Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sakra ty americké holky to musejí být kočky, všichni (hlavně teda ti bohatí) je chtějí znásilnit. Doufám že si už konečně ve správnou chvíli vzpomene i nějaká holka z Horní Dolní

2 0
možnosti

I98v33o 57H97e84b77e70l88k78a

17. 10. 2018 9:02

Znásilnění je docela brutální věc, kterou se oběť snaží v prvním okamžiku vytěsnit.

Mého kamaráda před dvaceti lety znásilnil katolický farář. Jemu trvalo 10 let než byl schopen o tom mluvit s rodinou a dalších pět než to řekl veřejně. Právě i díky ubohým reakcím, které tady předvádíte vy.

Až vám nějaký primitiv, který je náhodou celebrita, znásilní dceru, která o tom nebude schopná nějakou dobu mluvit, jak ji pak budete označovat? Jako zlatokopku, co si to vymyslela? Že dostala drobný za mlčení, tak má být zticha? Že si chce na tom budovat kariéru?

Nebo s ní budete mluvit o tom, co prožila, jak ji to zasáhlo, jak po tom ještě dlouhé měsíce a roky trpí.

Odpovězte si jen na těchto pár jednoduchých otázek.

2 5
možnosti

Pane Hebelko, já přece znásilňování neobhajuji ani nezlehčuji. Ostatně, v mém článku najdete mimo jiné i větu: "Boj za oběti sexuálního znásilňování jako takový je v pořádku." Ale asi nejenom já se podivuji tomu, že si v případě slavné osobnosti na to znásilnění někdo vzpomene třeba až po 36 letech.

1 1
možnosti

Přiznávám se, že zřejmě naivně čekám na to, až si nějaká celebrita vzpomene na to, že ji před x-léty sexuálně obtěžoval, když se jí upřeně zadíval do jejího velkého výstřihu s jejími novými silikony, nějaký Joe z Horní Dolní...

5 1
možnosti

Pane Nozicka . Jen vam pripominam jednu vetu, ktera oba pripady zahrnuje. "innocent until proven guilty" (bez viny az je shledan vinnym) Bez dukazu neni mozno nikoho odsoudit. To je te nejdulezitejsi cinitel v demokratickem state. Kazde nabourani teto vety, vede spolecnost k zahube. Je vsak take si uvedomit, jak se k tem dukazum muzeme dostat. Ale to vse je dobre pro dalsi clanek.

0 0
možnosti

J17a46n 29P76a98v98e17l

16. 10. 2018 18:03

To platí pro soud.

Mluvíme-li o morálce, platí pravidlo pravděpodobnosti. V těchto případech, Ronaldo se skutečně dopustil znásilnění s pravděpodobností 99 %. Je to od něj podepsáno. Chtěla sex, ale nechtěla anál. Podle mě by to prošlo i u soudu. Samozřejmě, je to zlatokopka. Ale když člověk znásilní prostitutku, je to pořád znásilnění.

U Kavanaugha je to problematičtější. Všechny nepřímé důkazy ukazují na to, že to udělal. Zápisky z roku 2012, jeho pověst ze školy, kde lidé dost jasně uvádějí, že by je to nepřekvapilo. Takže můžeme říci, že se jí znásilnit pokusil. S důkazy je to kapku jiné. Pokud by nepromluvil ten druhý člověk, který s nimi byl na pokoji, jsou důkazy nulové (pokud to už také není promlčené). Je to ta samá situace jako třeba u Grosse. Všichni vědí, že kradl, ale nikdo mu to dokázat nemůže. Takže morálně si na něj můžeme plným právem plivnout, ale před soud nepůjde. Nicméně, takovýto člověk by se prostě soudcem stát neměl, natož členem jednoho z nejvyšších orgánů v zemi.

4 4
možnosti

A že si nevzpomenou, že je znásilnil také Kavanaughův spolužák Billy C. Denson (náhodně vygenerovné jméno), který před dvaceti lety začal chlastat a skončil na ulici?

4 1
možnosti

Proc promluvila, kdyz dostala balik? Akcie Juventusu jsou verejne obchodovatelne, Ronaldo hracem Juventusu. Staci zashortovat a poslat do sveta tuto zpravu...

A ma vydelano na dalsich deset let.

3 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

Je to vlastně celé směšné. Když jsem četl výpovědi některých těch hvězdiček, tak vždy šly na pokoj s producentem dobrovolně. Oblečené jako ty nejposlednější.........vlastně ne, některé prostitutky se oblékají docela vkusně.

Co se týče Kavanaugha......Já si dnes nepamatuji ani jména některých spolužáků ze střední, natož abych si pamatoval jak vypadaly a jmenovaly se některé dívky, které jsem "potkal" na zábavách.

Dotyčná si sice nepamatovala místo, byla opilá a dokonce poprvé ani nevěděla kdo, ale pak si zázračně vzpomněla, že to byl Kavanaugh. Zrovna ten, který se měl stát soudcem Nejvyššího soudu a zrovna čirou náhodou ležel demokratům v žaludku. Jenomže ono se to demokratům může vymstít, jako se jim vymstilo při volbě Kavanaugha, že prosadili snížení většiny z 60 procent na prostou většinu. ;-)

13 1
možnosti

Jen takova drobnost - spoluzaky si sice nepamatujete... ja ano, i ty ze zakladky (30 let po maturite), ale

Vy jste jimi byl znasilnen? Ja jen ze to jsou neporovnatelne situace.

Pokud si pamatuji dobre, psalo se, ze tu informaci rekla pred nekolika lety, ted nevim zda manzelovi, psychoanalytikovi, nebo nekomu takovemu.

1 6
možnosti

..... su rád že ti Švédi na to dou vod lesa!,- signovaný, místopřísežný prohlášení že byl styk dobrovolnej a je po "mítů" !,- ..... no nejsou voni ti Skandinávci geniální;-D ?!

2 0
možnosti

J70a11n 23H28a74r73v83a38n

16. 10. 2018 15:35

Před časem byl v TV film o Sinatrovi. Pochvalně se o něm vyjádřili (m.j.), že to byl velký milovník - měl 2 000 milenek ! To mi vyrazilo dech, že si to dodnes pamatuji. Ještě že včas umřel, dnes by se nedoplatil ;-D

13 0
možnosti

byt milenkou a nebo se citit zneuzitou, je asi rozdil.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
14 1
možnosti

To neni zlatokopka. Na druhe strane hrozi Ronaldovi pomerne hodne ale dlouhe vezeni. Temi penezi se ji snazil on a jeho pravnici navzdy umlcet. Prestete si ten protokol a dotaznik. Nejlepe.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS