ničem...

0 0
možnosti
MV

pokud nedokazete rozlisit kvalitni publicistiku od komercniho vysilani "aktualit" a vybral jste si Strepiny, nemusite mit obavy, nepritelem demokracie tim nejste

jen projevujete osobni vkus

8 0
možnosti
JN

Kvalitní publicistika versus komerční vysílání aktualit? Tak tomuhle se fakt musím zasmát. :-)

2 1
možnosti
MH

Oslavná óda na kampaň Babiše na Nově tentokrát nechyběla. Když se dostaly na veřejnost výsledky zprávy OLAF, tak měla Nova reportáž o délce 10 vteřin, zatímco na ČT to byla zpráva dne. Ale to je přesně ta zaujatost ČT. Zatímco řešili nicneříkající vymyšlenou zprávu, tak na Nově se řešila důležitá reportáž s pejsky!

2 0
možnosti
MS

I když jsem ani jeden pořad neviděl, 168 hodin už jen podle uvedených témat mají mnohem vyšší zpravodajskou hodnotu.

2 1
možnosti
Foto

Každý pořad se prostě zaměřuje na něco jiného....nebo se už nesmí řikat,že Okamura moc chytrosti nepobral?

4 1
možnosti
JN

Samozřejmě, že může a děje se tak jistě nejenom na ČT. Ovšem když už jsou tam asi čtvrtý či pátý týden po sobě záběry na to, jak reportéři 168 hodin opakují Okamurovi stále stejnou otázku a on jim stále dokola opakuje, že jim na ni odpovídat nebude, tak mi to moc smysluplné nepřijde.

3 2
možnosti
VS

Někdo má rád holky, někdo vdolky.;-)

3 1
možnosti
Foto

Zase ten zloduch Kalousek

5 2
možnosti
MB

Stále stojím za názorem, že celou OBJEKTIVITU si určuje samotný divák, který sedí před obrazovkou. Každý z nás, je nosičem něčeho - pak chce svou domněnku potvrdit a podpořit. Z toho pak - výsledný dojem. Proto ta všechna média považuji za doplňkovo - inspirativní . Objektivní nebudou nikdy, pořád je na konci procesu přemýšlivá hlava člověka . ... :-)

1 0
možnosti
JK

Jsem rád, že je vše v pořádku, jakmile se vám začne Stošedesátosmička líbit, pak už se nám v této zemi může o objektivním zpravodajství jenom zdát.

11 1
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 40,00
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik