Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Uteklo pár dnů a.....Kiska jmenoval novou vládu. Zachoval ústavnost a zároveň adekvátně reagoval na společenskou situaci, všechno vlastně proběhlo tak, jak avizoval ve svém prvním projevu k situaci. Prostě prezident, který reagoval na situaci, aktivně do ní vstoupil svou autoritou, prosazoval určité morální a etické hledisko a dosáhl kompromisu.Přitom dokázal respektovat výsledky voleb. A Zeman? Drží ruku za podporu v prezidentské volbě nad estébákem a podvodníkem, který dlouhou dobu bez důvěry řádí, dělá čistky a dělá vše pro svou "beztrestnost". Komunisté se se svými 7% roztahují jako nikdy po Listopadu. Zeman nerespektuje Ústavu ani zvyklosti. Pokud nemá nová vláda zajištěnu důvěru, neměla být jmenována a měla by vládnout stará. Jak dlouho mu trvalo, než nechal skončit Rusnoka a jmenoval Sobotku....

1 0
možnosti
Foto

Po shlédnutí dnešního videa na titulní stránce od Vás očekávám další nadšený blog na Vašeho guru Myloše,bylo by dobré si doplnit informace s rozhovoru nakouknutím do novin.Opravdu výživné.Nekrolog už máte doufám nachystaný v šuflíku,ten stařec na videu,udajně to má být Zeman,opravdu nevypadá dobře....ta zmínka o padlém andělu je opravdu aktuální.

2 4
možnosti
JN

Pane Bárto, nic Vám nebrání v tom, abyste si zde nechal obnovit Váš kdysi úspěšný blog a napsal o tom dle vlastního gusta sám. ;-)

4 1
možnosti
JK

J60o82s45e80f 57K77l79a25t

21. 3. 2018 22:45

Možná je vaše fotka stará a fakt jste začínal v Rudém právu?

5 5
možnosti
JN

Jinak vše OK, pane Klat? 8-o

5 0
možnosti
MH

Za to, že máme stále jenom vládu v demisi, může čistě jenom prezident. Můžete tu napsat ještě dalších tisíc odstavců, že to tak není, tento fakt tím ale nezměníte.

16 3
možnosti
JN

Těch viníků současné situace je dle mne více, ale když říkáte, že je zbytečné o tom psát, protože Vás i některé další bych o tom stejně nepřesvědčil, tak já to budu respektovat...

1 1
možnosti
KB

K87a22r38e49l 22B91o71k

21. 3. 2018 19:30

Slovenského prezidenta pana Kisku můžeme Slovákům jen závidět.

15 20
možnosti
Foto

Proč jeho životopisy obvykle opomíjejí, co dělal v první polovině 90. let?

4 0
možnosti
Foto

Komické;-D Souvislých(?) ... nemá být spíše souvisejících (?) ... nebo oni jen tak někde spolu visí? No, pletete si nejen pojmy, se svými přáním ovlivněnými dojmy, učitelskej - píšete totiž na konci, naprostý nesmysl, tím tento punc získává i celý zbytečně upovídaný článek oničem - totiž že by se měli ctít výsledky voleb - a narouboval jste to na nejmenování vlády, navrhované Pellegrinim (?) - ti jím navržení, byli zvoleni v nějakých volbách? Ve kterých, smím-li se ptát? Hm, taková nepodstatná drobnost, že - malá nepřesnost, která ovšem vrhá na celý ten článek, jasné světlo - takhle nějak se dělá demagogie, takhle se manipuluje míněním, a já netvrdím, ale ani nevěřím, že jste tak hloupý, a že o tom "nesmyslu" nevíte. Nebo snad ano?

6 7
možnosti
JN

Za tu záměnu slov nesouvislé - nesouvisející se omlouvám, již jsem to v článku opravil.

A jinak je mi samozřejmě jasné, že s tím vaším včerejším skvostem, věnovaným panu Čermákovi a Zemanovým voličům, se můj dnešní blog ani v nejmenším srovnat nedá. :-)

5 1
možnosti
PL

P54e33t48r 14L60u81k37e58š

21. 3. 2018 19:09

Příště napište oslavnou ódu "Jakého máme super prezidenta" a zbytečně do toho nemíchejte Slovensko. Kdyby na Zemanovi bylo nejhorším, že mluví vulgárně, to bychom se měli...

10 6
možnosti
Foto

I81v10a98n 86M73a96r87e92k

21. 3. 2018 18:33

No , v pondělí jsem byl na pohřbu svého bývalého kolegy a velmi dobrého kamaráda v N.M.n.Váhom. Po obřadu samozřejmě došlo s bývalými slovenskými kolegy na debatu o politice a politicích, při vší úctě k p.Kiskovi, na něm mí slovenští kolegové "nenechali niť suchou" . Takže si nemáme co závidět. ;-(

7 3
možnosti
VK

Raz som sa jedného araba pýtal, čo je to demokracia. Vysvetlil mi: to je, keď ostatní hlasujú za to, čo chcem aj ja. Na otázku, a čo keď hlasujú ináč, som dostal nie celkom prekvapujúcu odpoveď - to nie je demokracia a treba za ňu začať bojovať!

Obávam sa, či p. prezident Kiska nemá podobné videnie demokracie, v našom prípade tej parlamentnej.

12 2
možnosti
Foto

Ono, zajímavé je, že u nás chodí "dav" demonstrovat proti Zemanovi a Babišovi, ale nikdy ne naopak. Na Slovensku chodí "dav" stejného smýšlení demonstrovat proti Ficovi a SMER a hlavním "hrdinou" je slovenský prezident Kiska. Tedy přesně naopak.

Proč asi? Už zítra se v Bratislave má uskutečnit Protestné zhromaždenie proti štátnemu prevratu na Slovensku. Zajímavé, že v mainstreamu doposud ani slovo.

Ale zřejmě jsou to všechno jenom náhody.

Pokud bych napsal, že těm "náhodám "NĚKDO" pomáhá, budu obviněný z konspiračních teorií.

14 10
možnosti
Foto

"Ono, zajímavé je, že u nás chodí "dav" demonstrovat proti Zemanovi a Babišovi, ale nikdy ne naopak"

Jako že by Zeman s Babišem měli demonstrovat proti "davu"8-o?;-D

20 9
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik