Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Video Kryla vymazávaného dnes z dějin jsem si vychutnal, i když jsem zesmutněl. Díky moc za odkaz! R^

3 0
možnosti
JN

Nemáte zač, hezký večer.

0 0
možnosti
TH

Jak absurdní! Tážete se, co by tomu řekl Kryl, ale asi si neuvědomujete, co by v kontextu dnešní doby řekl těm Vašim blogům. Chtělo by se mu zvracet, takže zrovna Karlem Krylem se Vy moc neohánějte, pane Nožičko.

6 7
možnosti
JN

Já si myslím, že by se mu spíše chtělo zvracet z "kádrováků" Vašeho typu...

7 0
možnosti
Foto

Výročí Palacha: dozvíme se jak Zeman statečně demonstroval na Václaváku a byl přitom kropen a bit? Dozvíme se že v Číně je potřeba se učit stabilizovat společnost? Dozvíme se, že protesty proti trestně stíhanému premiérovi jsou placeny americkou ambasádou za podpory Sorose a všechno je to dílo lepšolidí a několika zmanipulovaných jedinců? A co by na to asi řekl Brežněv? Skákal by v hrobě radostí.

12 3
možnosti
KK

Co čekat od Nožičky než obdiv Babiše. Myslím, že člověk jako vy, by o Janu Palachovi a uctění jeho památky neměl vůbec psát. Je to vzhledem k vašim postojům mírně řečeno necitlivé.:-/

13 7
možnosti
JN

Pokud v tomhle článku vidíte nějaký obdiv Babiše, tak máte mírně řečeno problémy s chápáním psaného textu. :-/

5 0
možnosti
RC

1) Zeman uz tam není schopen dojit, stejne jako tam nedosel 17.11.

2) Babis tu nebude, bude v Asii

3) Kryl se z dnesniho stavu věci veřejných musí v hrobe obracet, když mame za premiéra normalizačního komunistu, donasece Stb

4) Kryl se jiz s předstihem vyjadril, viz Pisen Neznámého vojina.

14 5
možnosti
JN

ad 1) Zeman sice, jak známo, má již delší dobu problémy s chůzi, ovšem když vloni na podzim zvládl absolvovat státní návštěvy Německa či Izraele, tak by nepochybně zvládl i tohle.

ad 2) To jsem již napsal já v článku.

ad 3) To je možné, ale nejspíš by se obracel i z řady jiných věcí, které se u nás od jeho smrti až do dneška staly.

ad 4) To se ovšem dá napasovat i na případy, kdy tu památku eventuálně přijdou uctít například Fiala, Kalousek, Farský, atd.

6 0
možnosti
AL

Jak by řekl můj malý užitečný přítel - zasloužená karma.

:-)R^

6 2
možnosti
PB

P17e63t12r 23B26u19r24i76a85n

13. 1. 2019 16:52

prezident vstoupil do KSČ během Pražského jara 1968 a ze strany byl v roce 1970 vyloučen právě kvůli nesouhlasu se sovětskou okupací.

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=696067

A to je na tom právě to hrozné. On totiž vstoupil do strany v době kdy vůbec nemusel (kvůli kariéře) a navíc v době, kdy otevřeně vyplouvaly na povrch komunistické zločiny. Tedy jaký k tomu měl asi důvod, aby vstupoval do strany v době, kdy z ní naopak řada lidí se zbytky morálky znechuceně a s ulehčením vystupovala? A co se jeho vyloučení týče, neexistují o něm žádné záznamy, dokumenty, vyjádření komise, pamětníci, žádní svědci, jen jeho slovo (a všichni víme, jakou má váhu), že prý byl normalizačně vyloučen pro nesouhlas s okupací. Jenže tyhle čistky ve straně se začaly praktikovat až od 70.roku, tedy až poté. Spíše to vidím tak, že soudruh Zeman byl papežtější než Papež a spolusoudruzi měli z jeho intrik, bezskrupulóznosti, ješitnosti a mstivosti strach, a proto ho vykousali. Co on dovede provést svým spolubratrům pokud není po jeho, o tom by mohlo vyprávět celé grémium ČSSD.

12 3
možnosti
PL

P55e18t13r 36L88a38n33g43e12r

13. 1. 2019 16:26

To je doba, že jo, jako za socíku. I kytice má kádrový profil. Jednoduší lidé mají jasno: Ta s dobrým profilem může zůstat, ta se špatným musí do koše.

5 1
možnosti
PK

Tak tohle jste vyjádřil naprosto přesně. :-)

4 0
možnosti
SN

:-)......Pane autore, napsal jste to výborně, ale.....jak je vidět uznání jste nedošel. Někteří diskutéři vidí Vaše jméno a před očima mají rudo. Už to bylo dnes probíráno v několika článcích, já to pamatuji jako třicetiletý, (čili dospělý), člověk.

Bylo to hrozné! Ale nic není jednoznačné, každý jsme jiný. Sejde se kupa různých okolností, do duše žádnému nevidíme. Dnes jsem o tom četl poměrně seriozně napsaný článek. Nechci jeho oběť nijak snižovat, už jsem to dnes jednou psal, zvolil se neskutečně krutý způsob sebevraždy. Škoda mladého života, nic to na běhu věcí nezměnilo.

Byl vzpomenut i stejný případ, středoškolák Zajíc, kdo se o něm dnes zmíní! A pokud tam někteří operují Karlem Krylem, ten neměl s Babišem a presidentem pranic společného. Ten byl kritikem stavu, který nastal po rozebrání OF na strany a začalo rozebírání republiky a výprodej. Předpokládám, ..že při jeho citlivé duši a i vnímání světa, kolem sebe, jiného než po kterém v emigraci toužil, mu zlomilo srdce! R^R^R^

11 2
možnosti
VS

Ano, zlomilo, kdyby se dožil toho, že máme předsedu vlády bývalého komunistu a agenta StB, a že tato vláda vládne díky hlasům komunistůRvRvRv

7 1
možnosti
Foto

mám neodbytný dojem, že Kryl i Palach by květinami od obou jmenovaných by nadšeni nebyli.

10 2
možnosti
Foto

A od koho by byli květinami nadšeni?

1 1
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik