Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Pan Nožičko. K vyloučení Jugoslávie v roce 1992 si nastudujte rezoluci OSN, kterou tehdy schválila Rada bezpečnosti. Sankce vůči Jugoslávii se vztahovaly i na sport, proto se Jugoslávie nemohla zúčastnit ME 1992 a hrálo místo ní Dánsko, které skončilo v kvalifikační skupině za ní druhé.

Pokud by UEFA povolila účast Jugoslávie na turnaji, postavila by se proti sankcím celého světa reprezentovaného Radou bezpečnosti. Neplácejte o věcech, o kterých prd víte!

Jednalo se o rezoluci UN SC R 757.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

BV

Pane Nožičko - uznávám svou porážku ve zdejší diskusi s vámi a panem Nedvědem. Přiznávám, že vašimi "speciálními schopnostmi", které jste zde dnes opět použil, skutečně nedisponuji - a proto mi nezbývá než kapitulovat. Protože zde, pod vašimi blogy, mé slovo proti vaší hrubé síle opravdu nic nezmůže. Váš "argument" ve formě klávesy "delete" je opravdu natolik přesvědčivý, že ho opravdu nelze ničím "přebít" - a proto mi nezbývá než zde teď bezpodmínečně kapitulovat.

1 0
možnosti
BV

... aha, tak už mi zřejmě došlo, proč pan Nožička smazal ty dva naposledy smazané příspěvky. Dovolil jsem si v nich zmínit svou teorii, že sem pan Nedvěd zřejmě přišel diskutovat na popud pana Nožičky. Ale to jste nemusel mazat, pane Nožičko. Pan Nedvěd už to přece v jiném příspěvku popřel - a já (už před tím vaším mazáním) uznal, že ta má teorie byla zřejmě mylná. Stačilo mi tedy, aby to jeden z vás dvou popřel - a já s tím nemám nejmenší problém - přijmout to jako fakt, že se s panem Nedvědem neznáte. Mimochodem pan Nedvěd doslova napsal: >>S autorem se neznám a říkám i bohužel.<< - navrhuji vám proto, abyste se s panem Nedvědem seznámil - zdá se, že by byl velmi rád, kdybyste se s ním někdy sešel, aby toho již příště nemusel litovat, že vás osobně nezná.

Takže, pane Nožičko - uznávám, že jsem se mýlil - a uznávám, že se s panem Nedvědem neznáte. A věřím, že toto nedorozumění, kterého lituji, alespoň přispěje k tomu, že poznáte nového přítele. A snad mi již nic nebrání, abych tu mou přepracovanou odpověď na váš příspěvek, ze které tu mylnou terii vypustím, tam do toho vlákna zase vrátím - domnívám se, že mám na váš příspěvek právo odpovědět - a za to, že jsem tam předtím vyslovil tu mylnou teorii, že se s panem Nedvědem znáte, se vám tímto, pane Nožičko, ještě jednou omlouvám.

0 0
možnosti
DR

Myslím že ten dvojí metr snad nemůže opravdu už nikoho překvapit. Ohledně toho fotbalu, zrovna zápasy Turecko-Albánie a Francie-Turecko jsem sledoval a bylo to pro mě zklamání nejen kvůli tomu salutování. V prvním případě si albánci nechali dát gól v poslední minutě a v tom druhém namísto toho aby turci dostali nářez poněvadž zvláště první poločas to byla hra na jednu branku, tak nakonec ukopali remízu. Přístup EUFA k tomu salutování je opravdu zarážející, přitom politiku ve sportu oni vždycky tvrdě trestali.

Karma. R^

3 1
možnosti
BV

Jaký "dvojí metr", když jsou v jiných příspěvcích zmíněny i vlčí máky k výročí 1. světové války? Někdo prostě "bazíruje" na apolitičnosti - můžeme si o tom myslet své, ale zmiňovat v té souvislosti "dvojí metr" může skutečně jen člověk, který ON SÁM měří dvojím metrem.

0 1
možnosti
MK

M57i94l84a11n 47K63e79s41l

22. 10. 2019 22:44

Ten čin Turků se lehce kritizuje,ale babo raď,co mají dělat s těmi miliony migrantů,které mají doma.Poslat je do Evropy nebo zpět do Sýrie?V Evropě je nechceme a v Turecku také o ně nestojí.Evropští papaláši nemohou říci na plnou hubu - napakujte je zpět odkud přišli.I když mnozí si to myslí,proto jsou vlažní.Když ty velké prachy,které platíme Turecku vrazíme do vybudování sídlišť pro migranty v jejich rodné vlasti možná to s problémem helfne.Přimotali se však do toho Kurdové.Nevím jak by se oni na nové přistěhovalce dívali.To asi ví Turci .Proto činí to,co činí.

0 1
možnosti
BV

>>Přimotali se však do toho Kurdové<<

Ti Kurdové tam jsou doma a Turci je teď vyhánějí. Váš příspěvek je zhruba na úrovni "hypotetického příspěvku" z roku 1939 kdy by třeba, kdyby tehdy existovaly sociální sítě, někdo napsal "Přimotali se však do České kotliny Češi".

0 0
možnosti
JN

Příspěvky pana Veverky, které se netýkaly tématu článku a kterými si pan Veverka jen chtěl dodatečně vyřizovat staré účty z některých předešlých diskusí, jsem smazal. Příspěvky tohoto typu, jakož i příspěvky trollující či zjevně psané s úmyslem urážet své diskusní oponenty, budou průběžně mazány i nadále. Ostatně ti, co na tohoto pána již někdy dříve v diskusích narazili, nejspíš vědí své...

2 1
možnosti
BV

>>Takže to samé platí i v případě Jágrova salutování a myslím, že každý průměrně inteligentní člověk to tak i chápe.<<

Nu - já bych řekl, že každý průměrně inteligentní člověk chápe, že mou odpověď na tuto invektivu (viz vlákno o kus níž) jste smazal ne proto, že by nebyla k tématu toho vašeho příspěvku, na který jsem reagoval (ano, k tématu článku to moc nebylo, ale to nebyl ani ten váš příspěvek - a vlastně ani celé to vlákno, ve kterém jste s tak průhlednou záminkou mazal některé mé příspěvky) - čili smazal jste mé příspěvky ne proto, že by nebyly k tématu, ale proto, že když svou převahu nedokážete ukázat argumentací, musíte si pomoci "speciálními schopnostmi" - tzn. tím, že zde můžete mazat co se vám zlíbí. A opět mi nezbývá než konstatovat, že tím, že jste se zde opět rozhodl mazat, jste znovu ukázal svou argumentační bezradnost.

0 0
možnosti
ŘK

O pirátských protestech proti Turecku jsem se dozvěděl a z tohoto článku a dokonce Facebook, který mě díky přátelům jinak informuje pomalu o každém uprdnutí Pirátů, nyní mlčí. Jo kdyby to zas byly nějaké proti Zemano-Babišovské akce, tak o nich mě FB informuje také týdny dopředu. Ale dneska mě musel FB aspoň ingormovat, že jsou to dva roky, co někdo v Lipníku při návštěvě Zemana si pustil nahlas Modlitbu pro Martu :-).

3 1
možnosti
BV

>>a dokonce Facebook, který mě díky přátelům jinak informuje pomalu o každém uprdnutí Pirátů<<

No vidíte, já se o té akci dopředu dozvěděl. Na Facebooku sice nejsem, ale dostal jsem od člověka, který Facebook sleduje, na mail pozvánku na událost, která zvala na tu demonstraci. Čili řekl bych, že kdybyste byl skutečným příznivcem Pirátů, teď byste si na to, že "vás o tom Facebook neinformoval", nestěžoval.

A díky, že jste připomněl ten incident z Lipníku s puštěním Modlitby pro Martu během návštěvy Zemana. Opravdu ostudný zásah policie, jen co je pravda. Více viz:

>>Henslův právník poukázal na to, že starosta jakožto svolavatel akce na hudbu nijak nereagoval, ačkoliv pokud by mu vadila, mohl například vyzvat pořadatelskou službu, aby zasáhla. Za přestupek hrozila Henslovi pokuta až patnáct tisíc korun. Podle závěru úřadů se ale ničeho nedopustil.<<

0 0
možnosti
RC

Takze potrestame zpetne i Jaromira Jagra za salutovani?

2 3
možnosti
JN

A on snad Jágr při oslavách svých gólů salutoval na počest nějakých vojáků, kteří podnikli invazi do cizího státu? 8-o

1 0
možnosti
BV

>>A jak na tuto tureckou agresi, při níž jednoznačně došlo k porušení mezinárodního práva, reagovali západní a čeští politici, případně bojovníci za lidská práva v demokratických zemích?<<

Demokratičtí politici, které vy, pane Nožičko, povětšinou nemůžete ani vystát, stejně jako aktivisté angažující se na poli lidských práv, to v drtivé většině odsoudili. Na rozdíl od vašeho oblíbence, pana Babiše, který před pár dny prohlásil toto:

>>Podruhé ve dvou dnech jsem se viděl s tureckým prezidentem Erdoganem a potvrdil mu, že země V4 podporují výstavbu bezpečnostní zóny v severní Sýrii. Turecko do ní chce přemístit až 2 miliony běženců. Postavit domy, školy. Erdogan se kvůli tomu v NY potká i s prezidentem Trumpem<< - to jsou slova pana Andreje Babiše z před pár dny (konec září 2019), pane Nožičko. A následně sice pan Babiš tak trochu, jako ta pověstná větrná korouhvička, otočil - nicméně následně pak, jako dokonce dvojitá větrná korouhvička, to své první otočení zase zrelativizoval - a obávám se proto, že vaše slova >>Zřejmě jeho (Erdoganova) výhružka ohledně toho, že je připraven pustit do Evropy přes tři miliony syrských uprchlíků, pobývajících na tureckém území, spolehlivě zabírá<< sedí právě nejvíce na pana Andreje Babiše. Není, pane Nožičko, právě teď čas nějakým zásadním způsobem přehodnotit váš názor na něj?

0 2
možnosti
JN

Pane Veverko, to, že se Babiše občas zastanu (pokud chcete polemizovat o tom, jak moc či málo často, tak dopředu upozorňuji, že na tuhle vaši diskusi přistupovat nebudu, neboť tento článek není o Babišovi), neznamená, že je to můj "oblíbený politik" - mohu zde s klidným svědomím např. napsat, že Babišovo ANO jsem dosud nikdy nevolil.

A neslušelo by se pane Veverko právě v souvislosti s tím, jak ohledně vztahu k Erdoganovi otáčejí jako korouhvička někteří politici, spíše připomenout například německou kancléřku Merkelovou (u které bych tipoval, že patří k vašim oblíbeným politikům)? ;-) To bylo v roce 2015 slávy, když jí i dalším evropským politikům pomohla dohoda s Erdoganem částečně vyřešit migrační krizi...

1 1
možnosti
MH

Uefa už trestá, Srbsko a Bulharsko, tam to jde lehce. Jinak bych ještě připoměl trest pro fotbalisty Anglie a Skotska za připnutí vlčích máků na dres pro uctění památky obětí 1. světové války.

5 0
možnosti
JN

Máte pravdu - na tenhle nejvíce absurdní trest, který UEFA anglickým a skotským fotbalistům vynesla, jsem zapomněl...

1 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,90
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik