Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... ste mi zvedl náladu !,- tak pozitivní a optimistické !!!,- šak tem finálem ste to zase pohřbil,- já už chcel v putyce konečně hodit do placu jak sa ti nelegální migranti Evropě vyplácejí ........... a zase velký NICVEU !

2 0
možnosti
VV

Ze zadne německé učňáky neexistuji by snad cesky stredoskolsky ucitel mohl vedet.

0 0
možnosti
PK

Mám v Reichu kamarády a i když jsou to vesměs slušní a vzdělaní lidé,myslím, že i jím dochází s řadou věci trpělivost. AFD sice neoslovuje přímo nikoho z nich ale....?

2 0
možnosti
Foto

I já měl v Německu kamarád(ky) a zbyl mi jediný. Gerd. a to je pravzor německé stádnosti.

1 0
možnosti
Foto

Trochu se obávám, že pouhý údaj o počtu přijatých žáků na učňáky nemá tu správnou vypovídací hodnotu. Neříká totiž nic víc, než jaký počet "kusů" příslušné vzdělávací ústavy evidují a nevíme, zda se jedná o plnohodnotné vzdělání či o krátkodobé "kurzy z donucení" (parodie na rekvalifikaci) jen kvůli sociálním dávkám.

Dokud nebudou známy údaje o struktuře, počtu absolventů a dokud nebudeme znát procento takto vzdělaných, kteří se skutečně fyzicky někde uplatnili, jedná se jen o nicneříkající statistická čísla - jakési neúplné vstupní údaje.

Ty "vstupy" a "výstupy" bývají totiž diametrálně odlišné i u nás.

3 0
možnosti
JZ

Německo si jistě své problém\ dokáže vyřešit samo, bez rad ze země, která tak "skvěle" staví dálnice. ;-D

2 7
možnosti
Foto

Nejlépe, ovšem, Německo stavělo dálnice za Hitlera. To nevíte? Za jeden jediný rok uvedlo do provozu 1.000 km dálnic.

3 0
možnosti
Foto

Co se mi líbí, jakou vy máte starost o blaho Německa. Jiní na nich nenechají nit suchou.......:-/;-D

2 6
možnosti
Foto

Nepřítel Německa mu přeje co nejvíce migrantů. Ale to je spojeno s jakýmsi postrannim efektem, podobným tomu před více, než 100 lety.

Císařské Německo, aby oslabilo carské Rusko, propašovalo tam svého agenta V.I.Uljanina s krycím jménem Lenin a později na to velmi doplatilo.

Takže i s nasazováním diverznich migrantů bych byl opatrný.

3 0
možnosti
Foto

Kdo zvládá matematiku,toho jistě nepřekvapí,že počet syrských a afghánských studendu je celkově "jen" dvě procenta v celkovém počtu učnu. Pokud si spočítá,že toto číslo dost převyšuje číslo,které tvoří Syřané a Afghánci v celkové populaci Německa,což je odhadem méně než 1 procento.Pokud jde o problémy německého školství,jsou celkem srovnatelné s těmi našimi.Jen s tím rozdílem,že u nás se na uprchlíky,či migranty vymlouvat nemužeme....Z Vašeho blogu mám pocit určitého zklamání.Namísto toho,aby se Německo topilo v krvi obětí islamistického teroru,jak předpovídali před lety mnozí hysterici,daří se mu i přes problémy s integrací nových obyvatel.To musí mnoha zdejším "vlastencum" dost vadit....;-)

6 4
možnosti
Foto

Tak abychom byli korektní je třeba počítat všechny muslimské imigranty ne jenom Syřany a Afghánce.

A nějaké bombové útoky ty jsou tím nejmenším zlém které imigrace přináší.

Daleko horším a podstatným zlem které neustále narůstá je změna životního stylu náboženských zvyků a podobně.

Koho asi tak v Německu zajímal před dvaceti lety Ramadán? Dovolím si odhadnout že nikoho.

7 0
možnosti
LB

Syřané a Afgánci plní v Německu i střední školy. Potomek byl letos na jaře na studentském setkání v Polsku a v německé delegaci byli studenti uprchlíci, kteří přišli do Německa v roce 2015. Všichni bez problému mluvili anglicky a byli úplně "normální" a prý i hodně snaživí. Když děti zažijí válku, zřejmě získají na život jiný náhled.

Je dobré si připomenout, že když v 80. letech k nám začali přicházet Vietnamci, procházeli také jazykovými kurzy, než mohli začít pracovat. A totéž absolvovali i čeští emigranti ve Švédsku i jinde.

6 2
možnosti
Foto

Ano ti vybraní do delegace mluvili zcela jistě plynně anglicky. O tom není žádných pochyb.

A jak jsem již naznačil níže, muslimští migranti nejsou nic jiného než obohacení nudného německého všedního života a vnáší do něj trochu vzruchu.

7 0
možnosti
Foto

Otevřít v roce 2015 imigrantům Německé hranice byl skvělý tah kancléřky Angely Merkelové který dokáže ocenit až budoucnost

6 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik