Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Jo, tak to vypadá se sociální demokracií - dělnickou stranou - která už se o dělný lid zajímá pouze pokrytecky. Od české socdem bych očekával, že se budou bít jak lvi za to, aby pracující lid České republiky nemusel snášet svůj život v moderní Evropě jako občan 2. či 3. kategorie, a tím nemyslím, že by chtěli zvyšovat minimální mzdu. Ale on to není problém jen té české socdem, ale stejně tak její velké sestry v Německu, kde od Schrödera je pojem "sociální" v nazvu strany jen makulatura. Aniž bych to vysvětloval na detailech, shrnu to takhle: před 30 lety ještě plat jednoho člena rodiny, většinou tedy muže, stačil k tomu, aby rodina patřila ke střední třídě - vzdělání a píle otce rodiny samozřejmě vorausgesetzt. Když žena pracovala, tak ne z nutnosti. Dnes je tomu jinak a "sociální demokracie" se stará o "uprchlíky".

0 0
možnosti
Foto

Podpora podnikání v Česku podle antipodnikatelky Gajdůškové.

3 0
možnosti
Foto

R55o41m83a13n 31K85o91z62e84l

21. 2. 2019 23:01

Tak 25.12. bylo zavřeno i bez regulace, všude, i 1.1. to si paní už asi nepamatuje. Známá dělá v nepřetržitém provozu a i na Nový rok běžně chodí.

6 0
možnosti
Foto

Takže, oceňujete návrh poslanců TOPky, nebo ne? Vzhledem k tomu, že kritizujete paní Gajdůškovou, tak zřejmě ano. Ale, to jste to, proboha, nemohl napsat?8-o

Já vím nemohl, to by bylo jednoznačně vyjádření, a na to vy nejste stavěný.:-/

1 5
možnosti
JN

Fajn, příště se to pokusím napsat tak, aby to pochopil i Pavel Kula. ;-)

5 0
možnosti
MB

Tady jde pořád o souboj pohledu na to, co se nazývá Blaho. Kouření v krčmách - nekouření, malé obchody ano - velké zase ne, svátky, část pracovníků ano - další zase ne. Když se nad tím člověk zamyslí - Tak si poťuká na čelo! Jak jednoduché - Nechte to na Trhu a svobodném rozhodnutí člověka samého! ČSSD bojuje za prodavačku - matka tramvajářka ve směnném provozu je jí asi lhostejná - podobně zdravotní sestra. Plnou vahou svého přesvědčení tvrdím - Jde o vyvolávání Absolutrně nenutných problémů ! ČSSD hledá témata - jiné vysvětlení nemám ... :-)

10 0
možnosti
Foto

H21a10n57a 47V83l67k20o97v80á

21. 2. 2019 20:21

:-) A to jste to vzal z gruntu. A popravdě.

Tohle jsou skutečně malichernosti - ten rohlík si koupím v pekárně pod těch 250 (nebo kolik) metrů čtverečních stejně jako cokoli jiného....

A pokud zaměstnanci dostanou příplatek za svátek je jisté že jich DOBROVOLNĚ přijde dostatečný počet....

Tak tedy úplně netuším o čem se to vlastně pořád jedná...

6 0
možnosti
Foto

Já osobně, pokud by mě to nemělo zachránit od smrti hladem, bych přesčasy a ve svátky nerada pracovala. Protože mnohem cennější, než pár korun navíc, je volný čas - čas, který mi nikdo neorganizuje a se kterým si naložím podle sebe.

2 0
možnosti
Foto

Dnes, asi poprvé, se s Vaším názorem neztotožňuji. Proč, o tom píše pan Rozsíval u paní Gajdůškové. Navíc, ten přebujelý konzumní život s těmi svými chrámy je strašný... S ostatními profesemi bych moc nesrovnávala. Nemocnice o svátcích přece nepřeruší provoz. Ve svátek otevřená hospoda nebo cukrárna - to přece bylo odpradávna, to k tomu svátku patří, stejně jako vždy i o svátcích, i když omezeně, jezdila veřejná doprava. Každý den do konzumu ale běhat nepotřebuji. Jen tak mimochodem - o svátcích si sice mohu nakoupit, ale když mě rozbolí zub, mám smůlu; musím vydržet do všedního dne nebo jet 95 kilometrů za zubařem...

2 9
možnosti
DR

Bohužel paní Černá, o tomto tématu se vyjadřuje spousta lidí ale drtivá většina z nich o tomto neví vůbec nic.

Já už to naznačil v tom blogu paní Gajdůškové. Můžeme se tu dohadovat o tom zda-li je ten zákon potřeba či nikoli, jaké má mít nebo nemá mít parametry ale to podstatné stále uniká a tj. chování stejných obchodních řetězců u nás a u nich doma.

Poněvadž pokud by bylo stejné, tak tu neřešíme žádný zákon poněvadž by nikoho ani nenapadlo ho navrhnout. Ale chápu že pro někoho je strašný problém tohle pochopit.

Dneska se tudíž bohužel též karmovat nebude, nicméně přesto pěkný večer.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 40,00
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik