Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MG

...nádhernej titulek = karma

1 0
možnosti
PK

At si je aktivistka Šojdrová vezme k sobě,plat na to má .

2 0
možnosti
PV

chybí zde jedna podstatná věc, jak staré ty děti jsou?

1 0
možnosti
JN

To je zřejmě tajné. :-)

0 0
možnosti
PV

může mi někdo říct jak staré ty "děti" bez doprovodu mají vlastně být??? Někde jsem slyšel že se snad má jednat o lidi ve věku cca 17 let, kteří utekli aby nebyli povoláni do syrské armády. Všude mluví o sirotcích a dětech a nikde se neříká nic o věku...

1 0
možnosti
RC

ad "Michaela Šojdrová, o které nebylo od jejího zvolení europoslankyní v roce 2014 v souvislosti s její činností v Bruselu či Štrasburku téměř slyšet"

A o kom ano? Tedy v pozitivnim smyslu, ne kdyz se sesypali kritici.

Dokazal byste jmenovat alespon polovinu europoslancu, aniz byste zkousel nejake pomocne zdroje?

0 5
možnosti
JN

Dokázal. A pokud chcete jména těch, o kterých bylo za zmiňovaných 5 let slyšet určitě víc než o Šojdrové, tak namátkou například: Zahradil, Zdechovský, Svoboda, Sehnalová...

Ale dopředu tentokrát upozorňuji, že sálodlouze zde konkrétní europoslance a jejich konkrétní aktivity s Vámi rozebírat nehodlám. :-)

3 0
možnosti
JS

"šojdrová" se zviditelnila tím, že chce k nám imigrovat cizí děcka.

Ale myslím, že by byla užitečnější, kdyby stejně heroicky se snažila dostat do vlasti naše dětí, ukradené v cizině.

13 1
možnosti
Foto

Na příkladu Šojdrové je vidět, jak jsou euroúředníci odtrženi od reality běžného života. Šojdrová se pokouší si nahonit volební body činem, který jí ve skutečnosti ty body, které dosud má, ještě vezme. Paní Šojdrová si totiž zapomněla všimnout, že po všech těch eurokvótových eskapádách jsou lidé na jakékoli nadstandardní přijímání cizinců více než alergičtí, a vůbec v tom nevidí humanitární gesto, ale podbabu, kterou se Šojdrová pokouší proti jejich vůli dostat do země cizince, kteří by na vstup jinak neměli nárok.

19 1
možnosti
Foto

Když nás Zeman strašil uprchlíky a vy jste při tom nadšeně hýkali a volili ho pro jeho moudrost, odvahu a prozíravost, tak jich tu bylo dvanáct. Teď máte strach ze čtrnácti dětí.:-/;-D

3 22
možnosti
JB

U pana Nožičky stačí přečíst titulek a už vím, že napsal další blábol a dál ani nečtu ...

4 17
možnosti
JN

Tak to nepochybně činíte dobře - aspoň ušetříte potřebnou energii na rozdávání plusů a mínusů, ve kterém jste v této diskusi trumfnul i pana Polického (a to už je co říct...) :-)

14 1
možnosti
PB

O tyto děti je postaráno dobře. Jsou v bezpečí, chodí do školy a mají všechno zabezpečení. Je potom otázka, proč je Šojdrová chce vyrvat z tohoto prostředí a přesunout do obdobného ale jinde. Dle jejích vlastních slov jenom proto, aby Česká republika získala lepší hodnocení v pohledu na ní. Odporné. Ji nejde o děti, ale o body. Dvakrát hnusné.

Závěrem odkaz na na to, že se děti mají dobře tam kde jsou. Autorka zprávy je sama Michaela Šojdrová, která tímto byla pověřena Evropskou komisí za tučný finanční bonus. Tedy ptejme se jí, zda lhala před tím, či lže teď. Jedna z odpovědí je správná.

„Musím ale říci, že je o ně postaráno dobře. Jsou v bezpečných zónách, chodí do školy apod. Objevují se určité problémy specifické pro jejich situaci, jako je určování věku, otázka případného slučování rodin, problém „falešných příbuzných“ apod. Zatím se ale daří situaci zvládat díky obrovskému nasazení pracovníků v táborech a organizací, jako jsou UNHCR a IOM. To vše ale za předpokladu, že se počet dětí - azylantů masivně nezvedne,“ uzavírá Šojdrová.

https://www.sojdrova.cz/blog/michaela-sojdrova-navstivila-uprchlicke-tabory-a-hotspoty-v-recku

22 1
možnosti
JP

J91i93r89i 32P90r39a83j26z

15. 2. 2019 1:26

Šojdrová jen potvrdila tímto seznamem , co jsme všichni věděli. Že žádní sirotci nejsou.

11 1
možnosti
RC

Odporujete sam sobe. Pokud existuje seznam, tak asi jsou, ze? Mimochodem, ona nemluvi o sirotcich, ale o detech bez doprovodu.

2 6
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,89
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik