Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J79i89ř89í 81N59ě16m63e15c

19. 2. 2020 20:19

Nastává nevyhnutelné ... začátek konce chvilkařů. Když totiž chvilkaři v průběhu minulého roku "bušili" do Zemana, Babiše, či Benešové, celý Demagogický blok tleskal, div si ručičky nepolámal. Potom ale Minářovi stoupla sláva ještě více do hlavy a začal poučovat samotný velectěný Demagogický blok! No a ten logicky musí říci: tak prr, my jsme ti nejchytřejší, kdo jste, že nás chcete poučovat? No a to je právě ten moment, kdy začala chvilková revoluce požírat svoje vlastní děti.;-DR^

1 0
možnosti

kolik se plati za tento odpadni blog ?

0 0
možnosti

Začíná tu vládnout dědkokracie.

0 1
možnosti

J83i62r41i 89C19e77e

19. 2. 2020 16:20

Taky budete. A jsem zvědav jak se budete tvářit, až vám nějaký komsomolec bude nařizovat, abyste držel hubu, protože jste starej.

0 0
možnosti

Tak co, vyrazí chvilkaři do ulic nebo ne? A co budou dělat?

2 0
možnosti

Souhlas a karmaR^.

Taky jsem rád, že nezvítězila menšina z ulice podporována Pánkem a Romeou.cz.

7 0
možnosti

Všiml jsem si, že ostře proti Křečkovi protestovala Romea a nějaké sdružení pro ochranu Romů. Co jim udělal?

2 0
možnosti

Řekl, že uznává právo majitele bytu si rozhodnout koho v bytě chce nebo nechce, což je v rozporu s tím co tady rozpoutala Šabatová tou řízenou provokací. Takže tím poněkud romům ztížil vybydlování bytů a následné stěhování do dalšího;-).

10 0
možnosti

Pokud jste sledoval včerejší dění ve sněmovně, tak jste viděl, že na volbu měla vliv výhradně zbytnělá osobní ješitnost poslanců všech stran - a nic jiného včetně voličů, kteří jim odevzdali svůj hlas.

Jediný, kde prohrál, je úřad ombudsmana.

Profesní kariéra i postoje pana Křečka za posledních 25 let jsou dostatečně známy. Opravdu se nemusíme bát, že by prosazoval názory takové nebo jinaké, nebude se dít vůbec nic, pokud vydrží dost dlouho, povede jeho činnost k likvidaci úřadu.

Mezi právníky se za posledních 25 či 30 let svými názory a postoji vyskytovaly osobnosti zásadní, významné i méně významné. Pana Křečka si dovolím při plném vědomí nazvat trpaslíčkem mezi trpaslíky.

1 7
možnosti
Foto

zdá se, že Chvilkaři budou chtít časem rozhodovat o všem

10 0
možnosti

Pane Šíšo, řekl bych, že to chtějí už teď.

0 0
možnosti
Foto

Pane autore, připravil jste si skvělá zadní vrátka. Až se ukáže, že se nový ombudsman neosvědčil, svedete to na Chvilkaře. Podobně, jako kdosi napsal, že za volbu Zemana presidentem mohou jeho odpůrci, protože se málo snažili. ;-D;-D;-D

1 8
možnosti

Hlavni zasluhu za zvoleni Krecka ma to, ze ho chtel Zeman. Nic vic, nic min. Toho se Andrej boji vic nez Chvilkaru.

2 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS