Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Mám to s vámi hodně podobné. Bral jsem GK jako pěkný vzor pro mladou generaci a pro nás starší potěšení z jejich úspěchů. Pak samozřejmě přišlo to rozčarování z lidského rozměru této dámy.... odcházení není jednoduché, což popsal svého času Venca Flaška, to už takový vzor není. Krásné je, jak v knize nejvíc děkuje Hamzovi, že z ní udělal nejbohatší českou sportovkyni.... boha jeho, asi jo, ale ten žebříček hodnot....

1 0
možnosti
Foto

Vy tedy máte starosti....to skoro vypadá,že Koukalová se pro Vás stala ještě větší nepřítel a škudce národa než Kalousek.Toho začínate nějak flákat....:-)

0 0
možnosti
JN

Nikoliv Zdendo, Kalousek je rozhodně horší. :-)

Nicméně se domnívám, že já mám přesto z Kalouska klidnější spaní než vy (stejně tak jako někteří další) ze Zemana. ;-)

0 0
možnosti
DV

D10a22v74i49d 21V42l95k

25. 5. 2018 12:53

To jsem zvědav kolik těch blogů ještě z Koukalové vytlučete?

5 0
možnosti
RC

no asi mene nez ze Zemana... :)

2 0
možnosti
Foto

mluviti stříbro, mlčeti zlato... ano, přesně tak, Josefe. Prostě jste někoho - jak píšete -zbožňoval. Myslím, že je vskutku záhodno nevkládat do mediálně známých osobností, sportovců, tyhle vášně, notabene si je chudáky znárodňovat a pak být jako zhrzený milenec. Ta knížka se jí nepovedla...asi, nevím, nečetla jsem a moc mě nezajímá.

Oč lepší říct, že si někoho vážím, že nás zviditelnil, že to je fajn. A nežít ze ,,sledovaček,, jeho žití. To je především náš problém, to my to chceme, tím se buduje všeobecný pocit, že tak sportovec zůstane v kurzu. Mám zkrátka pocit, že pro někoho v závěru kariéry dilema a ne každý k tomu přistoupí, že se popularity vzdá a odejde jen tak... zvláště když my jako dav po bulváru lačníme. Možná nám dala jen to, co si zasloužíme. Kdybychom sportovce ctili v normálních mezích a vocilkové by je nehnali pro nažrání davu ke všemu možnému, bylo by mnoho věcí jinak. Svět nezměním.

1 0
možnosti
JN

Já si zase Radko myslím, že není úplně nejlepší chytnout se v článku jedné jediné věty a na základě ní někoho kritizovat či odsuzovat ;-). Navíc to slovo "zbožňoval" je tam použito v trochu nadneseném významu: já jsem Gabriele Koukalové vždy fandil, tak jako fandím všem českým sportovcům - u GK jsem její úspěchy možná prožíval trochu víc kvůli tomu, že mi v době, kdy závodila, přišla vždy sympatická a také mívala kromě nesporných úspěchů i poměrně často smůlu v podobě častých čtvrtých míst, zdravotních komplikací, atd. Ale neznamená to, že bych ji snad platonicky miloval (byť věřím tomu, že pár chlapů bylo i takových), že bych si o ní myslel, že je bez chyb, atd.

Jde pouze o to, že na rozdíl od jiných sportovců, kteří dokázali ukončit kariéru se vztyčenou hlavou, GK tohle nedokázala a proto řadu svých příznivců rychle ztratila. Nic víc, nic míň.

4 0
možnosti
RC

Duvodu muze byt spoustu. Jen malo lidi vi, kde je pravda.

Mohlo se stat i toto: email neni sluzba, ktera by garantovala doruceni, i kdyz se nedoruceni stava vyjimecne, ale neni vylouceno. Dalsim problemem mohou byt spam filtry, kdy treba mne do spamu spadne email od odesilatele, od ktereho mi bezne do spamu emaily nepadaji.

Tady bych poznamenal, ze pokud byl pouze jediny pokus, predmetny email, tak to nepovazuji za stastne a dostatecne, pokud na nej nebyla zadna odezva. Minimalne mel nasledovat dalsi email, pripadne telefonat.

Myslim, ze se v Gabine zbytecne hnipete. Chapu, ze Vam jeji kniha nebyla po chuti, ale ona je svobodny obcan, neni majetek jejich (byvalych i stalych) fanousku.

0 0
možnosti
JN

To já pane Caho jako informatik samozřejmě vím, že s doručením emailu občas problém být může. Ale pointa je v tom, co již níže v diskusi napsal pan Hrubý: tedy, že když GK dle svého prohlášení chápe, že nebyla pozvána, tak proč měla potřebu sama od sebe oznamovat informaci o svém "nepozvání" médiím?

1 0
možnosti
MK

Pár poznámek k Vašemu článku:

1. Gabriela Koukalová, ať už se to někomu líbí nebo ne, JE naší nejúspěšnější biatlonovou závodnicí a myslím, že český sport a stejně tak i fandové ji vděčí za mnohé. Uvědomte si, kolik lidí před jejím nástupem u nás zajímal nějaký biatlon. Takže narážky typu "jak hluboko klesla" apod. jsou silně nefér, zvláště pak od lidí, kteří, v porovnání s ní, udělali pro náš stát ... co vlastně?

2. Její pohled bude už z logiky věci silně subjektivní, ale zrovna neupřímnost bych k jejím slabinám moc neřadil. Uvědomte si, jak se v některých pasážích vyjadřuje o sobě samé. I proto si myslím, že v její knize je kus pravdy (byť to samozřejmě nemůžu dokázat - ale Vy ostatní zase nemůžete dokázat opak).

3. Absolutně nechápu, proč za tu knihu sklidila tolik kritiky od lidí, kteří v tom nejsou nijak osobně zainteresování (nejsou např. rodinní příslušníci v knize kritizovaných osob). To jako se budeme tvářit, že problémy, které v knize popsala, reálně neexistují? Místo toho, aby se REÁLNĚ řešily? Vzpomeňte si třeba na VELMI problematické vztahy Šárky Záhrobské s jejím předchozím trenérem - to byla teda síla. Na tom, aby se sportovcům, kteří reprezentují naší zemi, dařilo, bychom přece měli mít zájem všichni a zakopávat problémy pod koberec, jako se to děje dnes a denně v politice, mi přijde fakt totálně ujetý.

8 2
možnosti
Foto

Šárka Záhrobská neprala veřejně špinavé prádlo, notabene nezneužívala své postavení bulvární celebrity k tomu aby si vyřídila své účty komplet se všemi kdo s ní měli kolem sportu co do činění.

A celkem by mne zajímalo (protože nejste první kdo takovou věc papouškuje) jaké že problémy svou knihou Gabriela Koukalová vyřešila.

Mně se to zatím jeví tak že si vyřídila svou pomstu všem co jí pomohli na vrchol a jako třešinku na dortu poskytla návod tisícům mladých holek jak se stát bulimičkou (ono přece spolknout lžičku je taková legrace až jsme se s Petrem Koukalem za břicha popadali a běhat s nejrozvinutější bulimií nejlepší životní výkony taky není k zahození.....)

1 2
možnosti
PB

...... a tak to milí, mladí biatlonisté dopadá, když začnete vochutnávat tampón vylouhovanej v lyžařským vosku ;-( !!!

1 0
možnosti
KT

Já jsem tam taky chyběl, a myslím, že je to taky příznačné

2 0
možnosti
Foto

H15a50n69a 53V87l48k53o35v32á

24. 5. 2018 19:12

Samozřejmě. Naprosto logicky jste musel vyjádřit podporu spisovatelce která je taky takový malý jája.

2 4
možnosti
Foto

H18a81n68a 91V52l68k44o75v34á

24. 5. 2018 18:21

R^Podepisuji. I pod pana Hrubého níže.

Dodala bych jen že příznačné je i to že cenu diváků získala Veronika Vítková a ze srdce jí to přeji.

5 2
možnosti
JS

Nožička ví vždy vše.

3 4
možnosti
JH

Pane Sochore, existují mnohem horší případy. Lidé, kteří vůbec nic nevědí a tak alespoň prskají.

7 2
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,91
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik