Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Trochu korektnosti. Vláda M. Topolánka - ta, o níž píšete - dostala důvěru hned napoprvé (napodruhé se totiž o důvěru nežádá). Pan Topolánek totiž sestavil vlády dvě. Ta první byla jednobarevná, menšinová. Ta druhá, o které píšete koaliční.

Tato nekorektnost (úmyslná?, aby bylo možno špinit hned v úvodu?) se táhne celým článkem.

Odebrání případu zastupitelstvím není výjimečné, zastavení stíhání je celkem běžným krokem. Nevím, jaké byly důvody - ovšem Vy také ne. (Nebo ano?)

Paní Benešová (tehdy členka ČSSD) nazvala justici "justiční mafií"? Musela vědět, co činí. Vždyť jen před rokem a půl skončilo její téměř sedmileté působení ve funkci nejvyšší státní zástupkyně. Ten stav vznikl tedy převážně za jejího působení. (Mimochodem: nemohlo její vyjádření vzniknout díky frustraci z odvolání?)

Jen pro úplnost: M. Benešovou odvolala vláda s ČSSD v čele (J. Paroubek), která také jmenovala NSZ paní Voseckou. Jmenovala snad člověka, který neunese vládní tlak?

1 1
možnosti

Pane Hrubý, když už si tak rád hrajete se slůvky (např. ohledně té vlády pana Topolánka) a poučujete druhé, možná by také nebylo od věci, kdybyste si občas po sobě přečetl, co píšete: nástupkyně paní Benešové na postu nejvyšší státní zástupkyně se nejmenovala Vosecká, nýbrž Vesecká. ;-)

0 1
možnosti
Foto

A pane učiteli, už se Vám přiznali studenti, co tam byli také? ;-D

0 0
možnosti

Pane Dvořáku, jako vtip docela dobré (tedy v rámci Vašich možností ;-)). Ale já politiku s mými studenty opravdu nerozebírám - zvlášť, když neučím občanskou nauku. A pokud by tam náhodou někteří byli, tak na rozdíl od Topolánka či Sobotky bych jejich účast určitě neměl důvod kritizovat.

3 0
možnosti
Foto

Demokracie má mnoho podob, jednou z nich je i zglajchšaltovaná demonstrace stáda.

2 3
možnosti

Případně placené komentáře k čemukoliv.

0 0
možnosti

To není úsměvné, to je k pláči...

6 0
možnosti

No,a zblblé a zmanipulované hlávky zelí vezmou deštníky a jdou vyřvávat to,co jim spontánně nakukali manipulátoři.;-D

9 2
možnosti

Tak nějak. A pokud se ta kritika Benešové časem nepotvrdí, tak se jí přijdou ti křiklouni omluvit. ;-D

2 0
možnosti

Jen menší připomínka. Že Topolánkovi nevoněl v jeho vládě Čunek je známo, on nevoněl silně Schwarzenbergovi, ale i tehdy ještě lidoveckému Kalouskovi! Nějaký buran z valašských hor jim velmi nepasoval do karet. Proto se vykonstruovalo to obvinění Čunka. Ovšem později při vyšetřování to prasklo. No a R. Vesecká zjistila nesrovnalosti v té Čunkové kauze u advokátů a právníků, proto případ odebrala z Přerova a dala jej řešit do Jihlavy. A tam se to pak vyjasnilo, že Čunek se nedopustil toho, zač byl falešně obviněn.!!

7 1
možnosti
Foto

No jejich pohnutky asi chápu. Jeden chlap s gulemi, druhý bez nich, oba šli svorně demonstrovat se strachem sevřenými půlkami z toho, že by za ministerský stolec mohla zasednout osoba, která by se třeba chtěla šťourat v jejich minulosti.

8 5
možnosti

K16a12r74e17l 44B40o11k

30. 4. 2019 22:32

Pane vachmajstr Vy jste ale hlava.

5 2
možnosti

Sorry jako, ale to je opravdu to poslední, co bych ohledně té demonstrace vypíchl.

Spíš bych vyjádřil silnou pochybnost nad tím, že demonstrovat kvůli takové prkotině, jako je výměna ministra (byť účelová), šel v ČR kdokoliv jiný, než kdo za to dostal nějakým způsobem zaplaceno (plus pár obligátních totálních ovcí, co se taky nechaly strhnout, samozřejmě).

10 4
možnosti

No, představ si, ono je hodně lidí, kteří vnímají Babiše a jeho obchodní, politické a státnické praktiky jako velice problematické. Až tak problematické, že proti nim ty skupiny kmotrů, tunelářů atd. atd. prostě blednou.

3 1
možnosti

Zasloužená karma. R^

8 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik