Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milda v rudých trenýrkách po kavárnách vysedává. Prdy prej hoří...

0 0
možnosti

Od kdy je kritika napadáním? Pokud kritizují konkrétní vady konkrétního člověka, tak to je kritika. Pokud vykřikuji, že novináři jsou ......, pražská kavárna je žumpa, všetci kradnú ... tak to je napadání.

1 0
možnosti

A bude zrovna tak úspěšný jako pomatení sluníčkáři s integrací neslučitelného islámu.

0 0
možnosti

Já vám to vysvětlím velmi jednoduše:

ZEMAN rozděluje tím, že uráží a útočí na celé skupiny lidé - "kavárna", "novináři", "profesoři" (a jiní akademici)... Ostatně, jeho výrok, že chce být prezidentem dolních 10 milionů - čímž vlastně říká, že půl milionu lidí "nahoře" hodlá ignorovat, je známý, a nevzal ho zpět ani když to zkritizoval Drahoš během jejich debaty před volbou. V tom "horním půl milionu" jsou mimochodem neurochirurgové, architekti, projektanti, soudci, profesoři, badatelé všemožných oborů, diplomaté atd. - to jsou lidé, kterým prezident Zeman jasně vzkázal, že ho nezajímají, že on bude hýčkat bolístky těch "dolních".

DRAHOŠ kritizuje Zemana, nikoliv jeho příznivce nebo voliče.

6 2
možnosti

Škoda, že cokoliv bych napsal o pisálkovi Nožičkovi z branže ANO, by mi cenzor okamžitě smazal!

0 2
možnosti
Foto

Autor dle vlastních slov volil MZ před 5-ti lety i teď.

Mno , to je každá diskuze a argumentace zbytečná. Po tolika páně Zemanových "blikancích " - jak příznačně označuje svá vystoupení jiný noblesní pán - fotbalista Řepka.;-D

6 1
možnosti

Modla je holt modla a na tu bohdá ani Drahoš nesáhne.

Hrozně se mi líbí ten názor jak chudák MZ je oponenty donucen ke sprosťárnám a dokonce je musí dělat preventivně, ještě dřív než se oponent objeví. ;-D

8 0
možnosti

>>Budoucí senátor Drahoš chce dát lidi dohromady. ... Problém je ovšem v tom, že pan profesor jejich dobrý úmysl prakticky popírá, když hned v následující větě napadá svého finálového soka z prezidentské volby slovy: ”Miloši Zemanovi to bezesporu vyhovovalo. Heslo rozděl a panuj mu nahrávalo.”<<

Jak může pan Drahoš popírat to, že chce dát lidi dohromady, jen tím, že konstatuje naprosto nepopiratelný fakt? A sice ten, že rozdělovat lidi Zemanovi opravdu velmi vyhovovalo a nahrávalo. Tím prostým konstatováním nepopiratelného faktu přece nemůže nikoho rozdělit. Naopak může tím jen např. otevřít oči méně fanatickým příznivcům Zemana, že to byl právě Zeman, kdo tuto zemi velmi poškodil, mimo jiné i tím, že ji z tak přízemních pohnutek rozdělil - a fanatiky nepřesvědčí stejně nikdy nic.

>>A i v další fázi rozhovoru znovuzvoleného prezidenta naší země kritizuje<<

On se pan prezident nesmí kritizovat? Resp. pokud jsou důvody ho kritizovat (jako že zajisté jsou - a velmi pádné), způsobuje ta (velmi oprávněná) kritika "rozdělování lidí"? Vždyť to byl právě Zeman, kdo rozdělil lidi (viz výše - vyhovovalo mu to a nahrávalo, tak to dělal - čili on je rozdělil, nikoli jeho oponenti) - takže znovu: lidi přece nemůže rozdělovat konstatování naprosto nepopiratelných faktů.

Máte to trochu pomotané, pane Nožičko. Anebo jste si toho moc dobře vědom a jen to své "pomotání" hrajete. Ale je mi to úplně jedno, která z těchto dvou možností to ve skutečnosti je - co je ovšem naprosto zřejmé je to, že vaše snažení je opravdu velmi chabé - a že nemáte (s těmi výše popsanými logickými chybami ve své argumentaci) nejmenší šanci kohokoli přesvědčit. Resp. "přesvědčujete" jen již dávno přesvědčené. Čili napsal jste opět jen další zcela zbytečný blog. Vaše volba. A opravdu vám ji nezávidím.

3 1
možnosti
Foto

L25e35o34n 40T15o85m11e68v

3. 9. 2018 12:29

Drahoš a senátor? 藍藍

2 1
možnosti

Nerozumím Vašemu příspěvku, druhou větu přeložil google translator jako "modrá vážka". :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS