Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

V případě, že se provozovatel aquaparku rozhodne koupání v burkinách nepovolit, tak by naopak neměl za tento krok čelit kritice některých lidskoprávních organizací.

Lidskoprávní organizace přijdou se svými protesty zkrátka, protože náš Ústavní soud... nebo nééé?

1 0
možnosti
JN

Také mě to v souvislosti s kauzou hoteliéra, který po ruských zákaznících požadoval, aby podepsali nesouhlas s anexí Krymu, napadlo. :-)

0 0
možnosti
MK

...vždy by to mělo být tak,že se ctí zákony a zvyklosti země,kde jsem hostem,či přistěhovalcem. Pokud vím,ani na našich kopalištích se nesmíte koupat v čímkoli a natož zcela zahalen. Asi všichni víme,jak by dopadla žena v muslimské zemi koupající se nahoře bez s bezpochyby krásnými ňadry.....ale po chvili koupání po krk v písku a dle tamních tradic třeba kamenována.....

0 0
možnosti
PH

Nechci diskutovat s obsahem článku, je to klasická Nožičkovina, tedy vybrat si jednu událost kdesi ve světě a postavit na ní kritiku dnešní doby, ale je zajímavé, že demonstrace proti události, kterou autor popisuje, je vyjádřením přehnané politické korektnosti radikální mládeže, ale narušení divadelní hry v Brně samozvanými slušnočechy je zachovávání tradičních hodnot.

Dvojí metr?

0 0
možnosti
JN

Klasická "holoubkovina": já jsem snad někdy v nějakém svém blogu to narušení kontroverzní divadelní hry schvaloval? 8-o

1 0
možnosti
JH

J30a69n 22H74y84n74e80k

3. 5. 2019 12:00

Taty nejde o to, kdo co nosí. Taty jde jen a jen o nebezpečné náboženství. Neřešme oděv či šátek, ale řešme co je podstatou muslimské "módy". Že to není svobodná volba, tak to je skutečnost. Islám, jako jedno z nenebezpečnějších náboženství, které do dnešní doby vůbec nepatří, spíše do středověku, ja také si uvědomovat a protio tomuto náboženství bojovat.

1 0
možnosti
MT

Jak si představujete boj proti náboženství?

1 0
možnosti

J42a22k45u27b 18Š39o95l92c

3. 5. 2019 10:41

Dokud budou ženy v arabských zemích nucené šátek nosit, je to symbol útlaku a nerovnosti. V Evropských zemích by se na to mělo tak nahlížet. Podpora útlaku a nerovnosti je proti základním evropským hodnotám a tací lidé by neměli mít právo v Evropě pobývat.

4 0
možnosti
RC

a podprsenka u bazenu není symbol utlaku? Nebo obecne obleceni??

1 1
možnosti
HN

že bych nechal na provozovatelích aquaparků či koupališť, zda koupání v tomto oděvu v jejich zařízení povolí či nikoliv.

Myslíte,že si to nějaký provozovatel troufne zakázat?

0 0
možnosti
RC

V Litomericich to místostarosta Krejza za ODS zakazal.

4 0
možnosti
Foto

V muslimských zemí protestují ženy proti zahalování , během protestů demonstrativně snímají z hlavy šátky Protestujícím to přináší bití a vězení a my tady se dobrovolně zahalujeme a tím podkopáváme protesty arabských žen proti zahalování. V Koránu není nic o zahalování žen. Pokrokový Arab Alí Síná o tom napsal: „Impotence stojí za Mohamedovou nejistotou, paranoiou a silnou žárlivostí. Svým mladým ženám nařídil zahalovat se, aby na ně cizí muži toužebně nehleděli. Kvůli Mohamedově impotenci se dnes zahaluje na půl miliardy muslimských žen.

7 0
možnosti
RC

A ty krestanske zeny, které nosily az do minulého stoleti satky jako symbol vdane zeny, to delay taky kvůli Mohamedovi???

1 0
možnosti
Foto

Když tady tak čtu diskusi, napadá mne logicky kde je hranice mezi pokrytectvím a symbolem...

Sexy oblečené studentky se šátkem na hlavě znám taky - ten šátek vnímám jako symbol..Ovšem symbol toho co svým oblečením popírají....

Tak nějak je to i s burkinami.

Pár jsem jich již viděla a obzvláště jsem soucítila s těmi co na sobě musely v burkinách nechat osychat slanou mořskou vodu....

A muž vedle burkinky hrdý na její obepnuté a vodou naprosto zdetailněné tvary, nicméně víře učiněno zadost....

Celkem tak nějak životně mám s pokrytectvím problém, často se mu vysmívám a tohle mne přímo štípe za ty ženy na kůži....

2 0
možnosti
MT

Díváte se na to optikou člověka, který má možnost volby. Vy si bikiny vzít smíte, aniž by na Vás vlítla náboženská policie.

1 0
možnosti
Foto

Cituji: ",,,ženy v bikinách se objevují i na mozaikách z doby 300 let před naším letopočtem,..."

Zdroj: https://www.idnes.cz/onadnes/moda/historie-bikin-od-satu-az-k-bikinam.A150525_140606_modni-trendy_jup

1 0
možnosti
MK

Tento "muslimský" oděv postrádá veškerou logiku. Přiléhavé burkiny jsou stejně vyzývavé jako normální plavky. Muslimská žena přece má být oblečena maximálně nenápadně a neprovokativně. Situace, kdy si žena dá na hlavu šátek a hlídá každý vlas, aby nevykukoval, a přitom má přiléhavý svetr a džíny, je jen přetvářka a hra na pravověrnost.

8 1
možnosti
ML

Žijem v meste, kde je dosť moslimských študentiek medicíny zo zahraničia. Vedia sa veľmi sexi obliecť, nechodia v žiadnych vreciach, ale tú handru na hlave nosia. Pripadá mi to, ako keby sa kresťanka fotila nahá, ale na krku by mala krížik, aby bolo jasné, že je veriaca.;-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,84
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik