Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Krom karmy není co dodat, vystihl jste to naprosto přesněR^

2 0
možnosti

já bych velmi přivítala, kdyby ti, o kterých píše, také napsali knihu, kde popíši co je zač ona a jak se chovala

3 0
možnosti

Pochopitelne se slavny sportovec kritizovat muze. Ja osobne jsem ale zadneho slavneho sportovce neslysel, aby sam sebe kritizoval. Ve vsech mne znamych pripadech byli jinymi kritizovani, nedavno napr. hokejista Jagr.

0 0
možnosti

Vy tu Koukalovou nemit, tak si ji snad musite vymyslet.

5 0
možnosti

Nevšimla jsem si, že by do Koukalové někdo kopal. Její fanoušci i ostatní, do té doby nezainteresovaní, se prostě vyjádřili k její knize, kterou si jednoznačně velkou část lidí odklonila. Koho znám, tak nad ní buďto kroutí hlavou nebo se mu Koukalová vysloveně zprotivila. Kniha se jistě prodávat bude, zdařené PR za pomoci bulimie, anorexie, naplivání na trenéry a kolegyně apod. Nevím o žádném jiném sportovci, který by něco takového v minulosti udělal. To prostě neladí se sportovní duší. Možná to bude tím, že Gábina už není ani tak moc sportovkyně, jako profesionální celebrita.

Článek p.Vlka je trapný. P. Vlk si vymyslel neexistující problém "kopání do Koukalové" (Nějak přitom zapomněl anebo nechce vidět, co dělá Koukalové v té knize) připepřil to "typickou českou závistí" a jede.

3 2
možnosti

Stačí se podívat do libovolné diskuse na téma Koukalová z poslední doby. Neskutečná žumpa.

0 0
možnosti

... napíše člověk, který tady pranýřuje pomalu každý pšouk vypuštěný proti jeho oblíbenci na Hradě.

5 0
možnosti

Pane Tichero, až napíšu blog o prezidentovi, tak se pak klidně na kus řeči zastavte. Tenhle blog je ale o Koukalové a se Zemanem opravdu nic společného nemá.

1 0
možnosti

V demokratickem svete muze kdokoliv kritizovat cokoli. A z nedemokratickeho sveta se na nej pak muze snest sprska pomluv. Takovy uz je dnesni svet. Za Gorbiho to vypadalo ruzoveji.

0 0
možnosti
Foto

Nepředpokládal jste, že se k tomuto tématu budete ještě vracet, a kdybyste se nevrátil, tak jste udělal dobře. Připadá mi to totiž jenom jako nenápadný osobní útok na pana Vlka.

2 0
možnosti

Tak někomu zase může blog pana Vlka připadat jako nenápadný osobní útok na zdejší kritiky Koukalové, někomu zase váš diskusní příspěvek jako nenápadný osobní útok na mě, atd. :-)

2 1
možnosti

J95i48ř81í 50K90v21ě34š

18. 4. 2018 20:52

Tak já tady asi budu za ty obhájce. Víte, mě mrzí to, co se tady kolem ní spustilo, to si opravdu nezaslouží. Nemyslím, že by ta knížka přinesla nějaké skandální odhalení - například to, že se s Veronikou moc nemusejí se vědělo, jen se o tom nemluvilo nahlas. Že měla bulimii se sice nevědělo, na druhou stranu není zdaleka jediný vrcholový sportovec, který má/měl poruchu stravování.

A to navážení se do Koukala, to je ubohý. Ať je jakej chce, pravděpodobně jí zachránil minimálně zdraví, ale dost možná i život.

Stejně jako mě mrzí řeči typu "mohla být legendou, ale..". Ona je biatlonovou legendou.

A víte, co mě mrzí nejvíc? Že ji spousta lidí začala kritizovat aniž by tu knihu vůbec četla.

4 0
možnosti
Foto

Upřímně, vy jste tu knihu četl?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS