Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak to si dnešek asi zapíši do kalendáře jako významný den. :-)

0 0
možnosti

J51a70n 36K49o83z87l85e52r

21. 3. 2019 11:54

Nenechte se vysmát protože netrénovala rok takže její návrat je v rovině snů, každý kdo dělal nějaký sport tak ví že delší přestávka vyžaduje obrovské úsilí k návratu a po roce je to skoro nemožné takže klídek.

0 1
možnosti

Viz v textu uvedené příklady závodnic, které se dokázaly úspěšně vrátit po mateřské pauze. A přidat bych mohl i příklady sportovců, kteří se úspěšně vrátili po vážných zdravotních problémech (namátkou např. Jan Železný, Šárka Strachová, atd.)

0 0
možnosti

Někdo něco tvrdí a na základě toho tvrzení se postaví nějaká hypotéza, prohlašovaná za pravdivou. :-/

0 0
možnosti

J69a19n 38P45a33v68e72l

21. 3. 2019 11:17

Tady platí klasické, kdo si co navaří, to si má také sníst. Gábina porušila základní sportovní pravidlo a to se jí teď vrací jako bumerang.

Jejího manžela jsem nejdříve nechtěl komentovat, ale už jsem mluvil se dvěma lidma co ho znají osobně a jejich poznámky byly, slušně řečeno, nelichotivé.

1 2
možnosti

A to základní sportovní pravidlo je které?

0 0
možnosti

když začátkem letošního roku napsala Koukalová fanouškům na sociální sítě vzkaz, že do konce května „rozsekne“ případné další pokračování její sportovní kariéry.

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=705624

A nebude to tak, že je těhotná a nechce to zakřiknout, proto si dává termín do konce května?

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím s posledním odstavcem i příspěvkem (lapidárně vyjádřeným) pana Brodského níže - sportovní kariéra a rozhodnutí o ukončení či návratu považuji za naprosto soukromou věc, pomlouvání všech okolo už ne...

Myslím že s tímto jejím přístupem se všichni zmínění důstojně vyrovnali a jak tak znám sportovce, asi málokdo se jí bude mstít, i když na druhou stranu otevřená náruč ji asi taky nečeká.

Jiná věc je návrat do formy po roce výpadku - má už svoje roky a návrat fyzické kondice by nebyl tak jednoduchý jako třeba v sedmnácti.

2 0
možnosti

Naše maminka říkala :"a bude chleba levnější?"...

1 2
možnosti

Samozřejmě, že jde jen o sport a na světě jsou důležitější věci... Ovšem ta biatlonová euforie byla v ČR v minulých letech velká a hlavní zásluhu na ní měla právě Koukalová.

1 0
možnosti

..... su rád že si ten návrat naplánovala do léta,- pravá biatlonová sezóna, žejo?! ,- ..... Koukalová či Soukalová, na tem ani tak nesejde, ale hlavně, proboha!,- ať laskavě drží kušňu !!!

1 1
možnosti
Foto

No kdyby její návrat pozvedl tento sport, proč ne. Letos to byl pěkný propadák. Na mistrovství světa mizerné výsledky, hlavně že tam bylo tolik zaměstnanců ČT a těch, kteří se ve sportu kromě sportovců pohybují. Je problém sehnat peníze pro matky na mateřské dovolené, ale tady se plýtvá. Rv

Nám stačil Gabo Zelenaj, Karol Polák, Jan Slepička a rozhlasový přijímač, tito chlapci neměli vedle sebe žádné experty, ale dokázali nás zvednout ze židlí.V

1 2
možnosti
Foto

To vy dokážete taky :-/

1 1
možnosti

Je to těžké. Na jednu stranu, poněvadž biatlon už sleduji opravdu hodně dlouho a Gabrielu si dobře pamatuji už z doby kdy ještě jezdila v IBU Cupu a nikdo o ní tudíž ještě neslyšel, bych si samozřejmě přál její návrat. Nejen individuál, ale i výsledky naší štafety by mohli jít opět hodně nahoru. Na stranu druhou, nějak si po tom co si úplně zbytečně nadrobila tou svou knížkou, nedovedu představit, že by se jenom tak vrátila zpátky a všichni dělali že se nic nestalo.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS