Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Dnes jsem dal panu Nožičkovi zaslouženou karmu. R^:-)

1 0
možnosti
DR

Přiznám se, že v seznamu satelitních stanic, vysílajících Ligu mistrů jsem Íránskou státní televizi vůbec neobjevil. Ale ten samozřejmě nemusí být dokonalý, občas se v něm vyskytují i chyby. Dalo by se ze zajímavosti upřesnit konkrétně o jakou stanici se jedná?

0 0
možnosti
JN

Dle tohoto odkazu íránská televize Ligu mistrů skutečně vysílá:

https://www.sport.cz/fotbal/liga-mistru/clanek/1072369-cenzura-v-lize-mistru-v-iranu-se-nesmel-v-televizi-objevit-znak-manchesteru-united.html

A jak vidno, problém s logem zde nebyl jen u AS Řím, ale i u Manchesteru United. :-)

0 0
možnosti
PK

Tak to je pro ČT dobrá zpráva...

0 0
možnosti
VS

Snadná pomoc - zvýšit televizní poplatky asi tak pětinásobně a nebude problém s placením přenosových práv. Ale to by se asi taky nelíbilo...

0 0
možnosti
JN

Tak to byste zrovna laciný nebyl. :-) Když si vezmu, že já mám na O2 TV za 399 Kč měsíčně O2 Fotbal, O2 Tenis, Eurosport, Sport 1, Nova Sport...

1 0
možnosti
Foto

H78a71n69a 23V13l45k73o83v26á

19. 2. 2019 21:22

Nemohu soudit fotbal, ale je to k ženám o to krutější že před pár lety se tam oblékaly podobně jako Evropanky...

6 0
možnosti
DR

Nuže, jde se na Liverpool - Bayern. Pro zájemce, FTA vysílá ázerbájdžánský CBC Sport na 46E ve vynikající HD kvalitě. Hezký večer všem. R^

0 0
možnosti
PB

...... miluju curling, golf, parkur s hajtrama, gorodky a první fotbalovou ligu,- na Zbrojovku je radost pohledět,- sportovní kanál s nejoblibenějšíma sportama v ČR nemá chybu;-D!!,- enem ten vtipnej Bosák mi tak nějak schází,- sem si říkal po tem MS v Rusku, že bude kandidovat na předsedu OSN a naráz sa po tem frajerovi slehla zem,- ....... ty jeho demokratiský ideo-kecy mi fakt scházijou !

2 1
možnosti
GC

Iran... Dnes uz si malokdo vzpomene, ze ceskoslovenska ligova muzstva tam pravidelne jezdila za zimni pripravou ve druhe polovine 60. let minuleho stoleti- namatkou Banik Ostrava, Jednota Trencin, Sklo Union Teplice, Slovan Bratislava, Dukla Praha, Slavia... Pro ceskou kolonii v Teheranu to byl vzdycky svatek, mestsky stadion byl na pratelska utkani s mistnimi tymy vzdycky vyprodan a tehdy smeli do hlediste skutecne vsichni fanousci i fanynky. To, co je tam dnes, tehdy bylo zcela nemyslitelne a iranska statni televize prenasela primym prenosem i finale Asijskeho poharu Iran vs. Izrael. Utkani se hralo v Teheranu- byl to tusim rok 1969, mozna 1970, a Iran zvitezil 1:0. Pravda- rozvasneni fanousci po utkani podpalili kancelar letecke spolecnosti El Al, ktera byla asi 200 metru od nasi ambasady, ale druhy den byl zase klid a zadna z dotcenych stran z toho nedelala vedu :-)

3 0
možnosti
JN

Já si to vzhledem k mému věku pamatovat nemohu, ale mám dojem, že zážitky z cesty Dukly Praha do Íránu popisoval ve své autobiografické knize Můj dres číslo 1 i bývalý reprezentační brankář Ivo Viktor.

1 0
možnosti
DR

"Fotbalový divák v ČR, který si nepořídil O2 TV, případně nechytá přes satelit nebo kabelovou televizi programy jak Nova Sport nebo Sport1 a spoléhá se jen na českou veřejnoprávní televizi, moc kvalitního fotbalu v současné době asi nevidí."

Dovolil bych si v tomto trošku nesouhlasit. Kvalitní fotbal opravdu nevysílá pouze O2 anebo přes satelit Nova Sport či Sport 1, jinými slovy pouze naši satelitní operátoři. Dá se samozřejmě přijímat i přes zahraniční platformy příp. přes přenosové feedy na patřičných satelitech. Byť uznávám, že pro klasické TV přepínače jak je my nazýváme, to asi nebude.

0 0
možnosti
Foto

A řidič v ČR, který si nepořídí auto, nebude jezdit!! HRŮZA ;-D;-D;-D

1 3
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik