Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jaký to je pocit, pane Nožičko, neotevřít diskusi ani pod blogem o sportu? - konkrétně pod tímto:

https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=716129

A můžete si za to svou nadutostí, ve které jste měl (během té vaší nedávné mazací agónie) pocit, že nepohodlného diskutéra zadupete do země, jen vy sám.

Šach mat.

0 1
možnosti

A jaký je to pane Veverko pocit, když vám díky tomu nezbývá nic jiného než zkoušet trolit pod mým týden starým blogem, který si dle statistik, které mám jako bloger k dispozici, dnes zatím otevřeli pouzí 4 čtenáři (a za pár dnů to bude ještě míň)? :-P

To vám fakt stálo za ty hodiny času, které jste psaním či kopírováním těch vašich nesmyslných tapet trávil? Víte, já mám na rozdíl od vás i spoustu jiných zájmů a bez těch diskusí se v pohodě obejdu, byť je mi samozřejmě líto těch čtenářů, kteří do diskuse nějaký věcný podnět napsat chtěli a na rozdíl od vás umí diskutovat nejen věcně, ale i slušně. Ale dokud tady budou tolerováni sprostí trollové vašeho typu, tak prostě diskuse otvírat nebudu.

1 0
možnosti
Foto

Pane Nožičko,

uzavření diskusí pod Vašimi blogy chápu. Uvažuji, že udělám totéž.

S frustrovanými a sprostými trolly se nedá vést žádná diskuse.

2 1
možnosti

Je to tak, bohužel. Zvlášť, když k nim navíc má paní administrátorka Janků takto benevolentní přístup.

2 1
možnosti

Ajajaj. Takže Nožička je stejný srab jako Hannig. Když si své názory nedokáže obhájit, masivně maže naprosto slušné příspěvky - a když pozná, že pravdu do země svými podle cenzorskými metodami nezadupe, zakáže pod svými blogy diskutovat úplně, viz tento nový páně Nožičkův blog:

https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=715518

Mimochodem Petr Hannig právě skončil s politikou. A řekl bych, že udělal velice moudré rozhodnutí. Nejdřív mi brutálně mazal mé slušné příspěvky - a teď nakonec zareagoval příspěvkem jednoznačně vulgárním - a vyvodil z něj jediný možný důsledek: končí v politice. A já mu k tomuto jeho prvnímu moudrému rozhodnutí, které jsem v jeho politické kariéře zaregistroval, opravdu z celého srdce gratuluji. Více o té Hannigově rezignaci na další politickou kariéru viz dnešní páně Hannigův příspěvek v diskusi pod tímto blogem:

https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=712364

1 0
možnosti
Foto

Naopak, pan Nožička udělal dobře.

3 0
možnosti

Ne, hokej už delší dobu tak dobře hrát neumíme.

0 0
možnosti

....... sice "brambora" ale s hlavou vztyčenou !!!

0 0
možnosti

Klídek,

hokej skutečně ještě hrát umíme a to na velmi dobré úrovni, ale je to hra, tedy jde o štěstí. Nadupané Rusko ho mělo o trochu víc. Kluci si zaslouží pochvalu, makali jako lvi. Příště to bude třeba ta zlatá. Karma!

2 0
možnosti

A já myslel, že vaši ty nájezdy vyhráli :-)

2 1
možnosti

Souhlasím s vámi jako téměř pokaždé, když píšete o sportu. Nad naším hokejem netřeba lámat hůl, neboť hluchá období zažili i všichni naši největší soupeři. To prostě ke sportu patří.

Švédové měli krizi v sedmdesátých letech minulého století, Kanada v té době na mistrovství světa vůbec nejezdila. Na období 1993-2008 zase dost neradi vzpomínají Rusové. Švýcaři vypadli z elity dokonce na 40 let. A všichni se z toho vzpamatovali. Tak proč nevěřit tomu, že i náš hokej zase bude na špici?

4 0
možnosti

S blogem souhlasím a není důvod - hochy hanět. Vidím převracející se puk nad pravým růžkem ruské brány! Jistě, i štěstí a pak by asi bronzy měly být 2 ks ! ...

Nicméně nelze nevidět = 1976 - Kopaná, Němci vyrovnávají těsně před závěrem! Kanada na bruslích, byť náhrada náhradníků = Mentalitou dělá totéž! Doplácí na to Slováci - 1.8 sekund, následně rekord ještě kratší! Jsme schopni Kohokoliv porazit - Nejsme schopni je opakovaně Porážet! Důvodů je mnoho. Nemá smysl je vyjmenovávat - Smyslem je - Odstraňovat je. To je to, co se nám nedaří ! Já jsem i spokojen, k bezuzdné kritice důvod skutečně není ... :-)

3 0
možnosti

Jsem rád, že jste do článku nenapsal tu otřepanou hlášku o tom, jak je čtvrté místo, na tak maličkou zemi, skvělým úspěchem. Tu slýchám docela často, přitom mi nepřijde, že by rozlohá státu měla nějaký vliv na úroveň sportu.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS