Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

A43d98a65m 33M77a44l34ý

7. 9. 2019 7:54

Panu učiteli nevadí, když někdo lže, ale vadí mu, když někdo lže " ve jménu pravdy a lásky".

1 0
možnosti
JN

Žít Brno ... s podporou TOP09, Zelených a Pirátů. Opravdu obskurní spolek.

1 0
možnosti
JS

Jen ať platí, jeho chování v předvolební kampani jako aktivního politika je neomluvitelné a neposlal bych mu ani korunu, jen ať si za své činy nese odpovědnost sám.

5 1
možnosti
PH

Takhle neférově jít v kampani proti Zemanovi, to je nehoráznost. Zeman by si nikdy nic neférového říct nedovolil, to, jak v první volbě prohlašoval, že Schwanzenberg chce zrušit Benešovy dekrety, jsou novinářské pomluvy. Taky by se nikdy nenechal sponzorovat od ruských podnikatelů. nikdy by nerozprodal Lánskou oboru známým Mynáře a podobně. Nehoráznost!

5 0
možnosti
JS

Jedna věc jsou politické otázky a druhá je předpověď brzké smrti a vůbec zveřejňování zdravotního stavu kohokoli, to jsou všechno osobní věci podléhající ochraně a mlčenlivosti i pro lékaře. Ti mohou pouze veřejně říci, zda je dotyčný způsobilý pro výkon dané funkce, či nikoli, dále už ovšem nemají právo bez souhlasu dotyčného nic více zveřejňovat.

5 0
možnosti
MK

R^R^ Vyhlásit sbírku na svou případnou pokutu, tedy před rozhodnutím soudu, je de facto přiznání viny. Otázkou je, zda soud částku neupraví.

Předvolební kampaň byla hodně špinavá; horší je, že mnozí aktéři v ní pokračují dodnes a demokratické uznání voleb jim nic neříká.

Nu, určité pochopení jejich narušeného duševního zdraví by se dalo najít, když téměř ti stejní po parlamentkách koukají do propasti zvané politický hřbitov a někteří již tam jsou delší dobu a ne a ne se vyškrábat nahoru.;-(

1 0
možnosti

Známé osoby musí počítat s tím, že jejich zdravotní stav je tak trochu věcí veřejnou. Vezměte si populární herce. Jakmile je postihne nějaká těžká choroba, hned je toho plný bulvár. Německé kancléřce Merkelové se párkrát zatočila hlava a hned z toho média udělala Parkinsonovu nemoc. O zdravotním stavu prezidenta Havla jsme věděli všechno. Nevím, proč by měl být Zeman nějakou hájenou výjimkou. Otázka je, jestli pan Bartík vědomě lhal, nebo dostal špatnou informaci od (pro něj) důvěryhodné osoby. Pravda je, že Zeman jednu chvíli vypadal, jakoby absolvoval chemoterapii, nebo něco podobného.

2 3
možnosti
JS

Je to opět nesmysl, buď bulvár lže nebo má informace přímo od daného umělce, pokud by je měl od lékaře, tak by dotyčný lékař mohl mít s tímto značný problém. Ono bezplatná reklama je pořád dobrá a některé takové informace jsou cíleně pouštěny i z jednoduchého důvodu zviditelnění se.

A to tady vůbec není řeč, že šlo o cílený pokus o ovlivnění voleb a to už samo osobě je taktéž trestným činem.

2 0
možnosti
IM

I28v75a32n 80M30i58n68á61ř

5. 9. 2019 21:30

Bartík se skutečně dopustil - zcela bezohledného nařčení. Jen bych připomenul, že zákeřnost podobné - "diagnosy" zhoubné nemoci .. by v žádném případě neměla být ovlivněna - sympatiemi, či antipatiemi k Zemanovi.

7 0
možnosti
VB

Bártík četl tu diagnózu v jedné zprávě vlevo dole a teď ji bude hledat. A co? Zeman lže a uráží lidi, jeho "vážnost" nikdo a ničím nedokáže snížit, protože žádnou nemá.

Přiznal bych mu 1 korunu, víc dávám bezdomovcům.

6 7
možnosti
RC

No tragikomicke na tom je, ze soudce samozrejme bude i rozhodovat, kdo zaplati naklady rizeni... A obvykle je, ze pokud zaloba uspeje jen castecne, tak se naklady deli mezi protistrany. A obcas se i stava, ze soud rozhodne, at si kazdy zaplati sve naklady. A hadejte, kdo to pak tedy zaplati za Zemana? Ano! Danovi poplatnici!

2 0
možnosti
RC

a ze Vas treba netrapi, ze tento ciste osobni spor resi Kancelar za penize danovych poplatniku???

A kdyz uz pisete o podpasovkach, tak si vzpomente na Zemanovy podpasovky v obou volbach... snusky lzi, polopravd, poupravenych "citaci"...

Namatkou - nacistiscke vlajky u tchanu, podpora Posselta, spatne zdravi KS, vymyslene vitacstvi na zaklade Vyzvy vedcu...

7 3
možnosti
JC

J61i55r29i 72C79e14e

5. 9. 2019 17:05

Jasně, prezidentské kampaně protikandidátů byly přehlídkou pravdomluvných, ušlechtilých a morálních osobností, kterým prolhaný Zeman vyfouknul zasloužená vítězství.

8 3
možnosti

ode mne karmaR^ manželka mi zemřela na rakovinu a vím přesně i po těch letech jak na nás zapůsobila ta zpráva když nám to oznámili;-€

3 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik