Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koukám že výmazy pokračují. Pan Nožička prostě nesnese pravdu.

2 1
možnosti
JN

Co kdo považuje za pravdu, může být velmi relativní. Ovšem nezpochybnitelným a doložitelným faktem je, že jistý pan Flaška nedávno zde napsal: jenom tupci nechápou, že když někam nejsou zváni, tak tam nemají lézt. :-)

0 2
možnosti
JS

J77a91n 93S86v98o65b18o67d97a

14. 4. 2020 18:00

Nj, Polický. Ty tvoje blaboly nikdo necte, tak chodis prudit a minusovat jinam, coz? Trapny.

0 1
možnosti
JV

V tuto chvíli řešit, kdy pustíme děti do škol, kdy ani nevíme kdy se otevřou obchody a restaurace a co se po tom stane je hodně předčasné. Nejsem zastánce ani jedné petice, ale co vím, že by se děti na ZŠ učili v červnu v rouškách, školy zajistili rozestupy mezi dětmi, bezkontaktně svačili a obědy a při současném počtu učitelů zajistili malé skupiny je z říše fantazie. Věřím, že někde v Dánsku by to třeba bylo reálné, ale v českém školství nemožné. A když to nepůjde ani v září? Tak se v září bude řešit. Třeba se budou postupně budou pouštět deváťáci, pak i osmáci apod. Je vyjímečný stav a je potřeba k němu tak přistupovat. Teď je na prvním místě udržet zdravotnictví a ekonomiku a škola bohužel počká. Ikdyby se pak musel upravit učební plán.

1 0
možnosti
RJ

Jako jestli dnes je někdo schopen z křišťálové koule (s veškerou úctou k paní hlavní hygieničce a statistikům) říct, jak to bude vypadat za měsíc nebo i třeba v září, a trefí to, tak smeknu. Ale i kdyby.. Už jsem to psal včera v nějaké diskusi: 1/ můžu rozumět obavám o zdraví jak učitelů, tak dětí a jejich příbuzných a za 2/opravdu nejde (pokud by děti začaly chodit do školy až někdy v červnu) protáhnout školní rok do konce července? No a za 3/, co když bude pandemie pokračovat i na podzim? To raději nedomýšlet. Se vším všudy.

1 0
možnosti
Foto

Mě fascinuje, co lidí si dle podpisů pod různými peticemi zřejmě vůbec neuvědomuje, že nebezpečí z kornaviru neskončí tím, že ho snad zakáže ministr školství. To jsou ti lidé fakt tak zabednění a neuvědomují, že opratě tady nedrží žádný z ministrů, ale to, jak se bude situace s nákazou vyvíjet...? Ty petice mají asi tak stejný smysl, jako psát petice o zákazu tropických veder v létě...

2 2
možnosti
JN

Vladimíre, ohledně poslední věty nemáš pravdu. Jednak se nepodepisují petice ohledně toho, aby se přestal šířit COVID-19, ale to, zda v souvislosti s jeho šířením zakázat či povolit to či ono. A jak jsem si před chvilkou přečetl na Seznam Zprávy, Prymula dnes prohlásil:

„Pokud je tady petice, kterou podepíše 80 tisíc lidí a kde uvádějí, že nechtějí dát děti do školy, tak to už je poměrně veliká síla, kdy je vcelku iluzorní dát nějaké povinné nastartování školní docházky, protože takovýto počet lidí by ty děti nemusel do té školy dát.“

0 0
možnosti
JP

nožičko, mazal jseš, že mažeš a mazal, protože mazal

0 0
možnosti
JL

Právě jsem si pustil na Radiožurnálu slova hlavní hygieničky ČR. Nedoporučuje návrat dětí do konce roku s výjimkou dětí, které budou dělat postupovou zkoušku nebo maturitu. Řekl bych, že o vývoji toho viru má lepší povědomí než my ostatní. A nelíbí se mi tady příspěvky, které dehonestují rodiče, kteří museli doma zůstat s dětmi.

3 0
možnosti
JN

Stanovisko hlavní hygieničky nebylo ještě v době psaní blogu známo. Samozřejmě, že má velkou váhu, ale konečné rozhodnutí ohledně otevření škol bude na vládě.

1 0
možnosti
JP

nožičko, proč tě nazývají mazalem?

0 1
možnosti
JN

Pane Procházko, za prvé nevím o tom, že bychom si spolu potykali.

A jinak: mazat příspěvky je právem každého blogera. Já navíc mažu pouze takové příspěvky, které nesouvisí s tématem článku, a jejichž jediným cílem je trollovat a napadat druhé.

2 0
možnosti
Foto

Nedivím se, že rodiče píší petice. Býti doma s dětmi do 13 let, není špatná dovolená, obzvlášť když se dá přitom i pracovat, tedy další příjem, kromě toho od státu.

Nevím zda je to i v případě, když jsou v rodině děti starší, kteří by se bez problému mohly o ty mladší postarat, to by byl již doopravdy přepych.

Když je školní rok, také jsou děti samy doma, tak to bylo, jest a bude. Vzpomeňte na svoje dětství, nebo vyprávění rodičů a prarodičů, vše se zvládlo. Ta hranice třináct let byl nesmysl, který stojí další peníze.Rv

0 2
možnosti
JN

V tom s Vámi souhlasím - ta hranice 13 let mi rovněž přijde přehnaná, myslím, že do 10 let, jak to bylo nastavené původně, to bylo rozumnější.

A jak už jsem napsal v diskusi včera: také by mě zajímalo, zda by všichni rodiče petici podepsali i v případě, že by stát zpřísnil podmínky pro vyplácení ošetřovného. Ale nechtěl bych nikomu křivdit - ty učitele, kteří chtějí návrat do škol až v září, by také mohl někdo podezírat z toho, že jsou rádi doma za plný plat. :-)

1 0
možnosti
AN

A70l41e98š 89N87o49v62á62k

14. 4. 2020 9:20

v Německu plánují otevřít školy postupně...on nejstarších ročníků...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik