Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

No tak vidíte, pane Nožičko, že to jde, když se chce.

1 0
možnosti
Foto

Ano, ale dalo to práci ;-D

0 1
možnosti
Foto

STAN je pod hranicí 5%, tak hledá potenciální voliče. Kdyby byl Rakušan chytrý, tak by věděl, že toto řešení přihraje voliče především novodobým svazákům - Pirátům.

2 2
možnosti
RC

stan je v komunalkach pod 5%????

0 0
možnosti
JC

Měli by hlavně volit prezidenta, to by ten váš "passy pitomec" konečně vyfičel...

2 3
možnosti
MV

A myslíte si že by takový Hřib byl výhrou?

2 0
možnosti
RC

Realne vzato je striktni hranice nesmysl. Jsou lide, kteri by klidne mohli pri svem prehledu volit ve 13 a jsou lide, kteri by nemeli volit nikdy.

Typickym clovekem, ktery by nemel volit, je velka cast lidi s exekuci - pokud se neumi postarat o sebe, nemeli by ovlivnovat zivoty ostatnich.

5 0
možnosti
Foto

Někdy se mi zdá, že právě z těchto lidí pochází největší část těch, kteří volají po přímé demokracii. :-)

0 3
možnosti
Foto

Pan autor asi nepochopil,že se jedná pouze o pokud zapojit mladé do komunálních voleb,kde se na strany moc nehraje a bojují mezi sebou různé místní koalice.Ucit mladé zodpovědnosti a zájmu o jejich okolí je asi podle pana učitele špatně.Nejvetsi problém asi bude,že mladí nebudou volit jeho oblíbence.Je celkem zajímavé, že právě u studentských voleb dostala ČSSD pouhá tři procenta,gymnazisté i učni se vzácně shodli,jinak Stan dopadlo ještě hůř....

1 2
možnosti
JN

Pane Bárto, já bych mohl zrovna tak spekulovat o tom, že pro vás jakožto voliče Piřádů (ač bývalého dělníka z Hané) je zase podstatné, že tuto stranu nejvíce studentů při studentských volbách volilo. ;-)

2 0
možnosti
IL

I78v30a76n80a 24L59a73n69c23e

16. 4. 2019 13:25

Když už si děti na základní škole můžou zvolit pohlaví a nechat se nadopovat hormonama, aniž by rodiče mohli zasáhnout, tak proč by nemohly volit politiky, přijdou hodí do urny kartičku a je to. Politici jim ochotně poradí koho zvolit....;-(;-(;-(

5 0
možnosti

P89e18t61r 38Š64i22m48e80k

16. 4. 2019 13:23

Podle mého názoru by měl mít volební právo pouze zaměstnaný člověk.

Studenti, důchodci a nezaměstnaní nemají žádné právo volit, protože se nijak nepodílejí na výdělku státu.

Tito lidé jsou pouze hosti u večeře. Nepodílejí se ani na nákupu, ani na uvaření a dokonce ani na prostírání.

Jenže to se nikdy nestane, protože to by se z naší politické scény ztratila spousta nefunkčních projektů, jako ANO, ČSSD, KSČM ....

2 6
možnosti
JN

Tohle mi ovšem přijde jako příliš extrémní či nesmyslný názor. Proč by neměl mít volební právo důchodce, který většinu svého života pracoval a odváděl státu daně i sociální pojištění? Nebo naopak student, u kterého je předpoklad, že poté, co vystuduje, se na prosperitě státu podílet bude?

V případě toho studenta či učně jde pouze o to, že volit již v 16 letech mně přijde příliš brzy.

4 1
možnosti
VT

Také mám nápad - "síla" volebního hlasu nechť je podložená výší daňového přiznání. To by nemusel být pro FÚ žádný problém, poslat jeden dopis s dokladem o "síle" Vašeho hlasu. A jen doladit technikálie, jako je třeba maximální výše oné síly, např. 10, či 20. Proč řádný plátce daní má mít stejný hlas, jako někdo, co je celý život na dávkách...[>-]

1 1
možnosti
Foto

No a nebo: budou volit jen modroocí blonďáci.

Ovšem podle pana Šimka jen ti, do cca 60 let...

0 0
možnosti
ZB

Od roku 1989 mnoho politiků přesvědčovalo své voliče o správnosti volit právě je. Tito politici byli v ODA, US, OH, KDU-ČSL, TOP 09, STAN a jistě ještě v mnoha dalších stranách. Vždy po nich zbyly dluhy té strany a pokud se dostali do vlády, pak rozkradli všechno, co jim přišlo pod ruku. Kdo jim věří? Je bláhový človíček!

1 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,91
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik