Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

a co když má pravdu? Desítky lidí se vyvezli na jejich kilometrech, zneužili její vůli a dřinu.....kde je český biatlon bez ní ukazuje celá sezona......jen proto, že je hezká a atraktivní (ne pro mě, nelíbí se mi) dští se na ní síra....bez slečny Soukalové a paní Koukalové by český biatlon nikdy nebyl tam, kde je. A protože nedrží hubu, protože mluví a snaží se (ač zjevně naivně) narovinu, česká zvěř ji nedá pokoj.......je zvláštní, že se po ní vozí stejná sebranka, která fandí Ruským zločincům a podporují kolaboranta Zemana.....

1 0
možnosti
Foto

H64a47n96a 38V16l84k42o23v34á

16. 4. 2018 16:40

Nejdříve si přečtěte o čem mluvíte - jako ostatně paní Bayerová a jiní ....

Ta síra se na ni dští proto, že pomlouvá kolegyni způsobem "už jako dítě jsem ji neměla ráda a hodila jsem po ní jabko(...), popřípadě popisuje svoji promiskuitu a "nenasytnost" (zřejmě aby zaujala podobně nevyrovnané lidi), popisuje "vtip" s vibrátorem (který by soudnou ženu urazil), popisuje jak poslala kalhotky Jágrovi (i drsný hokejista asi z určitého druhu "ženství" bude v rozpacích...)

A osočuje trenéry - jednoho, se kterým podle jeho vyjádření strávila jedno MS obviňuje za svoji údajnou "anorexii" (to co popisuje je spíše bulimie, ale anorexie se v médiích lépe vyjímá, že..), druhého za změnu techniky (i když se jí v posledních letech zalíbil život "celebrity" a už se jí prostě jen nechtělo....

Ta kniha není o sportu a nešvarech v něm.

Ta kniha je naprosto přesně namíchaný bulvární koktejl.

1 1
možnosti

Když začnete mít zdravotní problémy,na které zadělali trenéři jakkoliv skvělý změnou běžecké techniky na poslední chvíly cca 3 měsíce před OH a přitom se o špatné technice vědělo dávno předtím a přehlížela se protože byly výsledky a vy kvůli tomu musíte vzdát účast na OH, těžko budete odcházet se vztyčenou hlavou .

0 0
možnosti
Foto

H48a60n27a 84V39l13k66o97v35á

15. 4. 2018 15:11

Inu - přečtěte si knihu (nebo stačí těch pár "vhodně puštěných" úryvků) a pochopíte, že to není o spotu ale spíše o špinavém osobním prádle.

A upřímně - podle trenérů a fyzioterapeutů ty problémy nebyly až tak dramatické a celé to spíše působí dojmem, že se Koukalové už prostě nechtělo. Což je pochopitelné.

Nepochopitelné je bulvární ztvárnění jejího "životopisu" a vláčení tímto bahnem naprosto nevinné lidi jako je Veronika Vítková.

0 0
možnosti

Krásná ženská a ještě k tomu mimořádně úspěšná, to je vražedná kombinace. Vůbec bych se nedivil, kdyby jí ostatní kolegyně v týmu neměly rády jen kvůli tomu. To, že za sebou Koukalová práskla pořádně dveřmi, mi vůbec žíly netrhá. :-)

2 0
možnosti

To ani nemusí, ona tím v první řadě uškodila sama sobě...

1 1
možnosti

Dokázala tímto jen, že minimálně polovina fanoušků ji přestali mít rádi.

0 0
možnosti
Foto

Co by byl na tom divného,že v kolektivu biatlonistech jsou vzájemné rozpory?Němkám vzájemné třenice a hádky vnitřně rozložily celý tým.Čistě ženský kolektiv je vždy tragédie....

1 0
možnosti

To je samozřejmě pravda, ale otázka zní, nakolik je férové vyřizovat si s někým dodatečně účty v knize, kterou napíši...

2 0
možnosti
Foto

ať je to jakkoliv kontroverzní, je fakt že poukázala krom jiného na problém, kterému čelí každá žena-obyčejná i špičková sportovkyně-jsme vystavena velkému společenskému tlaku ohledně zevnějšku-neustálé zdůrazňování že žena má být štíhlá a krásná bez ohledu na své schopnosti neustálé srovnávání se silikonovými kráskami dokáže podlomit psychiku nejedné ženy-spíš mě zarazilo že se vyjadřovala dost drsně o rodičích-bez nich a jejich tlaku by možná nikdy nedosáhla tam kam se dostala

0 0
možnosti

Proč pořád tak lžete? Už jste mi s tím opravdu nepříjemná. Ona se o rodičích nijak drsně nevyjádřila. Naopak. Napsala, že jim nikdy nemůže být dost vděčná.

4 0
možnosti
Foto

Napadlo Vás, že třeba má Koukalová pravdu a vyšla s tím na světlo proto aby pomohla ostatním?

Pokud by totiž všechny sportovkyně o problémech mlčely a odcházely "se vztyčenou hlavou" tak se žádné problémy nikdy nevyřeší.

„Někteří trenéři si ani neuvědomí, jak je ta psychologie u holek ošemetná. Holky občas nemají žádný smysl pro humor a nechápou, že si z nich člověk dělá srandu. Pak stačí lehké popíchnutí a problém je na světě. Takhle banálně to někdy začíná,“ říká Landová.

Zdroj: https://sport.idnes.cz/jitka-landova-anorexie-bulimie-gabriela-koukalova-fsj-/biatlon.aspx?c=A180411_190309_biatlon_rou

6 0
možnosti

Pane Polický, Koukalová něco tvrdí, dotyčný trenér (dle včerejšího vyjádření na isportu) tvrdí něco jiného. Já ani vy jsme u toho nebyli, takže těžko můžeme vědět, na čí straně je pravda.

Ohledně těch potíží se stravou - nezdá se mi moc pravděpodobné, že by při potížích, které Gábina líčí, mohla trvale dosahovat tak skvělých výkonů, ale v tomhle se mohu mýlit. Jak už jsem uvedl v diskusi níže, mně vadí především to pomlouvání Vítkové i některých dalších lidí z biatlonové reprezentace. A čemu nebo komu zrovna tímhle pomůže, to tedy opravdu nevím...

3 2
možnosti

...... s tou knížkou docela slušný PR,- ale co s tem?! když už sa rozhodla, že sa bude šminkovat enem na společenský mejdany",- ..... za repre pod vlajkou ináčR^!

0 0
možnosti
Foto

H85a85n10a 44V85l46k31o14v54á

12. 4. 2018 20:17

Jste velmi diplomatický, Josefe. Dala jsem Vám karmu, ale ta kniha je prostě kýbl špíny - na trenéra, na kolegyni....co si bulvár žádá.

Nikdo z nás u toho nebyl. A právě proto by to soudní lidé neměli podávat tímto způsobem.

Soukalová - a pod vlivem Koukalová - skutečně neodchází se vztyčenou hlavou.

Odchází s hlavou zabořenou do zvratků a hnoje, který kydá na ty, kteří nejsou tak bulvárně protřelí jako ona a její manžel.

10 9
možnosti
Foto

Se mi teda líbí, jak je teď každej chytrej a udělá si vlastní soud. Gabriela Koukalová se buď zbláznila nebo si vymýšlí, aby byla furt slavná...:-/ Osobně si myslím, že není tak pitomá, aby si k popularitě vybrala zrovna tohle. Copak někoho z těchto "kritiků" zatím nenapadlo, že to může být taky součást terapie? Nebo že nejlepší hození za hlavu je přiznat se k tomu? Bulimie a anorexie je dávno profláknutej problém a moh tak akorát ještě víc proslavit lady Dianu před třiceti lety... ;-) U nás je to fakt děsný. V diskusi se o G. Koukalové píše jako o "Gabče"apod. Kristepane, vypadá to, jako by s ní všichni místní "světlonoši"chodili ve škole do družiny... Trochu úcty by to chtělo. K úžasné sportovkyni a hlavně k ženě, která doposud očividně neměla lehký život, a přesto tuhle zem proslavila jako málokdo....

14 0
možnosti
Foto

Jo a co se vztyčené hlavy týče, soudím, že je teď vztyčená víc než po zlaté v biatlonu!!

8 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS