Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RL

Paní tak nějak zapomněla, že ačkoli je vděčná uprchlice, přijali ji s otevřenou náručí ne indiáni, ale dobyvatelé a jejich potomci, případně stejní přistěhovalci jako je ona.Původní obyvatelstvo naprosto zdecimovali a téměř vyvraždili.Paní se diví, nebo je vlastně v šoku, že nechceme dopadnout jako indiáni?8-o8-o

2 0
možnosti
PH

Ono je v jejím případě jednoduché povídat blbosti, protože ona spojuje svůj osud s jinými, současnými, tak je trochu pomýlená. Ostatně, ona je pomýlená často. Ale to je dané charakterem, nebo spíš tím, u koho zrovna slouží a čí chleba jí.

1 0
možnosti
Foto

Někteří lidé mají ke stáru potřebu neustále poučovat jiné a "vychovávat" je. Navíc někteří začínají ztrácet styk s realitou. Tato dáma je myslím jedním z takových lidí, jako třeba začíná být podobný pan Zdeněk Svěrák, kterého jsem v minulosti měl moc rád, ale čím dál tím více je pro mě v současnosti nesnesitelný...

18 0
možnosti
Foto

M. Albright se nedá srovnávat se Zdeňkem Svěrákem.

Zdeněk Svěrák na rozdíl od ní, nemá na svědomí žádný lidský život.

7 0
možnosti
OP

Já bych se s ní tak moc nepárala. Je to babizna, která mimo jiné tahala na nudli Havla a využila ho pro svou špinavou hru "humanitární bombardování" - co od takové čekat ...

19 0
možnosti
Foto

O32t27o 40K98o34s30e22č68e17k

13. 10. 2018 8:43

Humanitární bombardování byla pomsta Američanů Jugoslávcúm, za to jak je podvedli s kosmickým programem a dokonce o tom natočili Američané film,, najděte si ho na HBO. A pokud ne, tak proč nebombardují Španělsko, když brání Katalánsku v samostatnosti. Co na to pani Albrichtová..............

0 0
možnosti
Foto

Snad "jsou šokováni jí", ne? Tvar "ní" je předložkový.

4 0
možnosti
JN

Asi máte pravdu, ale po téměř 20 hodinách od publikování článku už tuto chybu opravovat nebudu.

1 0
možnosti
RC

Opet zaslepenost. Sam pisete, ze Albright je utecenec. Ale zaroven se ptate po rozdilu mezi ni a soucasnymi uprchliky. Opet opakujici se argument prvni bezpecne zeme.

Tak kdyz chcete srovnani - Albright byla za valky v Londyne, po unorovem prevratu odcestovala rodina do USA. Ani jedna z tech zemi neni "prvni bezpecna zeme".

Takze sice rozporujete, ze ona rozdil nevidi, ale naopak ona si uvedomuje, ze rozdily moc velke nejsou.

3 7
možnosti
JN

Opět klasika á la Caha: vytrhneme z kontextu jednu větu a na základě ní se pokusíme celý článek shodit...

Jak si každý, kdo si článek přečte, může přesvědčit, těch rozdílů tam uvádím více. Navíc: rodina paní Albrightové poprvé uprchla z Československa již v březnu 1939 a tehdy se sice jako bezpečná země mohla jevit třeba některá z našich sousedních zemí, ovšem to, že rodina utekla trochu dál až do Velké Británie, byla nejspíš prozíravost (ostatně, otec Albrightové byl diplomat). A v roce 1948 se již nejednalo o útěk před válkou.

4 0
možnosti
LC

Já už to napsal pod samotný iDnesovský článek o tom jak je paní Albrigtová šokována, ale napíšu to i sem. Ano, většina východoevropanů se chtěla vrátit do Evropy, ne do Afriky.

32 0
možnosti
Foto

Já bych napsal blog na adresu M. Albright ještě kritičtěji.

Ale i tak dobře napsáno, podobně jako blog pana Brauna.

Karma R^

17 0
možnosti
OK

O97t85a 97K12i87n75c

7. 10. 2018 0:10

Petříku, v každém vašem příspěvku si musíte plivnout na západní demokracii. Byl bych rád, kdyby jste mi vysvětlil, proč za vlády komunistů od nás emigrovalo na západ téměř 300 tisíc lidí a proč tomu nebylo naopak.

3 7
možnosti
TT

Tak ony jsou to všechno pravdy už dávno vyřčené. Ale má smysl připomínat, co jsou tihle - jak si říkají sami - liberálové zač. A co se týče postoje Albrightové k celé dříve nespojenecké Evropě, mohl jste zmínit a vsadit elegantně do souvislosti její Kosovo, mladí zapomínají.

18 0
možnosti
JN

Mohl, ale přišlo mi trochu zbytečné natahovat tím článek (pro její příznivce by navíc ani tohle nebyl dostatečný argument...).

4 0
možnosti
PB

...... když pominu to svinstvo v Kosovu tak arabský jaro bylo taky pod jejich taktovkou, Trump je podle ní nacista, hranici s Mexikem jim krášlí zeď jako prase,- ....... a vona je madam šokovaná zeměmi V4;-D, two,- to vopravdu nevymyslíš !!

32 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS