Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

No ten Zapad to je asi ta "vysokorychlostni Evropa"...

2 0
možnosti
PK

Poněvadž už žiji dost dlouho a o politiku se zajímám od kolébky, a pocházím z reakcionářských předků ...... určitou porci negativního tam CCCP se "spojenci" sehrál, ale i bez něj by se prosazovali Mandelové, Lumumbové, Mobutuové, Kásimové atd.

2 0
možnosti
IM

I65v52a90n 82M46i71n34á35ř

8. 8. 2018 21:56

Nejde jen o děti-džihádisty. Vždyť ani zdaleka nemůžeme tušit, kolik skutečných příznivců má IS mezi "bezproblémovými" muslimskými obyvateli Evropy - aniž by to v hostitelských zemích dávali sebeméně najevo.

7 0
možnosti
Foto

On i Salah Abdeslam a celá ta parta byly vlastně děti které ve Francii vyrostly....

Jen tím importem podporovaným EU je jich tady podstatně víc než by muselo.

12 0
možnosti
BH

To je právě to šílené! Největší nebezpečí pro naši budoucnost představují děti odvěkých nepřátel kterým se pomateně poskytují všechny možné výhody.

9 0
možnosti
PB

....... mňo,- voni to tak nějak chceli a dobrovolně,- voni je vítali, voni si s něma blikali selfíčka, voni jim dokonce nakreslili komiksový manuály jak sa používá retich,- .....ale já, s miliony mejch spoluobčanů a normálních evropanů, sem je varoval ! Po Paříži sem je varoval, po Londýnu sem je varoval, po Berlínu sem je taky varoval, taky po Bruselu sem je varoval,- a voni nééé !,- prej se radši semknou, budou si navzájem solidární, politicky korektní, demokratičtí, nebudou stavět žádný zdi, nebudou vechtrovat hranice, nebudou praktikovat žádný extradice či vyhoštění etc.etc.etc.,- a tok možu enem suše konstatovat, že na moje slova došlo a od srdce jim přeju ať si to hlavně v klidu a míru užívají mírou vrchovatouVEU !!!

12 0
možnosti
PB

Karma.

Problémy s otevřením diskuze jsem měl na blogu i já. Halt se nám tady rozmohl takový technický nešvar.

14 0
možnosti
JZ

První a zásadní chybou bylo, že arabské země za aktivní pomoci SSSR a dalších socialistických zemí získaly v padesátých a šedesátých letech minulého století nezávislost. Tehdy nastala tragédie.

1 7
možnosti
RC

zbrane a teroristicky vycvik...

3 0
možnosti
RC

1) presto Evropane nemaji obavy jezdit do tech udajne nebezpecnejsich zemi...

2) do Lybie se nikdy nijak moc nejezdilo, nemluve o tom, ze Lybie podporovala terorismus davno pred arabskym jarem.

1 0
možnosti
JZ

Libye za Kadafího a Sýrie za Hafíze Asáda, otce současného diktátora Bašára byly skutečně masivními podporovateli mezinárodního terorismu proti Izraeli a západní Evropě dávno před arabským jarem.

3 4
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik