Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Těch umlčených kauz bude nepřeberně; ti , kteří pochybují, by si měli stále připomínat snahu zamlčet hromadné sexuální obtěžování na náměstích; to ve Švédsku bylo celý rok pod pokličkou!!!

6 0
možnosti
BH

To, že postupují zcela přesně podle svého nezakázaného štvavého manuálu není radikalizace, ale holá realita!! Jasně že tam kde jich je nyní málo tak nevytahují růžky, ale nepotrvá dlouho a máme se na co těšit:-/

10 0
možnosti
MT

No to je takova mala, "politicky korektni" EU uchylka. A ano, je toho vice a bude hur. Jen se to nedostane do prodejnych medii, jen do tech "alternativnich"...

3 0
možnosti
JZ

J43a81n 27Z61i87e96g95l16e93r

30. 11. 2018 10:14

Krásné kulturní obohacení nastalo nedávno v Německu, když se ruský přistěhovalec pokusil bombou zničit autobus s fotbalisty Borusii Dortmund.:-)

1 3
možnosti
JB

Aha, a co to má společného s tímto článkem? Dělal to ten člověk z nenávisti k fotbalistům, z pocitu nadřazenosti, nebo ho k tomu nutila jeho víra, nebo byl frustrovaný a psychicky narušený... A proč nenapíšete, jak se teď skoro striktně vyžaduje - byl to NĚMEC!! S ruskými kořeny. :-P

9 0
možnosti
JZ

J19a72n 35Z86i57e23g65l85e41r

30. 11. 2018 10:05

To hrůza ti přistěhovalci v Německu, musí to tam být strašné. Já bych jenom prosil pana Nožičku, aby mně vysvětlil, proč mezi přistěhovalci v Německu jsou i desítky tisíc Rusů, nemají se k odchodu a přicházejí další. To jsou nějací divní lidé, když přicházejí do tak strašné země, kterou je Německo. :-)

0 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 7
možnosti
MB

No pro férovost bych poukázal na ten trochu zavádějící titulek (ostatně i na celý původní článek).. Nelze tvrdit, že ta holčička byla šikanována "kvůli tomu, že mluví německy".

Prostě šikana mezi lidmi je všude ..a čímdál více, protože to je dosti subjektivní kategorie a lidé jsou stále více citlivější. Samozřejmě, že v multikulturním prostředí (mezi lidmi z různých zemí, různých sociálních, náboženských, jazykových atd skupin a zvyklostí) budou nějaká nedorozumění a konflikty častější.. Ale také vím, co někteří rodiče dokáží rozehrát okolo tématu šikany, když má jejich dítě problém zařadit se do kolektivu i vcelku běžných dětí..

Také s pojmy jako "zranění na hřišti", "pořezal na břiše" a "silně krvácela" se dá docela šikovně účelově žonglovat. Nevíme, jak to přesně bylo ..ale právě proto bych byl opatrný s nějakými emocemi. Raději bych zprávu nějakého lékaře nebo úřadu, nežli jen nějakého otce, který zrovna nemá rád Araby..

3 4
možnosti
PH

Josef Nožička, ochránce muslimských holčiček V

1 6
možnosti
JP

J54i12r46i 56P35r45a24j51z

30. 11. 2018 9:22

No musím říci , že s tím "házení do jednoho pytle" bych už u muslimů byl trochu opatrnější. Ty zprávy co se dozvídáme už nejsou o jednotlivci, ale těch jednotlivců už je tak trochu více. Spíš mi připadá , že ty jednotlivci v muslimské kultuře jsou , ale ty co se chovají slušně a berou ostatní lidi jako sobě rovné.

1 0
možnosti
Foto

Ale houby, to je naprosto běžný jev i u nás. Jak se dítě liší, tak ho ostatní šikanují.

Jinak to "tutlání" před širokou veřejností je naprosto v pořádku. Dneska téma zneužijí různí deprivantní, kterých se ani netýká, ale z pozice brouků Pytlíků o tom spisují různé elaboráty plné nesmyslů. Jako v tomto případě.

3 6
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 3
možnosti
JN

Paní Poborská, žádný takový odkaz jsem nesmazal z velmi prostého důvodu - ten odkaz v mém článku nikdy nebyl, byl tam od začátku pouze odkaz na článek z iDNES, který je tam stále a ve kterém je možno odkaz na článek z focus.de nalézt, což by člověk se základní informační gramotností měl nejspíš bez problémů zvládnout. ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik