Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Konzistentní tělocvikář.

0 0
možnosti
RC

Je fajn, ze nekteri sportovci dosahli historickych uspechu. Ma to ale znamenat, ze jsou dozivotne nekritizovatelni?

Nesmime snad kritizovat Neumannovou za zpackane MS v klasickem lyzovani v Liberci, kdyz byla v Naganu druha a v Turine zlata?

Nesmime kritizovat Cechmanka, trojnasobneho mistra sveta a viteze z Nagana, kdyz nadelal dluhy, jake nadelal?

Podle Vas tedy nesmime kritizovat Jagra, kdyz je nekonzistentni ve svych vyjadrenich a svuj predchozi odpor ke komunistum nasledne popira spolupraci s Babisem, nebo Cinskymi komunisty a dokonce rika, ze byl vychovavan k respektu k autoritam? Mam ho tedy chapat tak, ze respektoval (a byl k tomu veden) i Husaka, Jakese, Bilaka??? Opravdu ho k respektu ke komunistum vychovala rodina, ktere sebrali majetek a vyhnali je z jejich domovu?

1 0
možnosti
JN

To je zase fůra demagogie...

V první řadě mi přijde nesmyslné srovnávat Jágra s Čechmánkem. Jágr přece nenadělal žádné dluhy, nevyhlásil osobní bankrot, pouze si "dovolil" jet jako součást prezidentské delegace do Číny. Také Čechmánkova zásluha na zlatu z Nagana či z některých MS je v porovnání s Jágrem zanedbatelná - Čechmánek byl v Naganu pouze jako náhradní brankář, přičemž všechny naše zápasy odchytal na OH Hašek (a i při těch zmiňovaných třech zlatých MS byl Čechmánek brankářskou jedničkou pouze v roce 2000).

Ohledně toho respektu k autoritám: možná to nebyl úplně nejšťastnější výrok, ovšem z jeho podání ruky čínskému prezidentovi se tak trochu dělá z komára velbloud. On přece nemluvil o tom, že čínského prezidenta obdivuje, nechválil jeho politiku, atd.

A když už jste do toho zapletl Husáka, Jakeše či Bilaka: když by některý z těchto soudruhů přijel před revolucí např. na návštěvu školy, kde jste studoval, a Vy byste mu měl podat ruku - byl byste takový hrdina, že byste ruku podat odmítl? O tom dost pochybuji... :-/

1 2
možnosti
PS

Je zvláštní, že se pořádá hon pouze na JJ68. Ale byl tam i Pavel Nedvěd. A o něm ani slovo...

1 0
možnosti
RC

ze by to bylo tim, ze Nedved v minulosti otevrene nevyjadroval odpor jeho rodiny ke komunistum, na rozdil od Jagra?

1 0
možnosti
MK

R^R^Protekční Fridrichová už nemůže překvapit; když se nahodí témata, vím co z ní vypadne a mohl bych to odříkat za ni.

S Jágrem přestřelila i vlastní hřiště a může si být jista, že ji cca o 100.000 lidí víc nenávidí!

3 6
možnosti
Foto

... a proč by ji měli nenávidět???

0 0
možnosti
PB

...... áááá,- tak Jarin je fenomén v hokeju tak jako božskej Karel v popíku,- žejo?!,- až mi předvede Fridrichová kraso na bruslách a Rejžek vystaví svýho prvního "Slavíka" tak ty hluboko smyslný žvásty neumětelů začnu brát vážně,- ..... ale zatím NIC!!!R^

1 1
možnosti
PK

Tak pořad se sinoložkou paní Lomovou jsem poslouchal 2x a nevšiml jsem si, že by nějak přes čáru "napadla" JJ. I v ostatním se mi zdály její názory spíše "vyvážené". Samozřejmě na kamaráčoft s ČLR má i negativnější názory ale lépe než hurá hradní styl.

0 0
možnosti
JN

ČT je příběh sám pro sebe. Když jsem se doslechl, že se Moravec bude v OVM věnovat Zemanovi a Huawei, docela jsem se těšil. Samozřejmě na to došlo a nenechal na nich niť suchou. Jen se ale Moravec zapomněl zmínit, že ČT právě kupuje od Huawei technologie za miliony. Takže co, Huawei smrdí, když se to hodí? Nebo jak to je, milá ČT?

http://www.dsl.cz/clanky/huawei-ziskal-zakazky-pro-ministerstva-i-ceskou-televizi

1 0
možnosti
RC

Zeman se vyjadruje k (ne)bezpecnosti Huawei... odbornik na IT bezpecnost, kteremu se "samo" do pocitace nainstalovalo detske porno. Pekne chucpe.

1 0
možnosti
MH

Nj, Jágr už dříve podpořil Babiše, tak se mu to začíná pomalu vracet. Chápu jeho vysvětlení, že se vyfotil s Mynářem, protože se prostě vyfotí s každým, kdo ho požádá. Chápu taky jeho rozčarování, že mu to lidi vyčítají. Ale ať on taky pochopí, že když se zapletl s podvodníkem, tak kritika prostě přijde.

3 1
možnosti
DR

Ten nadpis jste napsal opravdu precizně. Nestranná,objektivní a vyvážená ČT, mající podporu 70% nadšených koncesionářů, opravdu překvapila. R^;-D

5 0
možnosti
KT

A to před cestou Číny nebylo z baráže v ČT nikdo jiný než jen Kladno!

Fuj!

1 2
možnosti
JN

Ne, že by to nebylo jako vždy vtipné, ovšem ta čeština tentokrát nic moc... ;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik