Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I91v79a96n 85M77a34r29e22k

1. 8. 2018 20:57

Karma p. Nožičko. R^

2 1
možnosti
Foto

Plný souhlas s Vaším závěrem. Také mě to napadlo, že pokud by se oba kritizovaní nenechali objektivně informovat (nejsou právníci a na rozdíl od nás mají možnost si nechat vysvětlit celou záležitost bez balastu masmédií), byl by dnes prezident Zeman terčem kritiky, že nereaguje proto, že má z doby, kdy kauza vznikla, máslo na hlavě.

A vůbec, proč nejsou stejně hlasitě a veřejně diskutovány a řešeny kauzy z doby, kdy v čele státu stál V.Havel, V.Klaus a parlament ovládala ODS (+), ČSSD (+) atd.

1 1
možnosti
Foto

Je řešena kauza H-Systému,kdy v čele vlády stál premier Zeman,tedy v době kdy parlament ovládala ČSSD a ODS,tak na co si stěžujete....jistě když byl premier Zeman děly se i další prasárny na které už si "nevzpomíná"....

5 1
možnosti
BV

Ten Šlauf se na H-systemu opravdu napakoval: odnesl si za propagaci 8000 KČ (slovy OSM TISÍC) za celý rok!

1 0
možnosti
Foto

Odsával na tři bílé koně třikrát po osmi tisících měsíčně a nebyl z ČSSD sám...

4 1
možnosti
MH

Pane Nožičko,

pokud se vyjadřujete k tématu, měl byste si o problému něco zjistit. Pokud byste zjišťoval, najdete třeba takovýto článek - https://neovlivni.cz/dokument-o-dvojim-metru-premiera-misto-pomoci-prislo-zdaneni/ Nechápu pak, jak můžete premiéra (prezidenta ani nebudu komentovat) takto chválit. Všem, kdo o tento problém jenom okem zavadí, je jasné, že to celé je jenom Babišova předvolební agitka. Vám to jasné není. Tak kde je chyba?

6 1
možnosti
Foto

Autor má pravdu, že kdyby Zeman, jeden z posledních aktivně politicky činných mastodontů divokých devadesátek, nečinil nic, tak by to schytal. Udělal to však skandálním způsobem, tím, že nakopl obrazně řečeno do rozkroku Nejvyšší soud za jeho rozhodnutí v kauze H-Systém. Především se měl omluvit za jeho vrchního pobočníka Šloufa a pak by měl iniciovat legislativní úpravu, která by umožňovala alespoň částečné odškodnění obětí "KlausZemanovských" devadesátek.

2 0
možnosti
Foto

Zeman se angažuje příliš, Babiš je zdrženlivější. Spíš by se měli soustředit obecně na problémy v justici (liknavost, nekompetentost, zvůle) než intervenovat v konkrétní kauze. Vlastně je to protekce, a ještě v případě, který je velmi diskutabilní.

2 0
možnosti
LB

Intervence prezidenta do výkonu soudu je skandální.

Bude stát odškodňovat všechny okradené klienty všech podvodných společností, a že jich nebylo málo...

11 0
možnosti
Foto

Jakým způsobem kdo, do výkonu soudu zasáhl? Poučte mě, prosím.

2 0
možnosti
JV

Zeman si chtěl hrát na Putina nebo Erdogana naštěstí to ještě u nás není tak daleko, aby před nim všichni panáčkovali.

7 3
možnosti
MS

Zeman ani Babiš nejsou vhodnými moderátory sporu - to je obecně známá věc. Bohužel v tomto sporu je upozaděn podstatný detail, který nelze ignorovat.

Ten detail byl souhlas předešlého konkurzního správce s dostavbou domů. Můžeme tu nadávat na BD Svatopluk jak chceme, ale nebyla náhodou investice 220 miliónů určených k dostavbě POD STÁTNÍM DOZOREM ?!!

Takže stát sehrál v kauze nezanedbatelnou roli a měl by ji sehrát i dnes.

1 1
možnosti
Foto

Žádný souhlas nebyl.Byl jen ustní příslib.Souhlas musí dát konkurzní soud a nic takového se nestalo.Konkurzního správce jmenuje věřitelský výbor,stát s tím nemá nic společného....

5 0
možnosti
Foto

Nezlobte se, Josefe, ale pokud si prezident či premiér (a udělali to oba) pozve v souvislosti s určitou kauzu představitele příslušného soudu a dopředu dá najevo své přesvědčení o tom jak by mělo rozhodnutí soudu vypadat, lze si to skutečně vykládat jako pokus o ovlivnění NEZÁVISLÉHO soudu, které snad v ČR ještě máme.

19 2
možnosti
JN

Já Vám Hanko závidím Váš optimismus, pokud se domníváte, že všechny naše soudy jsou nezávislé a spravedlivé.

1 1
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,19
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik