Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H64a49n29a 18V62l96k71o44v98á

30. 3. 2018 15:46

Je Vás víc co jste na toto téma napsali blogy. Vidím v tom střet naší tradiční kultury, kdy člověk přece jen, při všech vědomostech z internetu věří (v mém případě vždy jinde než na internetu ověřené) autoritě a "novými (bio) lidmi", kteří znají vše z internetu, Dula s kurzem je víc než lékař s praxí, šestiletým vzděláním a atestací....

Přesvědčení tatínka je více než osvědčené pedagogické postupy....

No - běžně to nedělám, ale osobní zkušenost jiné blogerky naprosto podporuje Váš názor, se kterým bezvýhradně souhlasím a dovolím si dát sem odkaz. I proto, že i já byla se svými dětmi v nemocnici.

https://dianova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=656076

0 0
možnosti
JN

Děkuji Hanko za příspěvek, blog paní Dianové jsem již četl.

0 0
možnosti
JH

Už jsem to někde napsal:

Synek strávil po narození jako kilový několik týdnů. Samozřejmě jsme tam za ním denně chodili jak to šlo. Dodnes mám v sobě zafixovanou hlubokou úctu a obdiv k sestrám a lékařům, kteří tam pracují a nikdy bych si nedovolil jakkoliv zpochybnit a neposlechnout jakýkoliv jejich příkaz. Chvála bohu tam nebyla žádná taková matka a ze synka je zdravý normální kluk. Ano, tady jsou sestry a lékař nejvyšší autoritou a bohy.

3 0
možnosti
Foto

Svět se v zadnici obrací.... já dal Nožičkovi karmu a souhlasím s ním

3 0
možnosti
JN

Tak to už snad fakt bude konec světa... ;-D

0 0
možnosti
Foto

Lidé, kteří snadno přijímají předložené autority nikdy nepochopí jednání svobodomyslných lidí. Proto budou hledat tisíce důvodů jak ostatním vysvětlit, že je zapotřebí tyto autority poslouchat a ti co to nedělají označí za bezohledné lidi, nebo je nějak zesměšní.

1 0
možnosti
Foto

J96a90n19a 45M35a41j25o78v60á

29. 3. 2018 23:32

Řekla bych, že je to v pohodě. Stačí dítě nevěřit autoritě a svobodně je léčit dle svého...

0 0
možnosti
TT

Dnes ne. Rv

Bůh v bílém jednal v rozporu se zákony i řádem nemocnice. To by mělo stačit každé ovečce.

3 0
možnosti
Foto

Paní Šichtařová jede toho populismu až moc, škoda, bývala mnohem lepší. Vám karma.

4 2
možnosti
JN

Děkuji a souhlasím.

1 0
možnosti
Foto

Karma.Také to tak vidím.Škoda,že jste se nedostal na titulek,tam kvuli jedné proruské fanatické agitce a jednomu trapnému zoufalci co si hraje na humoristu jaksi nezbylo místo pro kvalitnější blogy...

1 1
možnosti
JN

Ono se pane Bárto každému líbí něco jiného a kolegové Vyoral či Kavka zase tak často na titulce nebývají... To třeba paní Šichtařová má v tomhle úspěšnost téměř 100 %. :-)

1 0
možnosti
PH

Hezky napsáno, pane Nožičko. Paní Šichtařova již minula hranice normálního pohledu na věc a stala se z ní populistka vybírající si témata zásadně lákavá (což není nic proti ničemu a dělá to tu víc lidí, ale někdo s titulem Bloger roku by měl napsat poutavý blog i o hovně, což paní Šichtařova neumí a bez viditelné podpory redakce by nikdy svých úspěchů s počtem čtenářů nedosahovala) - leč některým tématům se viditelně vyhýbá, neboť ví, kde je její chleba namazán.

Víte, říká se, že můžete člověka kolem sebe poslouchat a třeba si i o něm myslet své, ale jakmile Vás začne urážet, a třeba navíc už i sdělovat, co si máte nebo nemáte myslet, tak už si na něj dávejte pozor. Sice se hezky na něj usmívejte, ale oběma rukama si chraňte koule, poněvadž už ta rána přijít může.

5 2
možnosti
JN

Děkuji za přečtení i za pochvalu. :-)

0 0
možnosti
Foto

I když to s tématem článku zdánlivě nesouvisí, tak jsem si vzpomněl, jak jsem před časem jel, asi ve 22:00, po Průmyslové ulici směrem do Hostivaře.

A najednou nás zastavil policista. Já byl asi čtvrtý v tom dvojstupu aut. A tak jsem čekal a koukal a koukal a čekal a nic se nedělo. Policejní auto tam sice bylo, ale žádná záchranka, ani viditelná nehoda.

Asi tak po 20 minutách se jeden odvážlivec vzmužil a šel diskutovat s tím policistou, co jako je? Policista mu řekl, že vyšetřují nehodu a na žádné námitky dotyčného nedbal a odkázal ho do mezí. Pak jsme se po čase rozjeli.

Co z toho plyne? Na silnici a vůbec na veřejnosti má policista poslední slovo a my si o jeho pokynu můžeme myslet, co chceme. A splnit ho. Ne jako Káča Jau Jau Biomasa říci "na to nemáte práva" a začít se prát.

A to samé platí i v nemocnici. Tam zase musíme, bez výhrad, poslechnout pokyn personálu.

0 0
možnosti
RC

Nesouhlasim. Je to tak, jak bylo napsano - lide, kterym je neco receno a sklapnou podpadky, jsou presne ty ovce.

Charta prav ditete v nemocnici:

Děti v nemocnici mají mít právo na neustálý kontakt se svými rodiči a sourozenci. Tam, kde je to možné, mělo by se rodičům dostat pomoci a povzbuzení k tomu, aby s dítětem v nemocnici zůstali. Aby se na péči o své dítě mohli podílet, měli by rodiče být plně informováni o chodu oddělení a povzbuzováni k aktivní účasti na něm.

http://www.fnmotol.cz/prakticke-informace/charty-prav-pacientu/charta-prav-deti-v-nemocnici/

Cituji z clanku, na ktery odkazujete:

„Matka mne volala na pomoc v podvečerních hodinách, že lékař má problém s tím, aby trávila noc na křesle, hladila dítě a dávala mu čerstvé odstříkané mléko,“ uvedla Petra Langová, bývalá členka rady Hnutí za aktivní mateřství, která hájí práva žen a dětí v porodnicích.

Jinymi slovy - mohli ji umoznit spat treba na zidli v predsali, ale tezko ji mohli uplne vykazovat.

2 6
možnosti
Foto

Jistě. ale řeč byla o JIP, že?

3 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,85
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik