Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Vrtěti psem. Tak bych charakterizoval tento váš elaborát. A ještě bych k tomu dodal "trochu po sezoně".

0 1
možnosti
JS

J32a95n 10S63v72o22b90o86d43a

11. 4. 2020 19:54

Párys, vy fakt nejste normalni. Bezte nekam do izolace, diky.

0 0
možnosti

Flaško, mistr světa v mazání je tvůj souputník Trizuljak, který maže vše co se jen nepatrně odchyluje....viz např. poslední nenávistný který doprovodil hezkým fotečkami s náboženským podtexten....Trizuljak je podle mne nemocný člověk s nenávistným a cenzorským postojem

3 0
možnosti
Foto

Řezníku. Je od Tebe hezké, že sem ten příspěvek dáváš 2x a plníš tak p. Nožičkovi diskusi. On bude rád. Jinak je příznačné od Vás, vyznavačů té jediné správné nezpochybnitelné východní pravdy, že když maže Váš neoblíbenec, tak je to cenzor, co se bojí pravdy. A když maže Váš oblíbenec, tak ostatní přeci mažou víc. Já se jim nedivím, když čtu tvá moudra.

0 1
možnosti
Foto

Už se těším na Váš příští Blog. Uvidíme jestli se tam taky bude mazat nebo ne. ;-)

0 0
možnosti
JN

Já na ten Váš rovněž. Nemyslím samozřejmě ten na Vašem novém působišti na Blogosféře - tam opravdu kvůli třem příspěvkům v diskusi není potřeba nic mazat nebo dokonce diskuse zavírat, jak to děláváte tady. ;-)

2 0
možnosti
JN

Jen stručné vysvětlení pro ty, kteří se budou pročítat tím hno.em, kteří zde dnes zanesli diskutéři Flaška s Valičkem. Kdo tyto dva, kteří si v diskusích pravidelně stěžují na zdejší trolly a přitom jsou sami v tomto oboru takřka místními přeborníky, zná, tak nejspíš ví své...

Jak to tedy ve skutečnosti je s mým mazání:

Smazal jsem pouze dva příspěvky diskutéra Netrha (oba zcela oprávněně) a každý, kdo umí počítat do dvou, se může snadno přesvědčit, že šedé pruhy jsou v tuto dobu v diskusi pouze dva.

Nicméně pan Valiček mě křivě obviňuje, že jsem jich smazal mnohem víc, včetně nějakých jeho. Jaká je však realita?

Valičkovy příspěvky zmizely z diskuse čistě z toho důvodu, že byl ADMINISTRACÍ smazán včerejší Netrhův příspěvek a tím pádem logicky zmizely i všechny příspěvky, které se od něho odvíjely. Mezi nimi i řada Valičkových, protože kdo zde byl v diskusi včera, tak si možná pamatuje, že to byl první on, kdo na Netrhův (jako obvykle urážlivý) příspěvek jako první nadšeně reagoval, ale zmizela kvůli tomu i řada mých příspěvků a příspěvků některých jiných (kdybych příspěvek smazal já a ne administrace, zmizel by pouze ten jeden - což znalí zdejších poměrů nejspíš ví).

To zmizení zmiňovaných příspěvků mě i mrzí, protože tu včerejší diskusi zde pan Valiček totálně projel (u něho pravda nic neobvyklého...). ;-)

Toť vše, přeji všem hezkou velikonoční sobotu.

6 0
možnosti
Foto

Smazal jste. Ano. Bojíte se pravdy.

0 1
možnosti
PN

P75e74t10r 28N72e63d47v86ě63d

11. 4. 2020 13:09

Teda pánové Valíčku a Flaško. Vy jste nějací rozohnění. Koukali jste se třeba pod určité blogy pana Trizuljaka? Nebo pana Ábelovského? Dá se to nazvat ještě diskusí, když tam zůstávají v podstatě příspěvky, které mají blízko k jednotnému označení " řitní alpinismus"? Tam pane Valíčku proti tomu nic nemáte. Je to každého věc, ne? Někdo mazání označuje jako úklid klacků, někdo umytí zaplivaného okna a to je v pořádku? I když se tam maže podle jmen? Taky se nejspíš urážlivé vyjádření smázlo a Vy obá z toho máte pomalu ujímání. Divné.

6 0
možnosti
Foto

Hm. Urážlivé vyjádření. A to víte jak? Kdyby pan učitel při své "inteligenci" ty příspěvky nechal, tak by každý mohl posoudit, zda byly urážlivé či nikoliv. Takto mi z toho vyplývá jen jedno: pan učitel se bojí pravdy.

0 3
možnosti
Foto

A už se nám tu počet smazaných příspěvků rozrůstá. Holt snést pravdu bývá někdy těžké.

1 2
možnosti
MV

Josef to o Bile sobote dava podle tradic - jen zapomnel, ze barvou teto soboty je bila, nikoliv seda

0 1
možnosti
Foto

Koukám že se už maže. Panu učiteli se nelíbí některé příspěvky? A nedeklaroval tu nedávno (samozřejmě když někdo jiný, než slovutný pan učitel, smazal urážlivý příspěvekpod svým blogem), že do diskusí si může každý psát co chce, že je to svoboda slova?

3 3
možnosti
JN

Krásné poučování od někoho, kdo pod svými blogy někdy pro jistotu diskuse neotvírá vůbec.

Viz například nedávno zde: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=748989 ;-)

A to, co dále zmiňujete, jsem rozhodně nikdy nikde já nenapsal. Nebo snad můžete doložit konkrétním odkazem, že ano? Pokud ne, tak jste jen ubohý lhář.

1 2
možnosti
MN

Česká koruna se potápí a Němci za týden dělají v klidu více testů na covid než ČR celkem ? Jaké vysvětlení má Eurobijec a mazač příspěvků Josef Nožička ?

3 1
možnosti
JN

Článek není o tom, která země dělá více testů na Covid-19, ale pochopit něco takového je zřejmě nad vaše intelektuální možnosti.

A fňukat můžete jak chcete, ale pokud sem budete psát příspěvky, které jsou zjevně lživé či urážející, tak vám prostě mazány budou. Ostatně, v diskusi je aktuálně přes 200 příspěvků a jediný, který jsem já smazal, byl ten váš.

2 1
možnosti
FS

Včera jsem zase zahlédl Okamuru na youtube jak horlí proti EU, ze které je třeba okamžitě, ale okamžitě vystoupit podle vzoru Velké Británie. Chápu jeho touhu po ještě větší politické moci.Ale při té příležitosti bych já strašně rád od něj a od podobných rozumbradů slyšel, jak by vypadala ekonomická otázka tohoto Czexitu!!

Jak to oni vidí:

-Kolik bychom museli vracet do pokladny EU a to jako čistí příjemci dotací?Ony se sice asi z poloviny rozkradly či připadly na kraviny - no ale bylo by to mastné, protože by si na nás "zgustli". Odhady jsou více jak 1 bilion, tedy tisíc miliard, pane Okamuro. -Jak by si tito lidé představovali další fungování české ekonomiky, zejména průmyslu, naprosto (ale naprosto!) svázaného s EU. Že by se bleskem přeorientovala průmyslová výroba na ruskou ekonomiku a např. většina součástkové výroby českých podniků by putovala do fabrik před- anebo za Ural?

-Na kolik let (20 - 30 roků??) asi tak pan Okamura odhaduje pokles životní úrovně většiny obyvatelstva ČR, tedy zaměstnanců, důchodců a živnostníků (ne členů parlamentu!)???

4 0
možnosti
JN

Pan Okamura je prostě pan Okamura, ale jak už tady bylo níže v diskusi probíráno, to, že někdo oprávněně kritizuje EU za konkrétní kroky, neznamená, že je automaticky zastáncem Czexitu. Nekritizovatelný byl svého času pouze Sovětský svaz. ;-)

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS