Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdravě uvažující člověk už se budoucího znárodňování neobává, protože to už fakticky probíhá. Sice mi můj domek a moje zahrada teoreticky patří, ale prakticky o tom, co si tam pokácím nebo jakou kúču si tam postavím, nerozhoduji já, ale jakýsi úředník. A je jasné, že podmínky se budou pod taktovkou Babiše a komunistů jen zhoršovat. Takže to o zdravém uvažování si strčte za klobouček. Pokaždé když plním nádrž svého auta, povinně ze zákona tankuji produkty Babišových firem a nikdo se mě neptá, jestli chci nebo ne. Pokaždé když zaplatím fakturu za elektřinu, tak platím nesmysly, které nechci a nepotřebuji, takže znárodňování a totalitu tu už máme, jen v jiné formě, ale výsledky jsou úplně stejné. :-/

5 0
možnosti
MH

Áááá, vidím, že jak je pan Babiš kamarád s ČSSD, tak už je dobrý i pro pana Nožičku. Ani komunisti nevadí. Ale Babiš brzo ČSSD ukáže, jaký opravdu je. Pak tu opět uvidíme v blogu od autora příspěvek takový, jaký má být. :-)

0 0
možnosti
Foto

Kdybych nevěděl, jaká známá firma mezi blogaři jste, skoro bych řekl, že to myslíte dobře.

Víte, on se asi nikdo nebojí, že by u něj za týden klepali agenti nějaké nové STB nebo by ho za měsíc vyhodili kvůli názorům z práce. I když - vzpomenete-li na poválečnou éru, komunisti jsou trpěliví. Plíživý nástup k moci, v tom jsou nejlepší na světě. Takže je na místě být opatrní.

Tady jde ale hlavně o princip a o to, že komunisti si budou moct klást podmínky. Koneckonců už s tím začali a zrovna pokorně se u toho netvářili.

3 0
možnosti
RC

od jednoho duveryhodneho clovek vim, ze mu nebyla prodlouzena smlouva pote, co se zacal ptat, kdo je to Babis... A to Bures jeste nebyl oficialne v politice...

Dalsich par nepohodlnych, co uz prislo o praci v souvislosti s Babisem a jeho lidmi uz jsme taky videli...

V tomto kontextu tragikomicky vypada vyjadreni Adama Vojtecha, ze trestne stihany reditel nemocnice na Bulovce nemuze delat svou praci. A to si ho tam dosadil a rekl to v dobe, kdy zadne trestni stihani vedeno nebylo (a myslim, ze dosud neni). V souvislosti s vlastnim sefem je to takove chucpe.

3 0
možnosti
ZS

Babiš není žádné ořezávátko, ale tvrdý byznysmen, který se v minulosti nezastavil téměř před ničím. Komančům bude ustupovat jen potud, pokud to neohrozí jeho preference nebo byznys Agrofertu (což je většinou jedno a totéž). Stejně tak není žádný hlupák Filip, který ví, kde může na pilu přitlačit trochu víc, a od jakých témat dát raději ruce pryč. Oba sice hrají divadélko na voliče se všemi těmi jednáními, prohlášeními a vyhrocenými komentáři, ale hřiště je jasně nalajnováno.

U Babiše bych se nebál ani tak návratu rudé totality, jako spíš tichého a nenápadného provázání struktur Agrofertu a státní správy. Prostě konkurence najednou zjistí, že tam, kde oni narážejí na nekonečnou státní buzeraci, nachází Agrofert dveře otevřené dokořán. To není pro naši republiku vůbec dobré a trpké plody této Babišovy vládní epizody budeme sklízet ještě hodně daleko v budoucnu.

6 0
možnosti
PK

..no když by to zlepšilo úroveń jeho párků a uzenin..;-D;-D;-D

1 1
možnosti
KS

Politika není hra, pokud by jí byla, hrálo by se s budoucností lidí. A že se za čtyři roky rozdají karty znovu? Tu jistotu berete kde? Největší nevýhodou demokracie je, že může sama sebe demokraticky zrušit, což se postupnými krůčky děje.

2 0
možnosti
PK

To by přece ti "správní politici" nikdy nedopustili, takové bezpracné trafiky nenaleznete nikde v žádném jiném oboru, všude se musí makat....

3 0
možnosti
JH

Kalousek - to už je snad diagnóza.

9 2
možnosti
Foto

Vnesem do toho Josefe, učiteli, trochu té podstaty, co? Když se vedle sebe postaví dva pánové - Nožička Josef - jak jej známe, a Kalousek Miroslav, jak jej známe, přehlídnou svým pohledem sál, prohodí k davu pár slov a pak se rozejdou volným krokem ke konverzaci, ženské tak nějak přirozeně na jednom z nich v něžném a zvídavém švitoření ulpí... a tam bych toho poměrně dost pro Vaše spravedlivé ,,kalouskovidění" hledala...:)))

2 1
možnosti
JN

Kalousek Miroslav, jak jej známe, přehlídne svým pohledem sál, prohodí k davu pár slov a pak se rozejde volným krokem ke konverzaci, ženské tak nějak přirozeně na něm v něžném a zvídavém švitoření ulpí...

Hmm, tak to jsem fakt netušil, že vy navštěvujete stranické schůze či mítinky TOP 09... ;-D

6 1
možnosti
DP

Tak na rozdil od Burese je Kalousek opravdu politik. STBak je v tomhle poli amater s nevalnymi znalostmi.

9 3
možnosti
PK

...pokud je politik používán v hanlivém smyslu tak ano....jinak RvRvRv

5 2
možnosti

jen bych dodal - pokud je KSCM strana povolena, nejednat s ni akorat vede k blokaci politiky (coz uz se nekolikrat stalo). Je to strana, ktera stabilne ukrajuje kolem 30 manadatu, coz je dost velke mnozstvi. Jen ted jim pulku vyfoukt Okamura.

4 0
možnosti
JB

J48a27n 59B26u24r36i19a62n

2. 7. 2018 11:45

Jestliže Kalousek nevystoupil z církve či církví nebyl označen za heretika, tak je stále křesťanem - tečka.

Čili jste si kouzlem nechtěného odpověděl na to, že Babiš je stále v duši komunistou - nikoli proletářem, ale KOMUNISTICKÝM PAPALÁŠEM - jak jinak si vysvětlujete, že KSČM nemá problém podporovat svého úhlavního nepřítele? No, protože jím vlastně není.

A k tomu Kalouskovi - máte pravdu, že chtěl vládu s Paroubkem opřít o komunisty - ale tady kupodivu zafungovala členská základna jeho tehdejší strany a on si chudák musel zakládat stranu novou.

11 0
možnosti
DP

Tragedie je , ze nekdo s takovymi nazory uci deti. Na vyroci popravy Milady Horakove si upasovat vladu STBaka s verejnou podporou komunistu... A jeste tomu kantor tleska. Co na to rict, jen ze debilita ceskeho naroda nezna mezi.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,44
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik