Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

aktualni a souvisejici informace:

https://www.idnes.cz/sport/biatlon/margarita-vasiljevova-doping-trest-ms.A190306_111533_biatlon_rou

TRI zmeskane dopingove kontroly behem jednoho roku. Tomu se rika 'good job'!

0 0
možnosti
OK

O94t42a 94K56i50n58c

5. 3. 2019 21:00

Doping je svinstvo bez rozdílu, kdo ho užívá. Pokud kdekoliv na světě snaží státní úřady užívání dopingu krýt, je to svinstvo na entou. Bez rozdílu, zda to jsou Rusové, Norové, Rakušané, Estonci či kdokoliv jiný. Byly doby, kdy se užívání dopingu zatajovalo i u nás, i když proti tehdejší NDR jsme byly malé ryby.

8 0
možnosti
PB

...... bych to shrnul !,- ..... kdo dneska nezobe bobule, jakoby nebyl !,- ale počkám si pět jařin na Sáblicu,- a ešivá ji zpětně nevezmou ty dva poslední svěťáky, tak věřím, že je individuální sport čistej jak slovo božííí V!!!

1 0
možnosti
Foto

Samozřejmě že Rusové, protože je jich mnohem více! ;-D

2 0
možnosti
JN

J87o96s82e95f 39N60i54k28l

5. 3. 2019 18:39

...nejvyšší soud Švýcarské konfederace rozhodl, že ruští sportovci byli na ZOH v Soči "čistí" a obvinil MOV ze zatajování pravdivých informaci o nevině ruských sportovců...!!

1 3
možnosti
VV

Prozradte prosim pane nikle jak jste na to prisel. On existuje nejaky nejvyssi soud Švýcarské konfederace? A i kdyby existoval, co je mu asi do ruskych sportovcu? Muzete mi to vysvetlit?

5 1
možnosti
RC

Tak nejak se u Rusu mluvi o statem rizenem dopingu, neporadku v dopingovych kontrolach. Zatimco u tech bezkaru se mluvilo o globalni dopingove skupine, nemluvilo se o tom, ze by to ridil/kryl nejaky stat.

1 0
možnosti
JV

Je to už rozdíl, státem řízený podvod, nebo jednotlivcem či klubem podvádět.

4 0
možnosti
RK

Děsím se jenom jednoho, s ohledem na některé dopingy, které se v aktuální době nepodařilo odhalit. Nerad bych se dožil následujícího ceremoniálu v roce 2048: zlatou olympijskou medaili získává za rok 1998 in memoriam v běhu na 100 metrů závodnice Laosu Mala Skonninhom. V průběhu let se zjistilo, že jako jediná nepožila nedovolené látky - protože na ně neměla dost prostředků ;-D;-D;-D

4 0
možnosti
BV

naštěstí prozatím platí, že lze zpětně zkoumat odebrané vzorky stare maximálně 10 let. Bylo to jen osm.

Zásadní problém je, že se nové opakované analýze moderními citlivějšími metodami přístroji podrobují vzorky jen některých osob či států. Správné a spravedlivé by bylo zpětně otestovat všechny uložené vzorky z daného období, mistrovství, olympiady atd nebo netestovat žádný. Pokud se dělá selekce čí vzorky budou zpětně testovány tak to zcela porušuje zásady fairplay.

2 0
možnosti
KT

Nejhorší je pan Nožička...

0 3
možnosti
JN

Však počkejte, až se začnou dělat antidopingové kontroly v čajovnách! ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,54
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik